Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan kesin şonuç canım testler çok yalancı sonuç veriyor artımed mı bunun markasıBenim en son adet mayis 19 test yaptım negatif tekrar test yaptım bu sefer yaptım testler hep pozitif sizce gebelik varmi en son verdiğim beta 0.0 şimdi yeni kan cikmadi daha Eki Görüntüle 3610489
Yok canım değil artimedKan kesin şonuç canım testler çok yalancı sonuç veriyor artımed mı bunun markası
Yok canım değil artimed
Bu testten sonra kan verdin mi
Evet verdim daha cikmamisBu testten sonra kan verdin mi
İnşallah hamilesindir güzel haberi alırsınEvet verdim daha cikmamis
Ins canım teste göre var ama kan esas olan bakalım kan ne gelecek sence varmi 1 ayı geçti adet olmayalıİnşallah hamilesindir güzel haberi alırsın
Var bence adetlerin düzenlimiydi gecikmen çok fazlaIns canım teste göre var ama kan esas olan bakalım kan ne gelecek sence varmi 1 ayı geçti adet olmayalı
Var bence adetlerin düzenlimiydi gecikmen çok fazla
Çok değil canım ama hem testler hem adet baya belli demi varlığı ana sağlık test pozitif dedi ama kana bakacaklar esas olan o biliyonVar bence adetlerin düzenlimiydi gecikmen çok fazla
Belim kasiklar bulantı baş ağrısıEvet önemli olan kan belirtin var mı
Ne zaman çıkacak kan sonucunBelim kasiklar bulantı baş ağrısı
Kaldı pazartesiyeNe zaman çıkacak kan sonucun
Kaldı pazartesiyekanı
Kaçta düşer acaba saat olarakKanı bugün verdiyesen e nabıza bu gece düşer
Ben kan verdiğimde gece 2-3 gibi çıkıyordu e nabızdaKaçta düşer acaba saat olarak
Anladim canım ins vardır bebisBen kan verdiğimde gece 2-3 gibi çıkıyordu e nabızda
Bacim bugün kan çıktı sonuc gene enteresan 0 .2 geldiAnladim canım ins vardır bebis