• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız

berillimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
45
1
1
22
Kızlar iyi geceler ben en son 27 temmuzda adet gördüm sonrasında 6 Eylül de hafif kanamam oldu üç gün sürdü kan testinde 2.30 çıktı adetim beş gün oldu gecikti karnım tam göğüs altımdan itibaren şiş bütün belirtilerim var kusma baş ağrısı koku hassasiyeti göğüs ucunda kararma göğüsteki damarların belirginleşmesi göğsüm aşırı büyümüş ve ağırlaşmış kanda çıkmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ve içimde öyle bir his var ki anlatamam hamileliğimi hissediyorum bu arada idrar testlerim pozitif çıkanda oldu negatif çıkanda bilmiyorum Allah bullağım karnıma dokunduğumda ordaymış gibi hissediyorum öyle büyümüş ki karnım

Eklentiler

• IMG_4872.webp
    IMG_4872.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar iyi geceler ben en son 27 temmuzda adet gördüm sonrasında 6 Eylül de hafif kanamam oldu üç gün sürdü kan testinde 2.30 çıktı adetim beş gün oldu gecikti karnım tam göğüs altımdan itibaren şiş bütün belirtilerim var kusma baş ağrısı koku hassasiyeti göğüs ucunda kararma göğüsteki damarların belirginleşmesi göğsüm aşırı büyümüş ve ağırlaşmış kanda çıkmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ve içimde öyle bir his var ki anlatamam hamileliğimi hissediyorum bu arada idrar testlerim pozitif çıkanda oldu negatif çıkanda bilmiyorum Allah bullağım karnıma dokunduğumda ordaymış gibi hissediyorum öyle büyümüş ki karnım
Kan versen ?

Canım tam okumadın sanırım sormak istediğim şey de bu kan verdim çıkmadı ama karnımın şişkinliği normal değil diyorum kanda çıkmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı diye sordum
. Gecikmeler ve şişliklerin cok fazlaca sebebi var maalesef. Gluten, folikül kisti gibi gibi. Benim de overlerimde kist olunca alt karnım üste doğru şişiyor. Kist vs olmuş olabilir. Sat 27 Temmuz kaç regl dönemin geçmiş. Kist cinsel ilişkide de ağrı yapat bu arada.Bence bir doktora görünmeliisn , gönlüne göre olsun 🙏

. Gecikmeler ve şişliklerin cok fazlaca sebebi var maalesef. Gluten, folikül kisti gibi gibi. Benim de overlerimde kist olunca alt karnım üste doğru şişiyor. Kist vs olmuş olabilir. Sat 27 Temmuz kaç regl dönemin geçmiş. Bence bir doktora görünmeliisn , gönlüne göre olsun 🙏
İnşallah peki diyelim öyle ya içimdeki o hissi ne yapacaz

O kadar çok varmış gibi hissediyorum ki evde hareketlerimi yediğim içtiğim şeylere bile dikkat ediyorum bilmiyorum yani öyle böyle bir his hani psikolojik olarak olsa kan testi sonucunu görünce geçmez mi herşey

Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bize hayrlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin evlat duygusunu annelik duygusunu evladımızı onun kitabına dinine peygamberimizin sünnetine göre yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bize hayrlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin evlat duygusunu annelik duygusunu evladımızı onun kitabına dinine peygamberimizin sünnetine göre yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Amin hepimiz inşallah , bütün bekleyenler 🥰
Dediğin belirtileri kist de yapabişir hormonel dengeyi bozuyor cunku , rutininden farklı belirtiler görüyosun. O nedenle bence bi doktora görün derim 😇

Back
X