• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Kızlar daha önce vajinismustum ve yendim çok şükür 3 aydır gebelik planlıyorum kadın doğuma hiç gitmemiştim bugün gittim durumu anlattım yumurtalıklarıma hormonlarıma baktırmak istediğimi söyledim.Daha önce simir testi de yaptırmadığım için onu da yaptılar vajinal ultrasonla bakıldı sonra ben üzerimi giyinirken asistan endometrium mu
Endometriozis mi dedi anlamadım ama endoyla başlayan bişey dedi 6 milim dedi ben üstümü toparldım içeri geçtim doktor herhangi birley demedi yumrta rezervlerine bakalım kan ver dedi amh değerim için kan verdim sonuçlar çıkınca gidcem sizce kist falan olsa söyler miydi bana acab endometrium yai rahim kalınlığı 6 milim mi dedi kafama çok taktım

sorsaydınız çıkmadan keşke 6 milim dediyse rahım kalınlığıdır
O sırada başka hasta girdi banada kan ver diyince araya kaynadı valla amh için kan verdim bakalım ne çıkacak bende rahim kalınlığıdır diye düşünüyorum Umarım öyledir

Canım kist olsaydı söylerdi kesin bende şuan 8.5 cm kist vardoktor direkt söyledi amaliyatlikmis o yüzden öyle bir şey olsa kesin dile getirirdi

Kızlar daha önce vajinismustum ve yendim çok şükür 3 aydır gebelik planlıyorum kadın doğuma hiç gitmemiştim bugün gittim durumu anlattım yumurtalıklarıma hormonlarıma baktırmak istediğimi söyledim.Daha önce simir testi de yaptırmadığım için onu da yaptılar vajinal ultrasonla bakıldı sonra ben üzerimi giyinirken asistan endometrium mu
Endometriozis mi dedi anlamadım ama endoyla başlayan bişey dedi 6 milim dedi ben üstümü toparldım içeri geçtim doktor herhangi birley demedi yumrta rezervlerine bakalım kan ver dedi amh değerim için kan verdim sonuçlar çıkınca gidcem sizce kist falan olsa söyler miydi bana acab endometrium yai rahim kalınlığı 6 milim mi dedi kafama çok taktım
Çok tebrik ederim yendiğine bende vajinusmustum 8 ayda yendim, birşey olsaydı doktor sana o an söylerdi kim araya girerse girsin hele ki kist varsa kesin söylerdi, hamilelik şüphen var mı şuan için ?

Çok tebrik ederim yendiğine bende vajinusmustum 8 ayda yendim, birşey olsaydı doktor sana o an söylerdi kim araya girerse girsin hele ki kist varsa kesin söylerdi, hamilelik şüphen var mı şuan için ?
Canım çok şükür herhangi kist birşey yokmuş amh değerime baktı doktor değerim normal iyi çıktı folik asit kullan dedi inofolic önerdi aldım işte reglim yeni bitti 4. Ayıma girdim şimdi umarım bu ay gebe kalırım 3 aydır gebe kalmadım bakalım bu ay kalabilecek miyim insan ister istemez kafaya takıyor zaten vajinismusta zaman kaybettim

Canım çok şükür herhangi kist birşey yokmuş amh değerime baktı doktor değerim normal iyi çıktı folik asit kullan dedi inofolic önerdi aldım işte reglim yeni bitti 4. Ayıma girdim şimdi umarım bu ay gebe kalırım 3 aydır gebe kalmadım bakalım bu ay kalabilecek miyim insan ister istemez kafaya takıyor zaten vajinismusta zaman kaybettim
Aynen bende öyle bana fertinol inşallah güzel haberler alıcaz ikimizde kafaya takma

Çok şükür canım hep sağlıkla kal 🥰🙏🏼
Sağol canım benim bide gebe kalsam🫠❤️ arkadaşıma doktor 2 günde bir ilişki önermiş bu ay bende öyle yapıcam bide ovülasyonda pik günü kaçırmamam lazım belki bu ay tutar

Sağol canım benim bide gebe kalsam🫠❤️ arkadaşıma doktor 2 günde bir ilişki önermiş bu ay bende öyle yapıcam bide ovülasyonda pik günü kaçırmamam lazım belki bu ay tutar
İnşallah canım pik olduğu zaman ve çatlama olduğu günler çok önemli sen kalbini ferah tut Allah'ım gerçekleşmeyecek duayı ettirmezmis 🙏🏼

Merhaba siz nasıl yendiniz vajinusmusu ben iki senedir hep erteledim doktor ücretleri de pahalı yardımcı olurmusunuz lütfennn

Merhaba siz nasıl yendiniz vajinusmusu ben iki senedir hep erteledim doktor ücretleri de pahalı yardımcı olurmusunuz lütfennn
Merhaba canım evliliğimin ilk ayında farkettim bunu ve hemen kadın doğum uzmanına randevu alıp gittim bana uyuşturucu krem verip yolladı ekstra herhangi bir şey yapmadı en başta. Tabi o verdiği kremi defalarca denedim ama asla işe yaramadı . Sonra bidaha gittik randevu alıp kadın doğuma bu sefer de bana dedi ki psikolojik olarak bunu yenmelisiniz hastanede bir doktorun adını verdi dedi bundan randevu alın ona gidin o ilgileniyor bu konularda dedim neyse tamam siz bana daha kuvvetli bir uyuşturucu sprey yazar mısın dedim yazdı gittim onu da denedim o da işe yaramı neyse tabi o bana verdiği doktora da asla randevu yok 2-3 ay geçti randevu bulamadım son çare kendim araştırmaya başladım bu vajinusmus hastası olan çoğu kadın dilatör seti kullanmış ve baktım ki çoğu da yenmiş çok şükür bende bi tane dilatör seti sipariş verdim geldiiiii. İlk önce bi tırsmaeım değil uyuşturucu kremle destek veriyorum ama korktum yani sonra gün içinde sürekli denemeye başladım ve 2 gün içinde en büyük olanı yaptım dilatörlerle yapabiliyorum yani her hangi bir acı sorun hissetmiyordum artık neyse gün geldi dedim ki eğer dilatörlerle yapabiliyorsam eşimle çok daha rahat yaparım ama öyle olmuyormuş be gene eşimle yapamadım aylar geçti yapamadım en son 8.ay da tekrardan gittim doktora doktor bana dedi ki dilatörlerin bütün boyutuyla çalış ve hemen sonra ilişkiye gir dedi ve oldu biliyor musun yani ben çok rahat gerçekleştirdim sana şöyle diyim dilatörle o kadar alışmıştım ki artık uyuşturucu krem değil bebe yağı kullanıyordum yani bi baktım oldu dilatörden sonra deneyince bi baktım oldu çok zor süreç Allah düşmanıma bile vermesin hele ki çocuk istiyorsan daha zor süreç tahmin edebiliyorum ama lütfen umudunu yitirme cesaretini sakın kaybetme o an olduktan sonra devamına asla bir acı hissetmiyorsun bana güven ben de eski bir vajinusmus olarak söylüyorum sana asla korktuğumuz kadar bişey yokmuş yine diyorum asla bir doktora para verip iyileşmedim tabi bunu yapıp iyileşenler de var umarım en kısa sürede atlatırsın canım

Teşekkür ederim doktor size hangi uyusturucu kremi verdi bide isim hatirliyormusunuz etkili olanı özellikle ?

Teşekkür ederim doktor size hangi uyusturucu kremi verdi bide isim hatirliyormusunuz etkili olanı özellikle ?
Vemcaine sprey ve anestol uyuşturucu krem ve sprey
Gınhyal vaginal gel nemlendirici
Dalin bebe yağı
Ben bunları kullandım
Bence en etkilis vemcaine spreydi tabi kişiden kişiye değişir bu onun dışında anestolla vajinal jeli karıştırıp kullandığım da oldu ama eğer uyuşturucu krem kullanırsan eşine korunmasını söyle bence çünkü penisi yakabiliyor

Ben de vajinismusu 1 ay kadar yaşadım kendim psikolojik danışmanım, bu konuda kendimle çalıştım size tum bu işte arkadaşın da dediği seye katılarak elle de olabilir bu is parmakla deneyebilir esiniz, ama tüm bunlara ek fiziksel denemelerin dışında bir sey soylicem bu isin doğamizda olan normal bir süreç olduğuna daire telkinleri yazarak çalışmanız. Ben birkac gun oturup yazdım sayfalarca ornegin : esnek v*jinam esimin p*nisini almak için gevsiyor ve onu icime rahatca zevkle alıyorum cümleleri gibi. Artik kendinize gore ize iyi gelecek ama nitelendirme sıfatları ile dolu cümleleri yazin buna gerçekten inanacaksınz bir süre sonra. Sonra da esinize guzel onu destekleyici konusmalar yapın. O da bu durumdan olumsuz etkileniyirdur illa. Ona da rahat olmasi gerektiğini illa ki olacağını onun bir problemi olmadığını söyleyin. Bazen siz fark etmeseniz de erkeklerde de bu durum performans kaygisi yaratabiliyor. Bu isi iki taraflı da yuruttufunuzde olacak eminim. Sadece bir dersmiş gibi çalışın bu konuya okuyun makaleleri sonra da yazin yazdıklarınızı okuyun defalarca kez

Back
X