• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız?

ThequeenHurremsultan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
18
Kızlar ben adetin 4. Günündeyim kızlarla ovulasyondan konuşuyorduk benimde adetim bitti gibi afedersiniz bugün 2-3 damla geldi sonra yok ovulasyon yaptım böyle çıktı normalde adetken lh dipte olur sizce yumurtluyo olabilir miyim?
F6FEF8CB-3125-430C-87D2-3C4BD1E798C8.webp

Kızlar ben adetin 4. Günündeyim kızlarla ovulasyondan konuşuyorduk benimde adetim bitti gibi afedersiniz bugün 2-3 damla geldi sonra yok ovulasyon yaptım böyle çıktı normalde adetken lh dipte olur sizce yumurtluyo olabilir miyim?Eki Görüntüle 3709991
Adetten hemen sonra yumurtluyor olabilirsin hastaneye gidip yumurta takibi yaptırabilirsin bi

Bence bir gebelik de yapın kimyasal da olsa ben gebelik geçirdiğimde normal regl olmuştum, regl bitiminden bir hafta sonra test yaptığımda silik çıkıyordu. Varmış yani

Bence bir gebelik de yapın kimyasal da olsa ben gebelik geçirdiğimde normal regl olmuştum, regl bitiminden bir hafta sonra test yaptığımda silik çıkıyordu. Varmış yani
Hiç sanmıyorum gebelik olduğunu canım adet olduğum güne kadar yaptım negatifti😔 bugün de yaptım büyük ihtimalle yumurtluyorum koyu baya😊

Eklentiler

• 7D463EB1-9439-4AB9-A696-A026C3D82F23.webp
    7D463EB1-9439-4AB9-A696-A026C3D82F23.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 12
Hiç sanmıyorum gebelik olduğunu canım adet olduğum güne kadar yaptım negatifti😔 bugün de yaptım büyük ihtimalle yumurtluyorum koyu baya😊

Ben de regl günümde yapmıştım negatifti, ertesi gün de regl olmuştum, her zamanki gibi, regl bitiminden sonra normal hem ovülasyon pik gibiydi hem de silik çizgi çıkıyordu. Ben de ihtimal vermemiştim ama varmış. Kimyasal olsa da.

Ben de regl günümde yapmıştım negatifti, ertesi gün de regl olmuştum, her zamanki gibi, regl bitiminden sonra normal hem ovülasyon pik gibiydi hem de silik çizgi çıkıyordu. Ben de ihtimal vermemiştim ama varmış. Kimyasal olsa da.
Bende yaptım siz söyleyince ancak negatif çıktı muhtemelen erken yumurtlama görüyorum😊

Back
X