Kızlar bakar mısınız?

lozen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
364
241
33
Merhaba güzel anneler ben 8 haftalık hamileyim 6+4 de bebegimin kalp atmini duymaya gittik bir hevesle doktorumuz bebeğin 3 mm olduğunu daha çok küçük olduğu için kalp atimini duymanın onu isitip zarar vericegini söyledi ama kalp atmini görüyorum dedi. Dün 8+4ken tekrar gittik yine baktı bebisim 3 cm olmuş iki haftada duymaya çalıştı çok uğraştı ama duyamadik ama yine gördük. Cihaz yeni herkes bu haftada bebeğinin kalbini duyduğunu söylüyor ama ben hala duymadım daha önce böyle bisey yaşayan var mı aranızda, siz kaçıncı haftada duydunuz?

Bence başka bi dr a git canım için rahat etsin

gidicem canım iki hafta sonra ama enteresan geldi bu durum bana bebek 3 cm mmlerde bile duyulabiliyo diye biliyorum
İçini ferah tut canım inş bı sıkıntı yoktur. Niye 2 hafta bekliyosun ki ben olsam hemen başka doktora giderim. 3cm lik bebek duyulması lazım usg resmi varsa atar mısın

İçini ferah tut canım inş bı sıkıntı yoktur. Niye 2 hafta bekliyosun ki ben olsam hemen başka doktora giderim. 3cm lik bebek duyulması lazım usg resmi varsa atar mısın
şu an bulunduğum yerde sadece bi tane hastane var gidebilecegim ama iki hafta sonra başka bi şehire gidicem ailemin yanına o yüzden

Eklentiler

• 1453462498910-319560841.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 102

Merhaba canım...
Doktorun doğru söylemiş..
O kadar küçükken bebeğin kalp atışını dışarı vermek için ona gönderilen şeyler onu suyunu ısıtıp zarar verebiliyormuş..
Bu yüzden çoğu doktor 8-9-10 hafta olmadan dışarı sesini vermiyor..
Yani kalp atışı zaten mavi yeşil olarak ekranda görülüyor..
Önemli olan da o...
Yani hiçbir sıkıntı yok..
Kalp atışı var sağlıklı ki büyüyor..
Sadece sen duymuyorsun..
Çok için rahat etmezse iki hafta sonra gidicem diyorsun o zaman büyümüş de olur o güzel güm güm güm sesleri dinlersin..
Allah kucağında göstersin..

Bu dünkü usg resmi mi canım?
Burda 7+6 günlük görünüyor..
CRL de 1,48 cm sanki...
Doktor mu sana 3 cm olmuş dedi?

Bu dünkü usg resmi mi canım?
Burda 7+6 günlük görünüyor..
CRL de 1,48 cm sanki...
Doktor mu sana 3 cm olmuş dedi?
aynen canim 3 cm dedi CRL de kafası dışındaki boy diye biliyorum D yazan toplam boy değil mi

aynen canim 3 cm dedi CRL de kafası dışındaki boy diye biliyorum D yazan toplam boy değil mi

Toplam boy 3 cm dir olabilir..
Haftaları baştan popoya olan CRL ye göre hesaplanıyor ya o yüzden öyle dedim canım..
CRL hesaplanır hep zaten...
Ona göre de 7 hafta 6 günlük usg de yazıyor..
Zaten ekrandan gördüyseniz kalp atışını kafana takma..

Cevap vermekte geciktim canım ama arkadaş yazmış crl boyu 1.48 yani 7+6 ile uyumlu. İki hafta sonra duyarsın o zmn cnm mrketme 3 cm değil senin bebeğin kesesi 3 cm dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…