Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Kızlar benım 4 gun once 2 tane yumurtam çatladı ve 2 gundur hafıf göğüs agrım başladı ve o akıntı cok az da olsa pütür pütür gelıyo acaba yumurta döllendimi kı?

Kızlar benım 4 gun once 2 tane yumurtam çatladı ve 2 gundur hafıf göğüs agrım başladı ve o akıntı cok az da olsa pütür pütür gelıyo acaba yumurta döllendimi kı?
normalde dollenme suresi 5 gunu buluyor yani catlayinca rahme gelip yerlesmesi 5 gun gibi bi sure 2 gun cok az bence

normalde dollenme suresi 5 gunu buluyor yani catlayinca rahme gelip yerlesmesi 5 gun gibi bi sure 2 gun cok az bence
Canım yumurta catlayalı 5 gun oluyor zaten sadece dünden beri hafıf göğüs agrısı başladı bırde o pütür pütür akıntı azda olsa başladı ondan dolayi dedım acaba döllenme olmuş mudur diye yanı yumurta catlayalı 5 gun oluyor

olabilir tabi ben dr banu cifcinin videosunda izlemistim yumurta catlayip yerlesirken rahim kendini kapatiyor o an bi akinti cikiyorzaten gebelik belirtisi genelde akinti. eger hemen dollendiyse zaten hormon salgilanmaya basliyor 5 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsin

Yanı yumurta catladıgı günden itibaren akıntım devam ediyor ve ıkı gundur cok hafıf göğüs agrım başladı adet tarihim 26 temmuz beklemeyi düşünüyorum ya 3 ay önce kürtaj oldum bebegımın kalbı durmuştu belkı hemen hamılelık oluşmaz

bayada varmis daha ama.insallah gebeliktir genelde akintisi olan arkadaslar hep.gebelik haberi verdi burda. insallah seninkide oyledir

bayada varmis daha ama.insallah gebeliktir genelde akintisi olan arkadaslar hep.gebelik haberi verdi burda. insallah seninkide oyledir
İnşâllah ama tek korkum ya yıne kaybedersem bebegımı o yuzden rabbım hayırlısını versin inşallah Allahım kimseye evlat acısı göstermesın

İnşâllah ama tek korkum ya yıne kaybedersem bebegımı o yuzden rabbım hayırlısını versin inşallah Allahım kimseye evlat acısı göstermesın
amin canim insllah sanada bi daha yasatmasin sebebi bellimiydi ilk kaybinin cok dikkat et farkli doktorlara gorun onlemini al mutlaka hamileysen.

amin canim insllah sanada bi daha yasatmasin sebebi bellimiydi ilk kaybinin cok dikkat et farkli doktorlara gorun onlemini al mutlaka hamileysen.
Yok canım maalesef ilk düşükte arastırmıyorlar patoloji sonucu temiz cıktı ve kanama alanı vardı bende kesenin yanında keseden büyüktü doktorum riskli demişti ama sebeb bu mu tam bellı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…