- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ama benden geldi biraz kan lekelenme şeklinde degıl önce geldi biraz az yani sonra durdu sonra kahve rengi geldi sonra tekrar normal kan geldi anlayamadım iki test te silik te olsa pozitifBenim de oyle lekenmeler olmuştu. Adet oluyorum sanmıştım. Ne tuhaf adet oldum bu ay böyle diye sağa sola yakınıyodum. Meğer hamileymişim üstüne görüyomuşum. 3 kere annemin zoruyla test yaptım ikinci çizgi dikkatle bakmadan göremeyecek kadar zayıftı.
Bende de oluyodu kan az az... Adet tarihim de değildi. Ben Allah korusun kötü hastalık sanıp doktora gidecekken annem test yap önce dedi. İçime başka şey doğuyo dedi. Öyle farkettim. Konuyu bilmeyince.. Günlerce kötü hastalığa mı yakalandım diye yasımı bile tutmuştum.. O ikinci çizgi çıktıysa silik ya da belirgin farketmez. çok da silik olsa yanılmıyor test merak etme canımAma benden geldi biraz kan lekelenme şeklinde degıl önce geldi biraz az yani sonra durdu sonra kahve rengi geldi sonra tekrar normal kan geldi anlayamadım iki test te silik te olsa pozitif
Hatta su an normal adet görüyorumBenim de oyle lekenmeler olmuştu. Adet oluyorum sanmıştım. Ne tuhaf adet oldum bu ay böyle diye sağa sola yakınıyodum. Meğer hamileymişim üstüne görüyomuşum. 3 kere annemin zoruyla test yaptım ikinci çizgi dikkatle bakmadan göremeyecek kadar zayıftı.
Benim 18 i adet olmam gerekiyordu işte dün az az geldi gece gelmiş gene biraz bugün normal olmaya başladım ama iki gündür cok halsızdım vs testler olumlu çıktı YÖK galiba ama olsaydı adet olmazdım bugün normal şekildeBende de oluyodu kan az az... Adet tarihim de değildi. Ben Allah korusun kötü hastalık sanıp doktora gidecekken annem test yap önce dedi. İçime başka şey doğuyo dedi. Öyle farkettim. Konuyu bilmeyince.. Günlerce kötü hastalığa mı yakalandım diye yasımı bile tutmuştum.. O ikinci çizgi çıktıysa silik ya da belirgin farketmez. çok da silik olsa yanılmıyor test merak etme canım
Ya o testler hassa işte. Ben de inanamayıp 3. de bile eczacımıza sordum idrar testlerinin güvenirliliği %90 dan fazla demişti. Ben sana yazarken bundan cesaret alıyorum. Adet oluyorsan test neden öyle çıkıyor. Bence emin olmaya bak. Çünkü şayet hamileysen folikasit kullanımını geciktirirsin. Biliyorsan hamilelikten önce başlamak gerekiyor bu tür ilaçlaraBenim 18 i adet olmam gerekiyordu işte dün az az geldi gece gelmiş gene biraz bugün normal olmaya başladım ama iki gündür cok halsızdım vs testler olumlu çıktı YÖK galiba ama olsaydı adet olmazdım bugün normal şekilde
Anlamadım bende iki gün garip garip geldi akıntı biraz kan biraz koyu bugün normal adet oldum valla anlamıyorum testler pozitif çıktı gidemem doktora şimdi beklıcem ama yoktur sanırım NE bilimYa o testler hassa işte. Ben de inanamayıp 3. de bile eczacımıza sordum idrar testlerinin güvenirliliği %90 dan fazla demişti. Ben sana yazarken bundan cesaret alıyorum. Adet oluyorsan test neden öyle çıkıyor. Bence emin olmaya bak. Çünkü şayet hamileysen folikasit kullanımını geciktirirsin. Biliyorsan hamilelikten önce başlamak gerekiyor bu tür ilaçlara
Ne diim canım Allah kalbine göre versin..Anlamadım bende iki gün garip garip geldi akıntı biraz kan biraz koyu bugün normal adet oldum valla anlamıyorum testler pozitif çıktı gidemem doktora şimdi beklıcem ama yoktur sanırım NE bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?