Kızlar bakarmısınız acil biraz

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
ben dün afedersiniz biraz adet gördüm cok gelmedi geldi durdu bit kaç kez . Bir kez koyu idi bugün ise normal geldi ama iki gündür halsizdim baş agrısı vs iki kez test yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı . Hormonlardan mudır test mi bozuk anlmadım çünkü bugün gene adet geldi anlayamadım . Var mı başına gelen

Üstüne görüyor olabilirsin dok görmelisiniz mutlaka . ..sağlıklı gebelikte olmayabilir

Üstüne görme, yerleşme kanaması ya da kimyasal gebelik olabilir. Olasılık çok. Doktora gitmelisin.

Ben üstüne görmüştüm hAmileyken
Tastamam yedi gün
Sonrasında çok güzel sorunsuz bir Hamilelik geçirdim ve kızım kucağımda şuan.:anne:
Mutlaka kan testi yaptırın vakit geçmeden
Hakkınızda hayrlısı

Arkadaşlarında dediği gibi üstüne görme olabilir fakat her zaman kötü düşünmemek lazım. İlk iş hemen bir doktora görünün. Mümkünse özel ve bilinen bir doktor olsun.

Emin olamıyorum az az geldi sonra koyu bısey geldi bugün gene geldi normal bir şekilde ama testler ppztf pozitif anlayamadım ama dok gidicem sağolun kızlar

Benim de oyle lekenmeler olmuştu. Adet oluyorum sanmıştım. Ne tuhaf adet oldum bu ay böyle diye sağa sola yakınıyodum. Meğer hamileymişim üstüne görüyomuşum. 3 kere annemin zoruyla test yaptım ikinci çizgi dikkatle bakmadan göremeyecek kadar zayıftı.

Benim de oyle lekenmeler olmuştu. Adet oluyorum sanmıştım. Ne tuhaf adet oldum bu ay böyle diye sağa sola yakınıyodum. Meğer hamileymişim üstüne görüyomuşum. 3 kere annemin zoruyla test yaptım ikinci çizgi dikkatle bakmadan göremeyecek kadar zayıftı.
Ama benden geldi biraz kan lekelenme şeklinde degıl önce geldi biraz az yani sonra durdu sonra kahve rengi geldi sonra tekrar normal kan geldi anlayamadım iki test te silik te olsa pozitif

Ama benden geldi biraz kan lekelenme şeklinde degıl önce geldi biraz az yani sonra durdu sonra kahve rengi geldi sonra tekrar normal kan geldi anlayamadım iki test te silik te olsa pozitif
Bende de oluyodu kan az az... Adet tarihim de değildi. Ben Allah korusun kötü hastalık sanıp doktora gidecekken annem test yap önce dedi. İçime başka şey doğuyo dedi. Öyle farkettim. Konuyu bilmeyince.. Günlerce kötü hastalığa mı yakalandım diye yasımı bile tutmuştum.. O ikinci çizgi çıktıysa silik ya da belirgin farketmez. çok da silik olsa yanılmıyor test merak etme canım

Hatta su an normal adet görüyorum

Bende de oluyodu kan az az... Adet tarihim de değildi. Ben Allah korusun kötü hastalık sanıp doktora gidecekken annem test yap önce dedi. İçime başka şey doğuyo dedi. Öyle farkettim. Konuyu bilmeyince.. Günlerce kötü hastalığa mı yakalandım diye yasımı bile tutmuştum.. O ikinci çizgi çıktıysa silik ya da belirgin farketmez. çok da silik olsa yanılmıyor test merak etme canım
Benim 18 i adet olmam gerekiyordu işte dün az az geldi gece gelmiş gene biraz bugün normal olmaya başladım ama iki gündür cok halsızdım vs testler olumlu çıktı YÖK galiba ama olsaydı adet olmazdım bugün normal şekilde

Benim 18 i adet olmam gerekiyordu işte dün az az geldi gece gelmiş gene biraz bugün normal olmaya başladım ama iki gündür cok halsızdım vs testler olumlu çıktı YÖK galiba ama olsaydı adet olmazdım bugün normal şekilde
Ya o testler hassa işte. Ben de inanamayıp 3. de bile eczacımıza sordum idrar testlerinin güvenirliliği %90 dan fazla demişti. Ben sana yazarken bundan cesaret alıyorum. Adet oluyorsan test neden öyle çıkıyor. Bence emin olmaya bak. Çünkü şayet hamileysen folikasit kullanımını geciktirirsin. Biliyorsan hamilelikten önce başlamak gerekiyor bu tür ilaçlara

Ya o testler hassa işte. Ben de inanamayıp 3. de bile eczacımıza sordum idrar testlerinin güvenirliliği %90 dan fazla demişti. Ben sana yazarken bundan cesaret alıyorum. Adet oluyorsan test neden öyle çıkıyor. Bence emin olmaya bak. Çünkü şayet hamileysen folikasit kullanımını geciktirirsin. Biliyorsan hamilelikten önce başlamak gerekiyor bu tür ilaçlara
Anlamadım bende iki gün garip garip geldi akıntı biraz kan biraz koyu bugün normal adet oldum valla anlamıyorum testler pozitif çıktı gidemem doktora şimdi beklıcem ama yoktur sanırım NE bilim

dış gebelikte de bu şekil olur diye biliyorum en sağlıklı cevap doktora gitmeniz.

Back
X