Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmisiniz 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemhasan35677

🤲 💙 umudum var sana 💙🤲
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
795
1.361
28
Selâm kızlar adettim 3 Aralık di ama bugün olmadım ve pco var adettim 35 günde bir oluyor asil sorum şu tek ilişkiyle hamile kalan varmı o ilişkinin üzerinden 29 gün geçti tek ilişkiyle hamile kalan var mı 🙄

Canim suan ikinci gebelgm ilk gebelk o sekilde oldu :)
Ramazan ayiydi :D davetler kosusturmacalar sahurdu iftardi bikere firsatimiz olmustu nedense ondada ve oncesinde aylarca isteyip denemistik ramazanda takmiycaz boyle bi manevi guzel bi ayda bunu dusunmeyelm dedik :D bikere oldgndada ayiptr soylemsi sahura yetismek icin hemen wc gttm sonrasnda dus aldm hemen hc uzanp beklemedm yani nasipmis oldu cok sukur hatta nornalde yumurtma flan takip ederdim o ay dedigim gbi takmiycz dedik spontan gelisti ve oyle bi gunde oldu hangi gun onu bile bilmiyorm :D

Canim suan ikinci gebelgm ilk gebelk o sekilde oldu :)
Ramazan ayiydi :KK70: davetler kosusturmacalar sahurdu iftardi bikere firsatimiz olmustu nedense ondada ve oncesinde aylarca isteyip denemistik ramazanda takmiycaz boyle bi manevi guzel bi ayda bunu dusunmeyelm dedik :KK70: bikere oldgndada ayiptr soylemsi sahura yetismek icin hemen wc gttm sonrasnda dus aldm hemen hc uzanp beklemedm yani nasipmis oldu cok sukur hatta nornalde yumurtma flan takip ederdim o ay dedigim gbi takmiycz dedik spontan gelisti ve oyle bi gunde oldu hangi gun onu bile bilmiyorm :KK70:
Yaaa ne güzel Allah'ım ikinci sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim 🤗🤲😍🧿

29 gün önceki ilişkinizde olsaydı şuan testte cıkması gerekiyor. Normalde döllenmeden 6 gün sonra rahme yerleşiyor zaten. Buda nerden baksan ilişkiden sonra tahmini 7-8 gün sonra demek.

29 gün önceki ilişkinizde olsaydı şuan testte cıkması gerekiyor. Normalde döllenmeden 6 gün sonra rahme yerleşiyor zaten. Buda nerden baksan ilişkiden sonra tahmini 7-8 gün sonra demek.
Test yapmadım aşırı yağışlar var çıkamadım anca pazartesi günü iş çıkışı eve gelirken alcam

Back
X