- 17 Kasım 2012
- 595
- 543
- 323
Öncelikle herkese selam. Evet kizlar ben tam 1 ay once faceden bir polisle tanistim. Normalde internet üzerinden tanismalara cok karsi duran bir insandim. Ama basima geldi iste. Simdi bizim ortak arkadasimiz vardi. Bu bana mesaj atti simaniz cok tanidik geldi diye. Ben cevap vermedim. Sonra cok israr edince kimsiniz ne istiyosunuz diye cikistim.. Daha sonra kötü bi niyeti olmadigini az cok anladim. 1 hafta kadar faceden konustuk. Sonra numaralarimizi verdik birbirimize. Telefonla gorustuk. Bana kotu bi niyeti olmadigini benimle ciddi dusundugunu soyluyor. Ben üniversite okuyorum. Yakinda tayinini bulundugum sehire cikaracak. Söz yüzügü takalim okulu bitirincede evlenelim diyor. Su ana kadar hic kötü bi muhabbeti olmadi. Namazinda niyazinda bi insan. Annesini kardeslerini tanitti bana.. Ama yinede faceden tanistigim icin rahat degilim.. Aranizda varmi internet üzerinden sosyal aglardan tanisip mutlu olanlar?? Lütfen fikirlerinizi paylasirmisiniz. Fikirlerinize gercekten ihtiyacim var...