Kizlar bakarmisiniz.? Faceden biriyle tanistim..

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Öncelikle herkese selam. Evet kizlar ben tam 1 ay once faceden bir polisle tanistim. Normalde internet üzerinden tanismalara cok karsi duran bir insandim. Ama basima geldi iste. Simdi bizim ortak arkadasimiz vardi. Bu bana mesaj atti simaniz cok tanidik geldi diye. Ben cevap vermedim. Sonra cok israr edince kimsiniz ne istiyosunuz diye cikistim.. Daha sonra kötü bi niyeti olmadigini az cok anladim. 1 hafta kadar faceden konustuk. Sonra numaralarimizi verdik birbirimize. Telefonla gorustuk. Bana kotu bi niyeti olmadigini benimle ciddi dusundugunu soyluyor. Ben üniversite okuyorum. Yakinda tayinini bulundugum sehire cikaracak. Söz yüzügü takalim okulu bitirincede evlenelim diyor. Su ana kadar hic kötü bi muhabbeti olmadi. Namazinda niyazinda bi insan. Annesini kardeslerini tanitti bana.. Ama yinede faceden tanistigim icin rahat degilim.. Aranizda varmi internet üzerinden sosyal aglardan tanisip mutlu olanlar?? Lütfen fikirlerinizi paylasirmisiniz. Fikirlerinize gercekten ihtiyacim var...

Tabi vardi .bir kac defa boyle bir sey duydum.
ama bence siz acele etmeyin.once gezin tozun,iyi taniyin adami.
Evliliye kadar gidirsenizde evlenirsiniz.

benimde var tanidiklarim, facebook veya diger sosyal ag üzeri tanisan, mutlu olanda var olmayanda genelleme yapilamaz ama sanki biraz acele ediliyormus gibi geldi
hic yüz yüze bulusup görüstünüzmü?

Bu sosyal medya üzerinden tanışıp ewlenenler war ewet ama çokta güvenmeyin derim. Daha görüşmeden ciddi düşenmesi tuhaf geldi bana ne biliyim siz genede bi gözlemleyin. Bende face kullanıyorken bir sürü msj atarlardı yok ciddiyim, yok senle ewlenmeyi düşünüyorum falan ben hiç birine Cwp wermemiştim.

benimde var tanidiklarim, facebook veya diger sosyal ag üzeri tanisan, mutlu olanda var olmayanda genelleme yapilamaz ama sanki biraz acele ediliyormus gibi geldi
hic yüz yüze bulusup görüstünüzmü?
Hayir henüz yüzyüze gorusmedik. Ama dedigim gibi yakinda tayinini cikaracak benim bulundugum sehire.

Bu sosyal medya üzerinden tanışıp ewlenenler war ewet ama çokta güvenmeyin derim. Daha görüşmeden ciddi düşenmesi tuhaf geldi bana ne biliyim siz genede bi gözlemleyin. Bende face kullanıyorken bir sürü msj atarlardı yok ciddiyim, yok senle ewlenmeyi düşünüyorum falan ben hiç birine Cwp wermemiştim.
Dedigim gibi bende internet uzerinden tanismalara gercekten cok karsi bi insandim. Hani derler ya insanin kinadigi sey basina gelirmis diye benimkide oyle oldu galiba. Sizde haklisiniz gozlemleyecegim daha sonra kesin karara varacagim. Fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkürler

yüz yüze gorusun bıraz zaman gecırın.
1 hafta cok kısa bi süre. numara vermek ıcın. bana göre
biraz dusunun gezn tanıyın derım . bi kaç ay en azndan hemen oyle soz olmaz agırdan alın.
babannem hep derdı kı agır tası ne yel alır ne sel alır.

yüz yüze gorusun bıraz zaman gecırın.
1 hafta cok kısa bi süre. numara vermek ıcın. bana göre
biraz dusunun gezn tanıyın derım . bi kaç ay en azndan hemen oyle soz olmaz agırdan alın.
babannem hep derdı kı agır tası ne yel alır ne sel alır.
Haklisiniz galiba. Aklim gercekten karısık.Fikirleriniz icin tesekkürler

Hayir henüz yüzyüze gorusmedik. Ama dedigim gibi yakinda tayinini cikaracak benim bulundugum sehire.

ben olsaydim tayini ciktiginda beraber bolca vakit gecirirdim, emin olunca evlilikten söz ederdim simdi gercekten cok erken

cok iyi bildigin komsunun ogluda fos cikabiliyor, nerde tanistigin okadarda önemli degil aslinda
hakkinizda hayirlisi olsun insallah iyi olur

ben olsaydim tayini ciktiginda beraber bolca vakit gecirirdim, emin olunca evlilikten söz ederdim simdi gercekten cok erken

cok iyi bildigin komsunun ogluda fos cikabiliyor, nerde tanistigin okadarda önemli degil aslinda
hakkinizda hayirlisi olsun insallah iyi olur
Allah razi olsun.. evet cok haklisiniz tanidik insanlara bile güven olmuyor artik. Ama nedense kalbim isindi ona. Aklimi karistiran sey faceden tanismis olmak. Onada soyledim bunu. Keske daha farkli sekilde tanismis olsaydik diye. O da kismet oyleymis diyor. Seni pisman etmeyecegim emin ol diyor. Eger yalan konusursam kefene girecek parcam kalmasin diyor. Artik yüzyüze gorusunce beraber zaman gecirince daha iyi taniyip kesin kararimi verecegim..dediginiz gibi insallah hayirlisi olur..

Allah razi olsun.. evet cok haklisiniz tanidik insanlara bile güven olmuyor artik. Ama nedense kalbim isindi ona. Aklimi karistiran sey faceden tanismis olmak. Onada soyledim bunu. Keske daha farkli sekilde tanismis olsaydik diye. O da kismet oyleymis diyor. Seni pisman etmeyecegim emin ol diyor. Eger yalan konusursam kefene girecek parcam kalmasin diyor. Artik yüzyüze gorusunce beraber zaman gecirince daha iyi taniyip kesin kararimi verecegim..dediginiz gibi insallah hayirlisi olur..

kefen girecek parcam kalmasinmi :KK70:

Biraz hızlı gitmişsiniz tamam internetten tanışılabilir ama bir sor tanı önce sözlenmek ne huyunu suyunu öğren bi ayrıca ortak arkadaşına sorsaydın bu kim neci diye hadi bakalım hayırlısı

Biraz hızlı gitmişsiniz tamam internetten tanışılabilir ama bir sor tanı önce sözlenmek ne huyunu suyunu öğren bi ayrıca ortak arkadaşına sorsaydın bu kim neci diye hadi bakalım hayırlısı
Haklisin. Zaten iyice tanimadan kesinlikle evlilik dusunemem.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun insallah

Haklisin. Zaten iyice tanimadan kesinlikle evlilik dusunemem.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun insallah

Şunu eklemek isterim şuan nişanlıyım yaza evlenicem ve nişanlımla bir forum ortamında tanıştık 5 seneyi geçti 5 sene sonunda nişanlandık uzak mesafe olmasına rağmen birbirmizi tanıdık ettik gördük bildik ve asla yalan olmadı aramızda hep güven vardı evlilik kararı aldık rabbime şükür hiç bir problem olmadı aramızda internetten tanıştğmz halde herkes bir olacak diye birşey yok tabi dikkat etmek lazım ortam kötü

Şunu eklemek isterim şuan nişanlıyım yaza evlenicem ve nişanlımla bir forum ortamında tanıştık 5 seneyi geçti 5 sene sonunda nişanlandık uzak mesafe olmasına rağmen birbirmizi tanıdık ettik gördük bildik ve asla yalan olmadı aramızda hep güven vardı evlilik kararı aldık rabbime şükür hiç bir problem olmadı aramızda internetten tanıştğmz halde herkes bir olacak diye birşey yok tabi dikkat etmek lazım ortam kötü
Maasallah diyelim oncelikle size :) gercekten bunu duyduguma cook sevindim :) Demekki arada sevgi ask güven oldumu nerde tanistiginin bi önemi kalmiyor gercekten :) insallah bizimkide sizinki gibi sorunsuz ilerler :)

5 yıldır netten tanıştığı biriyle görüşen biri olarak derim ki çok acele etmeyin,biraz aceleci gibi geldi ama hayırlısı olsun,iyice tanıyın derim :)

Back
X