Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok acil yardım edermisiniz lütfenŞuan böyle
İnşallah vardır artık gerçekten sıkıldım teste para vermekten beklemektenİlginçmiş bu testi ilk defa görüyorum, bana var gibi geldi ama testi tekrarlasan mı başka bir markayla
Test bozuk yDa idrar fazla gelmis gibi geldi banaÇok acil yardım edermisiniz lütfen
Bir iki damla sonra bekledim 5 dk kadar içini açmak istedim açtığımda bu şekildeydiTest bozuk yDa idrar fazla gelmis gibi geldi bana
Vallahi bilemedim ki pek guven vermedi tekrarlayin bence testiBir iki damla sonra bekledim 5 dk kadar içini açmak istedim açtığımda bu şekildeydi
Farklı marka alıcam yarın bakalım inşallahVallahi bilemedim ki pek guven vermedi tekrarlayin bence testi
İçini açınca testler bozuluyor deniliyor sabah tekrarlayın isterseniz
Çok stres oldum çok gerildim uzun zamandır bekliyoruzİçini açınca testler bozuluyor deniliyor sabah tekrarlayın isterseniz
Marka ne çift çizgi ama çizgiler çok uzak birbirine
Adet gecikmesi var mıydıİnşallah vardır artık gerçekten sıkıldım teste para vermekten beklemekten
Adetime çok var ama herkes üstüne görme olabilir dedi bende de belirtiler vardı denedim sabahları ağzımda değişik tat mide bulantısı şiddetli baş ağrısı şeffaf akıntı vsMarka ne çift çizgi ama çizgiler çok uzak birbirine
Miratec diye bi markaMarka ne çift çizgi ama çizgiler çok uzak birbirine
Kaç gün var adetine yani hemen çıkmıyor bu testlerde üstüne görme bir kanama yaşaman lazım lekelenme şeklinde kahverengi birşeyAdetime çok var ama herkes üstüne görme olabilir dedi bende de belirtiler vardı denedim sabahları ağzımda değişik tat mide bulantısı şiddetli baş ağrısı şeffaf akıntı vs
Lekelenme oldu 2 gün kadar sürdü normalde adetim 4 5 gün sürerKaç gün var adetine yani hemen çıkmıyor bu testlerde üstüne görme bir kanama yaşaman lazım lekelenme şeklinde kahverengi birşey
8 gün varKaç gün var adetine yani hemen çıkmıyor bu testlerde üstüne görme bir kanama yaşaman lazım lekelenme şeklinde kahverengi birşey
Bekle o zaman en iyisi sabr edebilirsen tabi bnde hemen test yapar öğrenmek isterdim daha 8 gün varmış sonuçta kan versende çıkmaya bilir yavaş yavaş yükselecek değerin sen yinede kndini yorma dinlenLekelenme oldu 2 gün kadar sürdü normalde adetim 4 5 gün sürer
İnşallah teşekkür ederimBekle o zaman en iyisi sabr edebilirsen tabi bnde hemen test yapar öğrenmek isterdim daha 8 gün varmış sonuçta kan versende çıkmaya bilir yavaş yavaş yükselecek değerin sen yinede kndini yorma dinlen