- 13 Kasım 2020
- 52
- 36
- 8
- 33
- Konu Sahibi hayal383838
-
Canım senin adet sancın oldu mu ilk ay bende hafif varEvet normal kaset teste yap çıkar hayırlı olsun
Çok ağladım gördüğümde 7 aydır istiyorduk. Umudum bitmişti . Çok tşk ederim cvpların için allah razı olsunOldu oldu olur tabi yerleşiyor inşallah doğru gösteriyordur getirir ayrıca varsa ilk idrar bile değil hepsinde cikiyir
Çok tşk ederim yine ağlama krizine girdim ilk olacak ve 7 aydır tükenmiştim . Her ay test yap kendi kendime belirtiler uyduruyordumHayırlı olsun
Valla böyle şeyleri görüyorum ikinci için zor tutuyorum
Hayalet ewweeettttt.Kızlar adetime 5 gün var hayalet çizgi mi bu gördüğüm ?
Amin inşallah canımÇok tşk ederim yine ağlama krizine girdim ilk olacak ve 7 aydır tükenmiştim . Her ay test yap kendi kendime belirtiler uyduruyordum. İnşllah vardır. Rabbım herkese gönlüne göre versin inşallah
Kızlar adetime 2 gün var normal test yaptım ilk anda böyle oldu hatta suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgi sizce var mıdır ben bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bugun 15.günü iğnenin 12.günü kan vermiştim 3 gün önce negatif çıkmıştı
Her testime bakar misiniz basliginda soylyyorum ikilemde kalip var mi yok mu diye kör olacagimiza erken gebeli testi alsaniz? Onlarda cok net cikiyor.Yarin eczaneden alin bence bir erken gebelik testi.Yani bu fotoda sanki var gibi de kendi cizgisi gibi de ama diger cizgi cok net kirmizi .Bilemedim.Insallah hamilesinizdir.Kızlar adetime 2 gün var normal test yaptım ilk anda böyle oldu hatta suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgi sizce var mıdır ben bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bugun 15.günü iğnenin 12.günü kan vermiştim 3 gün önce negatif çıkmıştı
Erken gebelik de yaptım onda bu kadar belli çıkmadı yani ben flash açıp bakınca zorla görüyorumHer testime bakar misiniz basliginda soylyyorum ikilemde kalip var mi yok mu diye kör olacagimiza erken gebeli testi alsaniz? Onlarda cok net cikiyor.Yarin eczaneden alin bence bir erken gebelik testi.Yani bu fotoda sanki var gibi de kendi cizgisi gibi de ama diger cizgi cok net kirmizi .Bilemedim.Insallah hamilesinizdir.
Catlatma ignesinin 15.gununde ben dw kan vermistim negatifti .Belki de gec dollenmedir sayet siz gorebiliyorsaniz.Kan vermek en mantiklisi yada 2 gun daha bekleip bir test daha yapin.Erken gebelik de yaptım onda bu kadar belli çıkmadı yani ben flash açıp bakınca zorla görüyorum
Peki sonraki gün pozitif oldu muCatlatma ignesinin 15.gununde ben dw kan vermistim negatifti .Belki de gec dollenmedir sayet siz gorebiliyorsaniz.Kan vermek en mantiklisi yada 2 gun daha bekleip bir test daha yapin.
Pozitif Olmadi ama catlatma ignesi sirasinda yaptigim ignelerın etkisiyle 1 ay sonra kendiliginden ikiz oldu.Peki sonraki gün pozitif oldu muyarın sabah yine yapıcam test idrar testleri çok yanıltıcı oluyor heves etmek istemiyorum ama çok tuhaf suya tutunca iyice pembe oldu çizgi önceden şeffaftı sonra pembe oldu neyse Beklicez bakalım bayada adet olacak gibiyim
Yaa ne güzel hayırlısı olsun bakalım yarın sabah yapıcamPozitif Olmadi ama catlatma ignesi sirasinda yaptigim ignelerın etkisiyle 1 ay sonra kendiliginden ikiz oldu.Yarim sabah ilk idrarla tekrar yapin.Gun gun yukseliyor deger cunku daha belirginlesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?