Merhaba kızlar regl gunume daha 8gun var dun test yaptim ısıga tutunca belli olan cizgi var bugunde yaptim ayni acaba gebelik olabilirmi resmi kararttim bakarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 gün çok erken kuruma çizgisi olabılır ben 5 gün kala öğrenmıstjm bıraz daha sabredin daha sonradan hayal kırıklığı yasamamak içinMerhaba kızlar regl gunume daha 8gun var dun test yaptim ısıga tutunca belli olan cizgi var bugunde yaptim ayni acaba gebelik olabilirmi resmi kararttim bakarmisiniz
Hayırlısı herseyin ama saniyede belirdigi icin heycanlandim acikcasi8 gün çok erken kuruma çizgisi olabılır ben 5 gün kala öğrenmıstjm bıraz daha sabredin daha sonradan hayal kırıklığı yasamamak için
Amin insallahBende gordum aslinda ama 8 gun biraz fazla geldi insallah vardir
Bende var mıBende gordum aslinda ama 8 gun biraz fazla geldi insallah vardir
Evet sende de gördüm kaç gün varBende var mı
Sonuç ne olduMerhaba kızlar regl gunume daha 8gun var dun test yaptim ısıga tutunca belli olan cizgi var bugunde yaptim ayni acaba gebelik olabilirmi resmi kararttim bakarmisiniz
Yok adetim 1 hafta gecikti geç döllenme sanırım erken gebelik denicem bir deAdetine var mi baya ben görüyorum ama çok yeni galiba inşallah sağlıkla alirsin kucagina
Olabilir canim inşallahYok adetim 1 hafta gecikti geç döllenme sanırım erken gebelik denicem bir de