- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Kan ver yarın bence inşallah gönlüne göre olur idrarda var görünüyorMerhaba kızlar adetime tam 4 gün var bugün çamaşırım da pembe msi bir akıntı oldugu için test yapayım dedim idrarı döker dökmez bu şekilde belirdi sizce varmıtır gebelik aranızda böyle bir durumla karşılan oldumu şimdiden teşekkür ederim:))
Varsa eğer bunun bir tık daha koyunu çıkar değil mi ben bunu akşama doğru yaptım da bugün yarın sabah hastanede de işim var gitmişken kan versem çok mu erken olur acabaVar gibi, yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin
Hayir erken olmaz. İdrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar. Sabah daha koyu olur evet gebelik varsaVarsa eğer bunun bir tık daha koyunu çıkar değil mi ben bunu akşama doğru yaptım da bugün yarın sabah hastanede de işim var gitmişken kan versem çok mu erken olur acaba
Yaaaa inşallah Rabbim hak eden isteyen herkese versin çok teşekkür ederim:) 5 ay önce de bi kimyasal yaşadım da bu yüzden pek sevinemiyorum korkuyorum açıkcası ama Rabbim ne derse o elbetteEvet pozitif hayirli olsun canim :)
İnşallahhhh 8 aydır deniyorum umarım bu ay başarılı olmuşdur :)Kan ver yarın bence inşallah gönlüne göre olur idrarda var görünüyor
Peki o halde yarın sabah ilk işim tekrar yapıcam inşallah çıkar :)Hayir erken olmaz. İdrarda ciktiysa kanda haydi haydi cikar. Sabah daha koyu olur evet gebelik varsa
Aminnn inşallah hayırlısı olur Rabbim Her dileyene versin dualarınız için hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim umarım ben de anne olurum :)Var galiba hayırlı olsun az da çıksa yeni olduğu için diyorlar zamanla belirir ama var hayırlı olsun bakalım
İnşaAllah karşılıklı dualaşalım bende istiyorum hamileysen ki inşaAllah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da etAminnn inşallah hayırlısı olur Rabbim Her dileyene versin dualarınız için hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim umarım ben de anne olurum :)
Etmem miiiİnşaAllah karşılıklı dualaşalım bende istiyorum hamileysen ki inşaAllah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da et
Canm verdin mi kanEtmem miiiumarım Rabbim tez zaman da gönülden dilerim ki sana da isteyen herkese de nasip etsin canım benim geçen ay soğan kürü yaptım bilmiyorum etkisi varmı ama denemediysen ve farklı bir rahatsızlığınız yoksa dene derim mutlaka eğer hamileysem bence soğan da etkili olmuştur :) 8 aydır deniyoruz bizde 1 yıl korunmanın üzerine
Canm verdin mi kan
Şuan gözükmez zaten bunun icin beta en az 2000 lerde olmaliÖnce sabah tekrar test yaptım evde direk çıktı bugünde kan verdim 18.35 çıktı değerim hamileyim çok şükür keseyi göremedik ama çok yeni dedi doktor haftaya tekrar gidicem allah izin verirse canım
Umarım haftaya kadar olur en geç perşembe gel dedi doktorŞuan gözükmez zaten bunun icin beta en az 2000 lerde olmali
4 haftalık çok yeni dedi doktor haftaya keseyi görmek ümidiyle dedik bakalım nasip:)nedir durumunuz merak etiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?