Üstekini bugün yaptım canım dünkinde daha hafifdi çizgi ama sanki bugün daha da belirginleşti ya çok heyecanlıyım inşallah vardır ilk defa böyle çıktı yani bi yükselme olmasa hiç çıkmazdı değilmiüsttekinde gördüm sanki inşallah vardır:) bence kan verin.
o zaman yükselmiştir sanırım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin:))Üstekini bugün yaptım canım dünkinde daha hafifdi çizgi ama sanki bugün daha da belirginleşti ya çok heyecanlıyım inşallah vardır ilk defa böyle çıktı yani bi yükselme olmasa hiç çıkmazdı değilmi
bence gebe değilsin olsan bu kadar yok durmaz illa az da olsa çift çizgi görünürKızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah erkenden kalktım dünde yaptım ve iki gündür çok çok hayalet çizgi beliriyor bakarmısnz
Adetiniz gecikirse kan verin en net sonucu alırsınızKızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah erkenden kalktım dünde yaptım ve iki gündür çok çok hayalet çizgi beliriyor bakarmısnz
Ben gördüm ikisinde de var usttekinde daha belirgin. Kan verip takip edin. Hayırlısı olsunKızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah erkenden kalktım dünde yaptım ve iki gündür çok çok hayalet çizgi beliriyor bakarmısnz
İnşallh canım pozitiftir seninde benimdeBen de boyle bisey gordum dun aksam. Bugun test sonucumu alicam belki bu da var anlamina geliyordur.
Ya var demi canım evet bende gördüm eşimde gördü o kadar test yaptım hiç birisi böyle çıkmamıştı ilk defa böyle çıktıBen gördüm ikisinde de var usttekinde daha belirgin. Kan verip takip edin. Hayırlısı olsun
Birde kaset test dene canım o daha güvenilirKızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah erkenden kalktım dünde yaptım ve iki gündür çok çok hayalet çizgi beliriyor bakarmısnz
Kızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım sabah erkenden kalktım dünde yaptım ve iki gündür çok çok hayalet çizgi beliriyor bakarmısnz
Tatlım denedim onda da aynı hayalet çizgi çıktıBirde kaset test dene canım o daha güvenilir
İnşallah canım kaset teste de çıktı aynı hayalet çizgi ilk defa çıktı çok heyecanlıyımben ikisinde de gördüm inşallah vardır
Bence var kan verinKaset testte de böyle gözüktü
Ayy inşallah hiç çıkmamıştı bu zamana kadarBence var kan verin
Anlıyorum heyacani canım zaten hiç umudun yokken olur böyle şeylerAyy inşallah hiç çıkmamıştı bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?