Kızlar bakarmısınız

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
159
56
13
30
Merhaba hanımlar tüp bebekle gebeliğin 16.haftasındayım gebeliğin 6.haftasından beri ara ara kanamalarım oluyodu doktorlar birsey demedi özel bir hastaneden doğum paketi aldık o doktorum kasılma gördüm ultrasonda dedi endol fitil verdi 10 güne yakın kullandım ama ağrılarım hâlâ daha devam etti dün akşam acile gittim ordaki nöbetçi kadın doğum doktoru bebeğin plesantası rahim ağzını kapatmış dedi tabi panik yaptım kötü bişeymi dedim izlenmesi gerekiyo bazı gebelerde ileriki haftalarda yukarı çıkabiliyo dedi birde endol fitili kullanma dedi bebeğin suyu az sınırda dedi ALLAH rızası için böyle durum yaşayan gebeler benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

Benimde kanamam oldu 13 ve 14 haftamda iki kerelige mahsus endol kullandım plesantam asagida dedi doktor 19 haftada dün detaylı yaptırdım plesanta previa teshisi kondu kasık agrım gebeligimin basından beri var bugun ektra bebek sanki bir yere toplanıyor gibi sizin kasık agrınız nasıl

Ara ara kasık ağrım oluyo endol fitil progestan fitil ve progestan igne kullanıyorum hâlâ evet plesanta pervia çok ağrı yapıyormuş insallah 20.hafta veya sonrasında bebek yukarı çıkarda hem risk kaybolur ortadan hemde ağrın sancın kesilir

Kasik agrılarım devam ettigi ve beni cok rahatsiz ettigi icin doktorum farkli bir ilaca baslatti progestan dan günde 4 kere alıyorum magnezyumuda ikiye cıkardık

Kasik agrılarım devam ettigi ve beni cok rahatsiz ettigi icin doktorum farkli bir ilaca baslatti progestan dan günde 4 kere alıyorum magnezyumuda ikiye cıkardık
Toplam kac mg alıyorsunuz günde magnezyumu benim 222 mg multivitaminin icinde var doktorum ekstradan ocean markasının 200 mg magnezyumunuda verdi toplam 422 mg ağır geliyo bana o yüzden sordum

Geçmiş olsun.Şuan kaçıncı haftanızdasınız doğum yaptınız mı süreciniz nasıl ilerledi? bende 30 haftalık hamileyim ve plesanta previa var

Geçmiş olsun.Şuan kaçıncı haftanızdasınız doğum yaptınız mı süreciniz nasıl ilerledi? bende 30 haftalık hamileyim ve plesanta previa var
Teşekkür ederim rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi bize bagislasin 23.haftadayım plesanta pervia değilim detaylı ultrasondada görüldü hekim hatası yani

Teşekkür ederim rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi bize bagislasin 23.haftadayım plesanta pervia değilim detaylı ultrasondada görüldü hekim hatası yani
amin inşallah sağolun Allah razı olsun . Belki plesanta yer değiştirmiş olabilir sonradan dediğiniz gibi hekiminiz yanlış görmüşte olabilir ama olmamasına çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…