Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duphashon kullanıp fayda gören varmı ? Birde adetimin 21. Günü progesteron istedi doktor referans aralıgı 0.73 değer de 3,69 çıktı daha gitmedim doktora sonuc referans dısı dıyor. Hamileliğe engelmi bu hormon ?
Duphaston kullandığım ay hamile kalmıştım. Progesteron hormonu da aksine oksitosin hormonunun sebep olduğu rahim kasılmalarını baskılayarak olası düşükleri engelleyip gebeliğe de yardımcı oluyor. Yani içiniz rahat olsun gebeliğe engel olacak bir şey yapmadınız.