Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dun regli oldum... Çok az geldi bugün 2. Günü hic kanamam gelmiooo
Ay çok hoşsun cnmmşimdi biz dokturmuyuzcular dökülür
Siz doktordan yakin qeliosuniz size soraim ddm bebeqimm :)Doktora gitseydin bari 1 gün olması tuhaf bi hastalık habercisi olabilir
...pkilütfen konunuzu ilgili bölümlere açın
Yok. Btnm ewliyim bnSevgilinizle birlikte oldunuz sürtündü ama boşalmadı ve siz 1 gün regl olduğunuz için hamile olduğunuzdan mı şüphelendiniz?
Yani forumda ki bu tarz konular böyle başlıyor bende düşüncemi yazayım dedim
Böle hamilelikten suphelenemio insan canım yaa reqli gunumdi dun biraz oldu şimdide olmuo bılasik bulaşık oluoevlimisiniz hamile olmaktan mı şüphelendiniz?
Yok. Btnm ewliyim bn
Saol cnmO zaman tamam. Bazen banada oluyor öyle. ama doktora gitmekte fayda var. Geçmiş olsun
Canimm bnm :) adet duzensizligim var zatn sen kendine dkkt etbana da oluyor ama hiç dert etmemiştim işkilendim şimdi ama mesela 28 günde bir olması gerek ya
26 ya da 27. günde dediğiniz gibi az oluyor ertesi gün hiç olmuyor bir sonraki gün başlar yani aslında 28. günde bir oldugumda düzenli oldugumu düşünür rahatlardım .şimdi bu konuyu bende takip edicem hay Allah ciddi takıldım şimdi
sanırım düzensiz oluyorCanimm bnm :) adet duzensizligim var zatn sen kendine dkkt et
Eet cnm düzensizsanırım düzensiz oluyor
Eet cnm düzensiz
Bnde ilaç kullanmiyorum cnm ama çok sancili oluyor çok kötü qeciyorherşeyin bir tedavisi var canım vücudunu tanıyıp erkenden önlem aldıktan sonra hiç bir şey çözümsüz değil bir doktora görünün en kısa zamanda düzene girer eminim. Mesela onu olduğumda ben ilaç içmem antibiyotik ağrı kesici falanyoksa hemen biter bitmesi de zararlı