kızlar bakarmisinnz

H1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
83
49
Kendi hesaplarima gore 5 hafta 5 gunluk hamileyim kizlar henuz kadin dogumcuya gitmedim saglikocagi 7 . Haftanın icindeyken gitmemi soyledi sorum su adet sancisi gibi sancilarim oluyo dun gece karnima gercekten birseyler saplandi zannettim bu durumu yasayan var mi cokkorkuyorrum :KK43:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin normal ağrılar onlar adet sancısı , dğişik sancılar korkma dinlen. ayakların ateşlenir uykun gelir başka sorunun yoksa güzel düşün güzel olsun

Aynen vallahi gebeligimden oncede ayaklarim da yanma oluyodu simdi o kadar cok ki ayakkabi bile giymek istemiyorum uykum cok yogun degilde surekli uykudan yeni uyanmis havasi var bende

Kendi hesaplarima gore 5 hafta 5 gunluk hamileyim kizlar henuz kadin dogumcuya gitmedim saglikocagi 7 . Haftanın icindeyken gitmemi soyledi sorum su adet sancisi gibi sancilarim oluyo dun gece karnima gercekten birseyler saplandi zannettim bu durumu yasayan var mi cokkorkuyorrum :KK43:
oohooohooo sürekli yaşıyoruz :KK70:

Cevap icin Teşekkürler :) benim cevremdeki kisiler genelde migde bulantilaryla ama agrisiz gecirmisler kendimi anormal hissettim ve tabi korktum ama içime su serptiniz cook Teşekkürler

Hiiiç korkma benim sol tarafımda bir Ağrı var bi türlü geçmedi yürümemi engelliyor daha neler neler yaşayacakmışız , sağlıkla Dünya'ya gelsinde bebişlerimiz

Aminnn inşallah rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin :) aş eriyor musun merve ?

Aminnn inşallah rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin :) aş eriyor musun merve ?

Canım ben su içtiğime şükür edenlerdenim elimde olsa yemek hiç tüketmeyeceğim midemi bile komple alsalar dediğim oluyor :KK43: inşallah bir gün aşeririm sende var mı böyle Şeyler

Canim bn onceden tatli ya bayilirdim pekmezinden tut baklavasina kadar yer bitirirdim simdi icimi bayiyo tatli eksi tek fark ettiğim bu asermek dediklerini tam anlamiyorum ama gecen hafta pazarda heryerde cilek herterde kokulu kokulu cilek almadim evde var dye evdeki onun yerini tutmadi anliycan bir haftadırsayılıyorrum kocam sagolsun dun manavdan almis gelmis bide tursu salatalık tursusu actim ikisini bi araba yedim eşim dayanamadi bakmaya ben ne var ne yok yedim :))

Canim hayirli olsun allahim saglikli hayirli evlat versin insallah.. benimde ilk bebegimde cok oluyodu dr normal dedi bide adet donemlerinde her ay oluyodu agrilarim oysa adet gunlerimde oluyomus dr oyle demisdi bence seninkide normal sanki adetin olcakmis gibi oluyodu benim

Canim benmki belli oldu arkasindan kahve rengi lekelenmem sonra kanamam oldu dusuk riskim varmis oylece yatyrum

Ay cok uzuldum
Rabbim sagsalim yavrunu kucagina almayi nasip eder insallah .yardimcin olsun rabbim

X