• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakıcıya haksızlık etmeden bu işi nasıl çözerim?

Annenizle diyalogunuz nasıldır bilemem. Ama bi ay ödeme yapamayinca ya da daha borç bitmeden sosyal aktivite yapabilecek misiniz rahat rahat? Eğer paramı verin diye soylenmeyecek biriyse ben konuya tamamen duygusal yaklaşıyorum. Kesinlikle izne çıkın o vakti bebeğinizle geçirin. Çünkü bu zamanlar tekrar geri gelmiyor.
Yook hic öyle bi insan degildir geri vermesen de olur diyo asla kabul etmem borc bu.. Ben de duygusal yaklasmaktan yanayım bi daha bebek olmayack kuzum

Yook hic öyle bi insan degildir geri vermesen de olur diyo asla kabul etmem borc bu.. Ben de duygusal yaklasmaktan yanayım bi daha bebek olmayack kuzum
Aynen öyle zaman çok çabuk geçiyor ve yarının garantisi yok ben kuzumun yanından ayrilmazdim fırsat varken

Borc ödenir anlastıgınız bakıcı kendine yeni bir iş bulabilir ama bebeğinizle gecirebileceğiniz vakitler gidince bir daha geri gelmez. Erken işe baslamak zorunda kalan ya da işe erken dönmeyi kendi tercih eden annelere de saygı duyarım. Ama yasamının ilk aylarında(mümkünse en az 1-2 yasına kadar) bebek ile annenin yanyana olmaları gerektiğine inanıyorum.

Bakıcıyada henüz cocugun ufak oldugu için kendin bakmaya karar verdiğini uygun bir dille anlatabilirsin. Kendisi de anneymiş anlar zaten seni.

Back
X