Kızlar bakın bi testime lütfenn

aytensura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
17
4
1
44
Geçen ay bata üç gün kala hafif çizgi gördüm kan verdim 5.2 çıktı bu ayda dün kan verdim 5.0 çıktı yine aynısı olacak diye korkuyorum. Degeri 5 olup gebe kalan varmı

Eklentiler

• image.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 029C601B-224C-42DD-9127-0BF9C8C670B1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 55
Geçen ay bata üç gün kala hafif çizgi gördüm kan verdim 5.2 çıktı bu ayda dün kan verdim 5.0 çıktı yine aynısı olacak diye korkuyorum. Degeri 5 olup gebe kalan varmı
Kaset testte çıkmışsa bence vardır yani erken gebelik testi olsaydı hade neysede bu kaset testler 50nin üzerinde ki değerleri ölçüyor yanlışım yoksa

Acaba testte mi bir hata var canım hangi marka bu inşallah yükselir değerin normalde kesin vardır derdim çünkü ben 54 ile öğrendiğimde kaset testte hayalet çizgi çıkmıştı sadece seninki gayet belirgin

Canım testte hata yokmuş önceki gün tekrar test yaptım 16 bugün tekrar yapıcam iki kat artmışmı diye ama testede bravo demekki bebetime 5 degeri bile gçsteriyp em azından bende iki kere gösteri

Canım testte hata yokmuş önceki gün tekrar test yaptım 16 bugün tekrar yapıcam iki kat artmışmı diye ama testede bravo demekki bebetime 5 degeri bile gçsteriyp em azından bende iki kere gösteri
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah değerlerin sağlıkla bol bol artar

Böyle mesajlar yorumlar görünce hamile kalasım geliyor ya Rabbim herkesin hakkında hayırlısını göstersin isteyen herkes evlat sahibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…