Kızlar bakın bir dakıka akıl verin

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
şimdi dönecegız biz inşAllah ama sizce uc dört ay kaynana evınde kalınır mı ? Ev alaınacak inşAllah ne kadar sürede alınır bilmıyorum . Babası hepsıne el tuttu biz kaldık zaten bana dıyordu sizede ev eşya alacam yardcımı edecek yanı hepsını ödeyemez Ada'm . Annesı uc dört ay bızde kalırsınız kıra vermezsınız yada biz köye gıderız siz evde kalırısnız vs seçenekler sundu . Bende rahat edemem sizde rahat edemezsnız dedım alıştık böyle yaşamaya falan dedım . Evde bırde liseye gıden kardeş var kız . Dört beş ay uzun benım ıcın olmadı kendı evme gıderım Bır süre . Bebegım var sonuçta kalırken yemek temizlik yapmak gerekecek sureklı yapamam Kı Bebek'le bılmıyorum yaaaaaa (( delırcem bıde ikinci el eşya almağı düşünüyorum ilk etapta tanıdıklardan ama Nasıl fikir maddı durumu düzeltmene kadar

Kaynanin evinde kal kendine temiz guzel ev alna kadr simdi durumlari yoksa zora verme..

Konuyu daha açıklayıcı yazsanız aslında ??
Ülkeye dönecegız ama ev yok daha ortada. Babası ev alacak inş ama pat dıye alınmaz borç bulunacak vs o sure zarfında kaynana da kalmak istemıyorum dört beş ay . Anneme gıderım . Siz ne dıyoesunuz dıye sordum

Ya kaynana bıraz konuşkan ama bana bısrdeyını görmedım gercı uzun süre kalmadık onla . Kayınpeder daha iyi ısındım ona ama dört Beşar bizde kalırısnız dedı eşimin annesı ev alınana kadar ama uzun süre o . Bebegım var onlara hizmet edemem habıre

En mantıklısı kira öyle bir arada yaşamaya kalkınca kolay kolay alınmaz o ev ...
Evet rahat edemem zaten . Eltim kalmış onlarda bir yıl sonra ev alındı ama yapamam ben kendı evımde zaten temizlik yapamıyorum olmaz yani offffddd

acele etmeyın
o 3-4 ay olur en az 3-4 sene belkıde 30-40 sene
boyle boyle baslıyor zaten gecıcı olarak oturalım evımıze gecıcez dıye nıyeyse kımse kendı evıne gecemıyor gerı
anlatabıldımmı

Bencede ya annende kal ya da ev alabilecek durumda olduğunda geri dön
Kayınvalide ile ev ev üstüne olmaz ..

Kesinlikle kiralık ev tut.
Kv evine taşındıktan sonra ayrılman cok zor olur.
İlk önce 4-5 ay derler sonra bi bakmışın seneler geçmiş..

Nereye doneceksiniz ? Sanki sizle yasiyormusuz gibi yazmissiniz, nerden doneceksin ? Nereye doneceksin ? Evlimisin ? Kim kime neden ev aliyor ? Esyalariniza ne oldu ?

kv yanında kalma o işe girersen ev alma mevzu uzar
kiradaysan ordan kendi evine git

Nereye doneceksiniz ? Sanki sizle yasiyormusuz gibi yazmissiniz, nerden doneceksin ? Nereye doneceksin ? Evlimisin ? Kim kime neden ev aliyor ? Esyalariniza ne oldu ?
Yurtdısanda n Ankara'ya Can'ım . Ortada eşya ev falan yok . Ev alınacak ama alınana kadar nerde kalacam kesin degıl

valla iki seçeneğin varsa kendi annende kal tabii de, kayınpederin kendisi borca girip size ev mi alacak, sonra problem olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…