• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın ! Ne oldu ?

açıkcası bu yazınızı çok saçma buldum.siz kaynananızdan nefret ediyorsunuz onun yaptığı herşey gözünüze batıyor.kocanı da kendi tarafına çekmiş kadına işgence ediyorsun.
senin anlattığına göre seninde kaynanandan aşağı kalır yanın yok.

Niye saçma olsun ki yazısı.
Arkadaşımız sıkıntısını dile getiriyor burada.
Bizlerde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Laflarınız biraz ağır bence.CADIARZU

Canım benim ya..inan çok sevindim..Hatta ağzım kulaklarıma vararak okudum..Eşim bakıyo garip garip: )

ınşallah eşinin bu davranışı ve anlayışı herzaman devam eder..

sen görüşme ama eşinin annesiyle görüşmesine müdahale etme bence,ne kadar kötü olsada oda bi anne

üç günlük dünya insanlar neler yaşıyor neler düşünüyor...
ne bu hırs acıtma duygusu anlamıyorumki...
allaha havale et cnm..

iyi olmuş canım senin adına sevindim..
senin bebeğini hırpalayan o kadına az bile..
ben önceki konudan hatırlıyorum...
yengenle aranın düzelmesi onu dahada çileden çıkaracaktır emin ol..
bayramda git bir saat otur gel...
eşin arkandaya salla gerisini...

beni tanıdığı ilk günden beri istemedi nedeni ise annem ve babamın ayrı olmasıydı ailem düzensizmiş ondan yani..
kızımı hırpalama olayıda bana olna nefret ve hırısndan bi insan torununa nasıl yapar diyorsunuz ama bu kadın kendi çocuklarını bebekken bırakıp kocaya giden insan...çocuk tutmay bile bilmiyor...kızım ağladıkça ne güzel ağlıyo diye kahkaha atmaya başlıyo..ağlasın diye bacaklarını kollarını sıkıyo..
altunhancim bence kaynananin psikolojik sorunlari var,neden cocuklarini birakip kocaya kacmis?kafamçokkarıştı ve üstelik annen baban ayri diye seni istememis ama kendisi de zamaninda baska birine kacmis. ailesini terkettigine göre seni ve aileni neden begenmesin ki? cok sacma degilmi? :sm_confused:
cocuguna yaptiklari da ayri bir konu? saglikli hic bir insan böyle yapmaz...bence psikolojik destek almali,doktora görünmeli.böyle davranmasinin altinda yatan nedenler neymis ögrenmeli. sirf sana olan kiskancligindan bir insan bir cocuga ,torununa! aci cektirmekten hoslanir mi canim? sastim kaldim....pes!!
bence ondan nefret etmek yerine saglikli bir iliski kurmak icin ona bu anlamda yardim etmelisin,kocani da buna ikna etmelisin.cünkü madden hastalik oldugu gibi manen de hastaliklar olabilir,tedavi edilmesi gereken.silip atmak yerine...
ayrica kayinvaliden esinin "annesi" ,kim annesi hakkinda esinden kötü söz isitmek isterki.kocana anlattiklarin esini yaralamasin? kaynanamda kurtulayim derken esinle arani bozmaya yol acacak seyler yapma derim...
bilemiyorum,zor isler bunlar...

ben eşime hepdiyorum annenle istediğin zaman görüş ara ben asla karışmam kötüde olsa annesi sonuçta..
eşimin tavrı değişmezse sanırım hayatım düzelicek o istediği zaman gitsin gelsin ama benden uzak tutsun annesini...

Back
X