altunhancim bence kaynananin psikolojik sorunlari var,neden cocuklarini birakip kocaya kacmis?kafamçokkarıştı ve üstelik annen baban ayri diye seni istememis ama kendisi de zamaninda baska birine kacmis. ailesini terkettigine göre seni ve aileni neden begenmesin ki? cok sacma degilmi? :sm_confused:
cocuguna yaptiklari da ayri bir konu? saglikli hic bir insan böyle yapmaz...bence psikolojik destek almali,doktora görünmeli.böyle davranmasinin altinda yatan nedenler neymis ögrenmeli. sirf sana olan kiskancligindan bir insan bir cocuga ,torununa! aci cektirmekten hoslanir mi canim? sastim kaldim....pes!!
bence ondan nefret etmek yerine saglikli bir iliski kurmak icin ona bu anlamda yardim etmelisin,kocani da buna ikna etmelisin.cünkü madden hastalik oldugu gibi manen de hastaliklar olabilir,tedavi edilmesi gereken.silip atmak yerine...
ayrica kayinvaliden esinin "annesi" ,kim annesi hakkinda esinden kötü söz isitmek isterki.kocana anlattiklarin esini yaralamasin? kaynanamda kurtulayim derken esinle arani bozmaya yol acacak seyler yapma derim...
bilemiyorum,zor isler bunlar...