9 ay beklersem o zamana kadar delirmiş olurum9 ay gecsin dogurmasan demek hamis diyilmissin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ay beklersem o zamana kadar delirmiş olurum9 ay gecsin dogurmasan demek hamis diyilmissin
![]()
ama inanmiyosun başka care yok bekle. az kaldi zaten 6 ay kalmiş9 ay beklersem o zamana kadar delirmiş olurum![]()
5 ayım kaldı bacım 4 aylık olmak üzereama inanmiyosun başka care yok bekle. az kaldi zaten 6 ay kalmiş![]()
Ben öyle bir şey yapmadım zaten asla da yapmam aşırı zorladı ve düşün yapmadım diye arabadan attı o günden sonra da sevgili falan yapmadım hayattan koptum resmen işte adet görürken hamile olma ihtimalini düşünmüyor kimse o yüzden test falan yapmıyor ama ben yaptım ve negatif çıktı idrar yaptım 20 taneye yakın yok çıkmadı dedim emin olayım kan verdim oda çok şükür negatif çıktı kızlıgım da sağlam gergin karnıma bakıyorum ölçüyorum aynı şu anlık bakalım inşallah kısa sürede atlatırımyokdur merak etme olsa simdi coktan belli.etmişti kendini. BİDAHA OYLE BİŞEY YAPMA.CUNKİ OLADA BİLİRDİ HER KADİN AYNİ DİYİL BENİM.Bİ TANİDİK .DOGURANA KADAR HER AY ADET OLDU 5 AYLİKKEN BEBEK OLDUGUNU ANLADİLAR
Ben öyle bir şey yapmadım zaten asla da yapmam aşırı zorladı ve düşün yapmadım diye arabadan attı o günden sonra da sevgili falan yapmadım hayattan koptum resmen işte adet görürken hamile olma ihtimalini düşünmüyor kimse o yüzden test falan yapmıyor ama ben yaptım ve negatif çıktı idrar yaptım 20 taneye yakın yok çıkmadı dedim emin olayım kan verdim oda çok şükür negatif çıktı kızlıgım da sağlam gergin karnıma bakıyorum ölçüyorum aynı şu anlık bakalım inşallah kısa sürede atlatır
Senin bu durumda olmanin yasadiklarininda etkisi var. Sen cok daha dikkatli ol. Onpislikle de görüsme bir daha. Icini ferah tut. Hersey gonlunce olsun.Ben öyle bir şey yapmadım zaten asla da yapmam aşırı zorladı ve düşün yapmadım diye arabadan attı o günden sonra da sevgili falan yapmadım hayattan koptum resmen işte adet görürken hamile olma ihtimalini düşünmüyor kimse o yüzden test falan yapmıyor ama ben yaptım ve negatif çıktı idrar yaptım 20 taneye yakın yok çıkmadı dedim emin olayım kan verdim oda çok şükür negatif çıktı kızlıgım da sağlam gergin karnıma bakıyorum ölçüyorum aynı şu anlık bakalım inşallah kısa sürede atlatırım
Valla bilmiyorum karnımda haraketlilik hissediyorum zaten ya pskolojikmen aklım orda o yüzden ama 1 hafta önce ölçtüm aynı bugün ölçtüm aynı gram degişim yok bende mide bulantısı kusma da olmadı tek sıkıntı bu karnımı dinleyip her olanı ona yorumlamam ve damar belirğinliği önce çok sıkıntı yaptım kasıklarım agrıyrodu biraz stresi bıraktım geçti gögsümde biraz geçti bilmiyorum artık olduysa da napıyım kısmet deyip geçiyorum birkaç gündürkorkma.olsa.coktan cikardi tesdede cikmamis yokdur takma.kafana. hem.olsa.simdi.karninda cokdan cikardi karnindada tekmeler ucuşurdu coktan![]()
Allah korusun rabbime havale ediyorum onu Allahını belası bagırıyorum bırakmıyor beni bide taytımı yırtmıştı o halde eve geldim kendime dikkat ederek tabi o günden sonra yeminle 1 mesaj bile konuşmadık o arabada herşey bitti rabbim hepimizi korusun öyle insanlardanSenin bu durumda olmanin yasadiklarininda etkisi var. Sen cok daha dikkatli ol. Onpislikle de görüsme bir daha. Icini ferah tut. Hersey gonlunce olsun.
oyle dusunuyosun o yuzden sanki bebek var gibi oluyoValla bilmiyorum karnımda haraketlilik hissediyorum zaten ya pskolojikmen aklım orda o yüzden ama 1 hafta önce ölçtüm aynı bugün ölçtüm aynı gram degişim yok bende mide bulantısı kusma da olmadı tek sıkıntı bu karnımı dinleyip her olanı ona yorumlamam ve damar belirğinliği önce çok sıkıntı yaptım kasıklarım agrıyrodu biraz stresi bıraktım geçti gögsümde biraz geçti bilmiyorum artık olduysa da napıyım kısmet deyip geçiyorum birkaç gündür
Sagol bacım Allah razı olsun içime su serptinizoyle dusunuyosun o yuzden sanki bebek var gibi oluyogelecekdeki bebeni dusunuyosun pskolojini bozma yoktur bisey
Sagol bacım Allah razı olsun içime su serptiniz