Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gebelik testi yapmalımıyım cıkarmı kiEn iyisi test yapmak varsa çıkar zaten
Çıkar gibiŞimdi gebelik testi yapmalımıyım cıkarmı ki
Sabah yapın ilk idrarŞimdi gebelik testi yapmalımıyım cıkarmı ki
İki yıl oldu deniyoruz inanin test yapmaya korkuyorumSabah yapın ilk idrar
İnşallah olmuştur ama olmazsa adet görmem gerekirdi değil miÇıkar gibi
Yani bazı gecikmeler de yaşanabilir adet dönemlerinde direk gebelik diyebilmemiz için test yapmanız şart onda olumlu olumsuz kesin çıkar gibi gününüzmüş çünkü Rabbim sağlıkla nasip etsin size deİnşallah olmuştur ama olmazsa adet görmem gerekirdi değil mi
Yani benim 4 gün gecikmişti ama adet olmuştum adetin en az 10 gün geçinmesi gerekirİnşallah olmuştur ama olmazsa adet görmem gerekirdi değil mi
AminYani bazı gecikmeler de yaşanabilir adet dönemlerinde direk gebelik diyebilmemiz için test yapmanız şart onda olumlu olumsuz kesin çıkar gibi gününüzmüş çünkü Rabbim sağlıkla nasip etsin size de
Hm anladım teşekkürlerYani benim 4 gün gecikmişti ama adet olmuştum adetin en az 10 gün geçinmesi gerekir
ÇıkarŞimdi gebelik testi yapmalımıyım cıkarmı ki
Yaptım ama tek çizgi adet görmedim daha ilaçı 22sinde birakmıstım 8 günde çıkmadı
KızlarrrrrrrrYaptım ama tek çizgi adet görmedim daha ilaçı 22sinde birakmıstım 8 günde çıkmadı