Kizlar bana acil cvb lütfen ..

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
Ben 5 haftalik hamileyim son adet tarihine göre , ama au önce kasik agrisindan hastaneye gittim , kistten süphelendiler , ve bthcg degeri 4000 ama daha bebek görünmedi sizce normalmi ?

bence başka doktorada gıt benımde böyle bır sıkıntım oldu 6hafta 2 günlükken bebek gorundu oda dıs gebelik cıktı umarım öyle bırsey degıldır senın ama ıyıce ararstır bekleme.

canım hiç korkma 8.haftaya kadar görülmeyebiliyor az daha bekle..benim de 7.haftada görülmüştü..

Insallah dis gebelik degildir .. Cok korkuyorum , sol tarafim cok agriyor , bende sorun kan degerimin yüksek cikip görünmemesi

Ben 5 haftalik hamileyim son adet tarihine göre , ama au önce kasik agrisindan hastaneye gittim , kistten süphelendiler , ve bthcg degeri 4000 ama daha bebek görünmedi sizce normalmi ?

canım gebelik kesesi normalinde 1500 lü değerde görünmeli kanda çıkıyor ultrasonda görünmüyorsa seni dış gebesin diye üzebilirler sana kürtajı önerebilirler kürtaj yapcaz sonra bir daha beta hcg bakcaz kan değerin aynıysa dış gebesin 0 lanmışsa bebek varmış düştü dicez derler yada iğne veya ilaç önerirler benide böyle korkutmuşlardı daha 1 2 hafta geçmeden adet kanaması şeklinde düşük yaşamıştım araştırmalı bi doğum hastanesine git canım inş bişi yoktur

vajinal baktırsan görünür ama gerek yok zaten 7. haftada kalp atışıda kese de görünüyor ben 7de gördüm hepsini başka doktorada gtme gereksiz yere kafa karıştırıo bazı doktorlar

Back
X