kizlar bana acil yardim edin leke geldi

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
kizlar bugun transferimin 10 gunu ama koyu kahve leke gelmeye basladi vebel agrim cok siddetli kizlar test gunume 1 gun vardi ins kotu haber degildir

kizlar bugun transferimin 10 gunu ama koyu kahve leke gelmeye basladi vebel agrim cok siddetli kizlar test gunume 1 gun vardi ins kotu haber degildir

benim transferimin 8ve 9.günü koyu kahve lekelenmem olmustu.sonucum pozitif.tutunma kanamasıda olabiliyor.insallah öyledir.

bence stres yapma ve sakinliğini koru umut malesef ekmeğimiz oldu ve umudunu kaybetme inşallah arkadaşların dediği gibi tutunma kanamasıdır ve hayırlı sonuçlar alırsın allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın yardımcımız olsun

canım hiç bozma moralini benimde transferin 10. gününde kahve leke gelmişti çok korkmuştum ağlamaktan öldüm sonra eczaneden test alıp yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonrada kanda çıktı hamile olduğum sakın moralini bozma inşallah bebişin seninledir ve ilaçlarını bırakma allah yardımcın olsun..

sabriyaaa canımmmm güseliimmmmm bende dua eder oldum artık bianönce gelsede şu test günün rahatlasakk vallaaa kız bu ne panik yaaa bebişin tutunmuşş ondannn bu :))))

şu sabırsızlığın öldürdü valla beniiiii :)))

gör bak herşey yolundaa,,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldnnn azıcık daha sabret bakimm :))))

sabriyaaa canımmmm güseliimmmmm bende dua eder oldum artık bianönce gelsede şu test günün rahatlasakk vallaaa kız bu ne panik yaaa bebişin tutunmuşş ondannn bu :))))

şu sabırsızlığın öldürdü valla beniiiii :)))

gör bak herşey yolundaa,,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldnnn azıcık daha sabret bakimm :))))

egeli panik iste ama gelde yapma beklemek en zoru ama bel agrim fena yaniyorum ve ayni adet gunlerimde yasadigim gibi bide busaha bir kalktiom kullandigim jelle beraber gelen bir leke koyu kahve kalpten gitcektim ama neyapayim anneolmayi cok istiyorum insallahhhhhhhhhhhhhh lol sagolun kizlarrrrr:CüvCüv:

egeli panik iste ama gelde yapma beklemek en zoru ama bel agrim fena yaniyorum ve ayni adet gunlerimde yasadigim gibi bide busaha bir kalktiom kullandigim jelle beraber gelen bir leke koyu kahve kalpten gitcektim ama neyapayim anneolmayi cok istiyorum insallahhhhhhhhhhhhhh lol sagolun kizlarrrrr:CüvCüv:

egeli panikdeninde ama siomdi wc bir gittim kirmizi kanamam olmus umut tukendi ama yarina kadar dayanacagim ve dua edecegim tabiki fazla kan gelmezse

hatırlarsan 2 gün önce benden de kan geldi ve pruluton iğne yaptırdımmm şimdii iimmm dinleniom :))

ben hala senin hamile olduğuna inaniorummmm bece o kan tutunma kanamasıııı canımm yaaa az kaldııı içini ferah tuttt sabriyaaaaaaa :))))

benimde bugün transferimin 10.günü,dün gece 1 damla kan gelmişti ve çok şiddetli kasık ağrım oldu tıpkı adet oluyormuşum gibi,adet olduğumu düşünüp salya sümük ağlamaya başladım..sabaha kadar uyuyamadım ve sabah 6'da kalkıp idrar testi yaptım,2.çizgi pembe bir şekilde çıktı..o an çok mutlu oldum o bir damla pembe kandan sonra kanamamda olmadı diye ama sevincim kursağımda kaldı öğlene doğru kanama ve kahverengi değişik birşeyler gelmeye başladı..bazı arkadaşlar bizlerde aynı şeyi yaşadık hamileyiz ama diyincede umut oldu bana...sabah eşime progesteron iğne yaptırdım kanama başladı diye,normalde jel kullanıyordum kanamayı görünce iğnemi vuruldum..şimdi kanamam durdu..bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam..
seni çok iyi anlıyorum sabriya arkadaşım..birde bu benim 3.denemem...artık çok yoruldum :(((

benimde bugün transferimin 10.günü,dün gece 1 damla kan gelmişti ve çok şiddetli kasık ağrım oldu tıpkı adet oluyormuşum gibi,adet olduğumu düşünüp salya sümük ağlamaya başladım..sabaha kadar uyuyamadım ve sabah 6'da kalkıp idrar testi yaptım,2.çizgi pembe bir şekilde çıktı..o an çok mutlu oldum o bir damla pembe kandan sonra kanamamda olmadı diye ama sevincim kursağımda kaldı öğlene doğru kanama ve kahverengi değişik birşeyler gelmeye başladı..bazı arkadaşlar bizlerde aynı şeyi yaşadık hamileyiz ama diyincede umut oldu bana...sabah eşime progesteron iğne yaptırdım kanama başladı diye,normalde jel kullanıyordum kanamayı görünce iğnemi vuruldum..şimdi kanamam durdu..bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşıcam..
seni çok iyi anlıyorum sabriya arkadaşım..birde bu benim 3.denemem...artık çok yoruldum :(((

canim cok sagol ama iste umudumuz cok fazla olunca insan uzuluyor bu sefer olmadi diyorum draradim coik fazla gelmedigi surece testini yaptir diyor bugun 10 gunum ve kanama geldi ve yarin test gunumdu ben hazirlikliydim birdahakine

:enbuyukkk:busefer olmadi dr cok umit verdi cok kaliteli 3 embriyo konuldu ama olmadi busabah ilk once koyu kahve leke ardindan kirmizi sancili kanamam oldu kader cok istemistim allah olmayan her insana anne ve baba olmayi nasip etsin dualrim sizinle ama beni bekleyen 7 tane daha dondurlmus embriyolarim var beni bekliyor zamani geldiginde onlarla konusacacim bu bebeklerim bana cok guzel 23 nisan mujdesi verdi saglicakla kalin yinede tesekkurler hepinize yardimlariniz icin tekrar tsk ederim iyi varsiniz

:enbuyukkk:busefer olmadi dr cok umit verdi cok kaliteli 3 embriyo konuldu ama olmadi busabah ilk once koyu kahve leke ardindan kirmizi sancili kanamam oldu kader cok istemistim allah olmayan her insana anne ve baba olmayi nasip etsin dualrim sizinle ama beni bekleyen 7 tane daha dondurlmus embriyolarim var beni bekliyor zamani geldiginde onlarla konusacacim bu bebeklerim bana cok guzel 23 nisan mujdesi verdi saglicakla kalin yinede tesekkurler hepinize yardimlariniz icin tekrar tsk ederim iyi varsiniz

canım kanaman olduğu için ümidini kaybetmişsin sanırım ama mutlaka kan testini yaptır canım. benim birlikte tüp bebek yaptırdığım bir arkadaşım yoğun kanaması olduğu için test falan yaptırmamıştı.sonra 2 hafta sonra hala kanaması devam ettiği için dr.a gittiğinde hamile olduğunu öğrenmişti.yoğun kanamalarla birlikte bile bebek inatçıysa tutunabiliyor.ümidini kaybetme tatlım.

sabriyacımmmmmmm yarın güsel haberi burdannn haykıracaksınnn gör bakk ve böle yaptığın streslee kalıcaksınnnnn bunu unutmaaaaaaaaaaaa hihoyyyt

maalesef bu durumları ben de yaşadım çok kısa süre önce...
3 beta hcg pozitif sonucu sonrası akşamı lekelenme ile başladı
ertesi gün koyu kahve birşey gelince doktorumu aradım
test yaptır tekrar dedi.yaptırdım; sonucu beklediğim 2 saat zarfında kanama başladı.
ağlaya ağlaya test sonucunu almaya gittim
175 olan değerim 105'e düşmüştü....

delikafaduldendelikafadulden
maalesef bu durumları ben de yaşadım çok kısa süre önce...
3 beta hcg pozitif sonucu sonrası akşamı lekelenme ile başladı
ertesi gün koyu kahve birşey gelince doktorumu aradım
test yaptır tekrar dedi.yaptırdım; sonucu beklediğim 2 saat zarfında kanama başladı.
ağlaya ağlaya test sonucunu almaya gittim
175 olan değerim 105'e düşmüştü....

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptimmmmmmmmmmmmm ve sonuccccccccccc negatifffffffffffffffffffffff yapacak bisi yok beni bekleyen 7 tane embriyo dondurulmus var kismett umudumu yitirmedimmmmmmmm durmak yok yola devammmdelikafaduldennaniknaniknaniknanik

canımm hayırlısı olsun napalım bak daha seni bekleyenlerr varmışşşşşşşş ne güseellll :))))

benimde bugün kanamam başladı :( kan tahlili yaptırdım sonuç 2'de çıkıcak...olmadığından eminim yada oldu düşük yapıyorum şuan çünkü dün idrar testimde 2.çizgi çıkmıştı...çok üzgünüm 3.denememdi :((

Back
X