Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2-3gündür karnımın sol tarafında bir agrı var dün aksam daha coktu simdide hafiften agrıyo normalmidir acaba..hani bebek büyüdügündendir falan diyorum ama baska bi nedeni yoktur bebşim iidir demi yaaa senağlamasenağlamasenağlama
aynı şeyi ben de yaşadım, önce hafifti sonra dayanılmaz bir sancıya dönüştü, bir gün serum verdiler hastanede öyle geçti, rahmin genişlemesine bağlı kas spazmıymış, endişelenme bebekle ilgili değildir
geçmiş olsun hepinize benim de kasıklarımda 3-4 gündür ağrı var ayaktayken daha çok oluyor çok korkuyorum 2 gün önce doktora gittim bi sorun yok rahim büyüyor dedi, bir de benim kistim var sol yumurtalıkta ama onun agrısı değil gibi geliyor bana bir de hafif bir idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bu değerler normal hamilelikte dedi ama yanma da vardı tek kullanımlık bir ilaç verdi onun için ama 2 gündür aynı, bir de magnezyum verdi hafifletir sancıları dedi ınşallah sorunsuz tamamlarız 9+4 üm bu arada
kızlar cok tesekkür ederim cevaplarınız için 17 haftalık hamileyim ben su bi kac gündür basladı dün coktuda bugun okadar siddetli degil hepinize gecmiş olsun güsel anne adayları :)
bendede 3 gündür var o dediğin sağ tarafımda kaşıntıda ektresi sanki içimden ince ince bişi çekiyolar gibi bende rahim büyüyo heralde diyom 31 haftalık benimki bu arada
bende de arada oluyor agri,doktorum farkli ve siddetli bir agli olmadigi surece telas yapmaya gerek yok dedi,genelde rahmin buyumesi ile ilgili diyorlar.Yine de o agrilara kulak vermek ve doktora danismak gerekli her zaman.Bunyeden bunyeye fark var.