Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kızlar bana acil yardım saçlarımla başım dertte

heartagram

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
21
1
286
Balıkesir
Önce hepinize iyi akşamlar:) Bundan 3 ay evel saçlarıma boncuk kaynak yaptırdım ve 4 gün evelde çıkarttırdım. Saçlarım 2 ay sonunda öyle bir karışmaya başladılar ki anlatamam. Her neyse çıkarttırdım ve saçımın 3 kısmı düğüm şeklinde. Krem sürüyorum açamıyorum. Kestirmelte hiç istemiyorum zaten kısalar ve ince telli seyrekler. Ki kestirirsem de köküne yakın kestirmem gerek çok kısa saç hiç ama hiç istemiyorum. Sizlerinde başına böyle bir sorun geldi mi kaynak yaptıranlardan? Nasıl açtınız? Kestirmeden halledebilen varmı? Şimdiden teşekkür ederim öpüyorum:)

kaynak konusunda bı bılgım yok ama canımm bebek sampuanı ıle yıkarsann normall samouanlara göre daha az dolasırrr ve ve dökulmezz

bende kaynak kullanıyorum 3 ayda bir çıkartıp bakım yaptırıyorum ve yeniden taktırıyorum evet çıkarıldığında saçlar düğüm olmuş oluyo saç kremleriyle açıyorum ben krem sür ve 3 dk kadar bekle durulamadan taramaya çalış çok dökülecek ama açılır senin saç tipin gibi benimde ince telli o şekil açmak işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…