Kizlar bana akil verin cunku bende akil kalmadi

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar yine ben. Artik utaniyorum resmen. Evet hala bosanmadim ve hala esimle evliyiz. En son konumdan sonra kavgalarimiz oldu ve ben yine ayrilmadim bu adamdan. Iyiykende cok iyiyiz, galiba bu yuzdende:( sorum su. Benim uzerinde esimin borclari var ve esim onlari uzerine alacakti. Benim uzerimde olsa bile kendisi oduyor simdi yalan soylemiyim ama ben bizim evliligimize guvenmedigim icin uzerimde durmasini istemiyorum. 3 aydir evraklar hazir uzerine gecirmesi icin ama hala uzerine gecmedi. Uzerine gecirmek cok pahali belkide bu yuzden uzerine dusmedi. Bu arada esim cok kumar oynamis ve borclarin cogu bu yuzden olmus. Ben 2/3 kere acmistim bu konuyu ama kendisi pek uzerinde durmadi. Bugun yine acacagim bu konuyu ve nezaman evraklari imzalamaya gidecegimizi soracagim. Aramiz suan iyi ama bu yuzden bozulurmu veya yaptigim sey ayipmi diye dusunmeden edemiyorum. Sizcede sormam gerekmiyormu? Yoksa siz olsaniz boyle birakirmiydiniz? Piskolojisi iyi degil bi bakiyorum melek gibi cok dusunceli yarim sever. Bi bakiyorum icinden seytan cikmis resmen tovbe tovbe. Yoruldum artik gelecekle ilgili kaygilarim cok var. Kafam hep sorular bu paralar nereye gitti ve simdiki geliriyle tam olarak ne yapiyor diye. Paramiz var cok olmasada cok sukur ama belkide daha coktur ama kendisi yine kumar oynuyordur diye korkuyorum. Hesabina bakamiyorum ve bakmak istiyorun dersem kavga cikar diyede korkuyorum. Ama kari koca arasinda bisey gizlenmez diye dusunuyorum. Uzun oldu kusura bakmayin cok stressliyim huzursuzum:(

Selam hanimlar yine ben. Artik utaniyorum resmen. Evet hala bosanmadim ve hala esimle evliyiz. En son konumdan sonra kavgalarimiz oldu ve ben yine ayrilmadim bu adamdan. Iyiykende cok iyiyiz, galiba bu yuzdende:KK43: sorum su. Benim uzerinde esimin borclari var ve esim onlari uzerine alacakti. Benim uzerimde olsa bile kendisi oduyor simdi yalan soylemiyim ama ben bizim evliligimize guvenmedigim icin uzerimde durmasini istemiyorum. 3 aydir evraklar hazir uzerine gecirmesi icin ama hala uzerine gecmedi. Uzerine gecirmek cok pahali belkide bu yuzden uzerine dusmedi. Bu arada esim cok kumar oynamis ve borclarin cogu bu yuzden olmus. Ben 2/3 kere acmistim bu konuyu ama kendisi pek uzerinde durmadi. Bugun yine acacagim bu konuyu ve nezaman evraklari imzalamaya gidecegimizi soracagim. Aramiz suan iyi ama bu yuzden bozulurmu veya yaptigim sey ayipmi diye dusunmeden edemiyorum. Sizcede sormam gerekmiyormu? Yoksa siz olsaniz boyle birakirmiydiniz? Piskolojisi iyi degil bi bakiyorum melek gibi cok dusunceli yarim sever. Bi bakiyorum icinden seytan cikmis resmen tovbe tovbe. Yoruldum artik gelecekle ilgili kaygilarim cok var. Kafam hep sorular bu paralar nereye gitti ve simdiki geliriyle tam olarak ne yapiyor diye. Paramiz var cok olmasada cok sukur ama belkide daha coktur ama kendisi yine kumar oynuyordur diye korkuyorum. Hesabina bakamiyorum ve bakmak istiyorun dersem kavga cikar diyede korkuyorum. Ama kari koca arasinda bisey gizlenmez diye dusunuyorum. Uzun oldu kusura bakmayin cok stressliyim huzursuzum:KK43:
Psikolojisi değişkenmiş,
Üzerine almadı ve tekrar bozulduğunu düşünün, şeytana döndüğünü, yine mağdur olacaksınız
İyi bir anında gidin üstüne alsın borçları,
Garantisi yok çünkü evliliğinizin

Evliliğinizden umudunuz yok

Sizin üzerinizde eşinizin borçları var

Boşanırsanız bu borçlar sizin üzerinizde kalır diye korkuyorsunuz

Eşiniz kumar oynuyor tam bir güvensizlik ortamı

Gerçek hayat bir santranç oyunu olsa mat olmuş durumdasınız

Hım ben olsam bekler borçlarını ödetir sonra öneme bakardım

Psikolojisi değişkenmiş,
Üzerine almadı ve tekrar bozulduğunu düşünün, şeytana döndüğünü, yine mağdur olacaksınız
İyi bir anında gidin üstüne alsın borçları,
Garantisi yok çünkü evliliğinizin
Evet hic garantisi yok. Neredeyse 14 yildir beraberiz cok kucuk yasta basladim malesef. 3 yildir evliyiz bu arada

Evliliğinizden umudunuz yok

Sizin üzerinizde eşinizin borçları var

Boşanırsanız bu borçlar sizin üzerinizde kalır diye korkuyorsunuz

Eşiniz kumar oynuyor tam bir güvensizlik ortamı

Gerçek hayat bir santranç oyunu olsa mat olmuş durumdasınız

Hım ben olsam bekler borçlarını ödetir sonra öneme bakardım
Sizce uzerine almasini istememmi gerek yani benim uzerimdeykenmi odesin borclari? Bu arada uzerine aldiginda odemesse cok kolay olmasa yine tekrar benim kapimi calabilirmis borclular

aldırabiliyorsanız tabii ki aldırın üzerinizdeki borç yükünü....erkekler boşandıkları kadının borcunu ödemezler...nafakadan bile kaçmak için 40 takla atıyorlar...

Sizce uzerine almasini istememmi gerek yani benim uzerimdeykenmi odesin borclari? Bu arada uzerine aldiginda odemesse cok kolay olmasa yine tekrar benim kapimi calabilirmis borclular
Üzerine almasını isterseniz inada biner problem çıkarabilir
Sesinizi çıkarmayın elinizdeki parayla borçlarımızı kapatmaya ikna edebiliyorsanız edin
Daha ne kadar süre öder bu borçları
Belli olmaz ilişkiniz daha sağlıklı devam eder sizde kendinizi güvende oda borçsuz rahatlamış hissederse

aldırabiliyorsanız tabii ki aldırın üzerinizdeki borç yükünü....erkekler boşandıkları kadının borcunu ödemezler...nafakadan bile kaçmak için 40 takla atıyorlar...
Cok haklisiniz. Cok severek evlendik ve cok cok guzel seylerde yasadik ve yasiyoruz. Cogu erkekte olmayan cok guzel huylari davranislari var ama kavgaliykenki hali okadar kotuku, tum iyi huylari kayboluyor. Bugune kadar hic vurma felan olmadi ama piskolojik siddet oldu. Korkuyorum konuyu acmaya ama acmam lagzim biliyorum. Eve geldiginde acacagim bugun konuyu nekadar korksamda. Dun kucuk bi tartismamiz olmustu cok sacma buyutulmiycek biseydi ama belkide kendisi o tartisma yuzunden buguj bu konuyu actigimi dusunur. Paranoyak cok cok hemde. Allahim bana yardim et biktim boyle yasamaktan. 2 senedir aramiz cok cok kotu oldu iyiyken iyiyiz cok iyiyiz hemde ama oye kavgalar yasandiki oyle seyler soylediki bana unutamiyorum. Bide hic bisey olmamis gibi davraniyor ya kendi kendimi yiyorum. Hic laf yetistiremiyorum kendisi okadar iyi laf yapiyorki anlatilmaz yasanir yani. Off off

Üzerine almasını isterseniz inada biner problem çıkarabilir
Sesinizi çıkarmayın elinizdeki parayla borçlarımızı kapatmaya ikna edebiliyorsanız edin
Daha ne kadar süre öder bu borçları
Belli olmaz ilişkiniz daha sağlıklı devam eder sizde kendinizi güvende oda borçsuz rahatlamış hissederse
Borclarin bitmesi en az 1 sene surer veya 2 sene. Guvenemiyorum esime cok dengesiz. Bazen nefrer ediyorum tiksiniyoruk yaptigi harekerlerden soyledigi seylerden kavga esnasinda

Sadece borcu devretmek yeterli olmaz. Hala nikahli olmaniz da borclar icin sizin kapinizin calinacagi anlamina gelir. Hatta ve hatta bosanip ayni evde yasamaya devam etseniz de ayni risk gecerli. Adamin bosanmasi ve ikametgahini da baska yere aldirmasi lazim. Bence basinizi belaya sokmadan bir an once borclari devredip ayrilin.

Sadece borcu devretmek yeterli olmaz. Hala nikahli olmaniz da borclar icin sizin kapinizin calinacagi anlamina gelir. Hatta ve hatta bosanip ayni evde yasamaya devam etseniz de ayni risk gecerli. Adamin bosanmasi ve ikametgahini da baska yere aldirmasi lazim. Bence basinizi belaya sokmadan bir an once borclari devredip ayrilin.
Esimle evlilik sozlesmemiz var ikimizinde borcu birbirimizi etkilemiyor o sozlesmeye gore. Ama benim uzerimde borclar ev ayrilirsak uzerine almadan, iste ozaman benim ustumde kalmis oluyor. Borclari bana yikacagini zannetmiyorum ama yinede tam guvenemiyorum. Her ihtimale karsi konusmam lagzim yani sizcede degilmi? En dogrusu bu gibi gorunuyor. Aramiz simdi iyiyken bozulacak ama kesin ben bunu sordugumda ve kesin kendimi sucliycam aramizi bozdum diye:s okadarda salagimdir ben nefret ediyorum bu huyumdan

Esimle evlilik sozlesmemiz var ikimizinde borcu birbirimizi etkilemiyor o sozlesmeye gore. Ama benim uzerimde borclar ev ayrilirsak uzerine almadan, iste ozaman benim ustumde kalmis oluyor. Borclari bana yikacagini zannetmiyorum ama yinede tam guvenemiyorum. Her ihtimale karsi konusmam lagzim yani sizcede degilmi? En dogrusu bu gibi gorunuyor. Aramiz simdi iyiyken bozulacak ama kesin ben bunu sordugumda ve kesin kendimi sucliycam aramizi bozdum diye:s okadarda salagimdir ben nefret ediyorum bu huyumdan
Yok zaten evlilik sozlesmeniz olmasa bile,icinde yasadiginiz ev kimin uzerine olursa olsun aile evi oldugu icin haciz kapsaminda yer almaz. O konu sorun degil ama adam kumar oynuyor diyorsunuz. Nereden ne turde insanin karsiniza dikilip sizi taciz edebilecegini bilemezsiniz. En basit iddaa oynuyorsa bile oynadigi bayiiye borc takmis olabilir,adam yarin cikar gelir de parasini sizden isterse panige kapilirsiniz ve de abuksubuk insanlarla muhatap olmak zorunda kalirsiniz. Bir an once esinizle yollari tamamen ayirin derim

Cok haklisiniz. Cok severek evlendik ve cok cok guzel seylerde yasadik ve yasiyoruz. Cogu erkekte olmayan cok guzel huylari davranislari var ama kavgaliykenki hali okadar kotuku, tum iyi huylari kayboluyor. Bugune kadar hic vurma felan olmadi ama piskolojik siddet oldu. Korkuyorum konuyu acmaya ama acmam lagzim biliyorum. Eve geldiginde acacagim bugun konuyu nekadar korksamda. Dun kucuk bi tartismamiz olmustu cok sacma buyutulmiycek biseydi ama belkide kendisi o tartisma yuzunden buguj bu konuyu actigimi dusunur. Paranoyak cok cok hemde. Allahim bana yardim et biktim boyle yasamaktan. 2 senedir aramiz cok cok kotu oldu iyiyken iyiyiz cok iyiyiz hemde ama oye kavgalar yasandiki oyle seyler soylediki bana unutamiyorum. Bide hic bisey olmamis gibi davraniyor ya kendi kendimi yiyorum. Hic laf yetistiremiyorum kendisi okadar iyi laf yapiyorki anlatilmaz yasanir yani. Off off

Cogu erkekte olmayan guzel huylarini merak ettim ben. :D

Kumar oynayıp oynamadığını takip edin bence. Borçlarıda üstüne almasını sağlamalısınız, öyle bir devirdeyiz babasına güvenemiyor insan..

Dengeli bir adam olsa kumar illetine tutulmazdı zaten...huyuna suyuna git...borçları ödetinceye kadar da boşanma lafını etme...adam ödeyeceği varsa da ödemez...anası babası belki yardım eder yuva kurtulsun diye...onlarla da aranı bozma...yıpratıcı bir süreç ama girmişsin bir girdaba artık...usuletle ve suhuletle ilerlemeye çalış....bu arada dün kavga etmişsin bugün açma mevzuyu önce aranı düzelt adamla....

Az once actim konuyu onu halettik sonra hesap numarandan harcalamarinida gormek istiyorum dedim. Simdi olmaz once isleri halletmem lagzim buna zamanim yok dedi. Bende zamanla alakasi yok dedim israr ettim kavga ettik

Az once actim konuyu onu halettik sonra hesap numarandan harcalamarinida gormek istiyorum dedim. Simdi olmaz once isleri halletmem lagzim buna zamanim yok dedi. Bende zamanla alakasi yok dedim israr ettim kavga ettik
Sanki bir şeyler karıştırıyormuş gibi, üstüne düşerseniz ortaya çıkacak mı acaba yada gizliden hesabına bakma şansınız yok mu?

Selam hanimlar yine ben. Artik utaniyorum resmen. Evet hala bosanmadim ve hala esimle evliyiz. En son konumdan sonra kavgalarimiz oldu ve ben yine ayrilmadim bu adamdan. Iyiykende cok iyiyiz, galiba bu yuzdende:KK43: sorum su. Benim uzerinde esimin borclari var ve esim onlari uzerine alacakti. Benim uzerimde olsa bile kendisi oduyor simdi yalan soylemiyim ama ben bizim evliligimize guvenmedigim icin uzerimde durmasini istemiyorum. 3 aydir evraklar hazir uzerine gecirmesi icin ama hala uzerine gecmedi. Uzerine gecirmek cok pahali belkide bu yuzden uzerine dusmedi. Bu arada esim cok kumar oynamis ve borclarin cogu bu yuzden olmus. Ben 2/3 kere acmistim bu konuyu ama kendisi pek uzerinde durmadi. Bugun yine acacagim bu konuyu ve nezaman evraklari imzalamaya gidecegimizi soracagim. Aramiz suan iyi ama bu yuzden bozulurmu veya yaptigim sey ayipmi diye dusunmeden edemiyorum. Sizcede sormam gerekmiyormu? Yoksa siz olsaniz boyle birakirmiydiniz? Piskolojisi iyi degil bi bakiyorum melek gibi cok dusunceli yarim sever. Bi bakiyorum icinden seytan cikmis resmen tovbe tovbe. Yoruldum artik gelecekle ilgili kaygilarim cok var. Kafam hep sorular bu paralar nereye gitti ve simdiki geliriyle tam olarak ne yapiyor diye. Paramiz var cok olmasada cok sukur ama belkide daha coktur ama kendisi yine kumar oynuyordur diye korkuyorum. Hesabina bakamiyorum ve bakmak istiyorun dersem kavga cikar diyede korkuyorum. Ama kari koca arasinda bisey gizlenmez diye dusunuyorum. Uzun oldu kusura bakmayin cok stressliyim huzursuzum:KK43:
Evladınız yoksa düşünmeden ayrılın derim
O borç geçirme işini de yapın mutlaka ama nasıl çabuk ve sorunsuz olur onu bilemedim

Sanki bir şeyler karıştırıyormuş gibi, üstüne düşerseniz ortaya çıkacak mı acaba yada gizliden hesabına bakma şansınız yok mu?
Malesef yok:( bence bu hesaptan para cekiyor yukluce ve hala kumar oynuyor. Bide anlamadigim su. Sonra bakarsin dediginde sanki butun tarihlerdeki hesaplari gormiycekmiyim. Hepsini yine gorebilecegim yani anlamiyorum. Biseyler gizliyosa beni gecistiriyo. Esimde suda var yani kontrol edilmeyi hic sevmez ama bu kontrol degilki, esler arasinda boyle giderlere bakmak bana cok normal geliyor. Bakmamak anormal bence, sizcede oyle degilmi

Evladınız yoksa düşünmeden ayrılın derim
O borç geçirme işini de yapın mutlaka ama nasıl çabuk ve sorunsuz olur onu bilemedim
Cocugum yok. Borcu uzerime gecirmeden ev almayi deniyelim dedi ilk once. Bende tamam ama ev alma isi olmassa uzerimden silinmesini istiyorum dedim. Sonra bu hesaba bakma konusunu actim ve kavga ettik. Bu esnada ben esime evde almak istemiyorum al borcu uzerine dedim. Oda itiraz etmedi gibi ve kufurler etti herzamanki gibi kavga ederken

Back
X