Selam hanimlar yine ben. Artik utaniyorum resmen. Evet hala bosanmadim ve hala esimle evliyiz. En son konumdan sonra kavgalarimiz oldu ve ben yine ayrilmadim bu adamdan. Iyiykende cok iyiyiz, galiba bu yuzdende
sorum su. Benim uzerinde esimin borclari var ve esim onlari uzerine alacakti. Benim uzerimde olsa bile kendisi oduyor simdi yalan soylemiyim ama ben bizim evliligimize guvenmedigim icin uzerimde durmasini istemiyorum. 3 aydir evraklar hazir uzerine gecirmesi icin ama hala uzerine gecmedi. Uzerine gecirmek cok pahali belkide bu yuzden uzerine dusmedi. Bu arada esim cok kumar oynamis ve borclarin cogu bu yuzden olmus. Ben 2/3 kere acmistim bu konuyu ama kendisi pek uzerinde durmadi. Bugun yine acacagim bu konuyu ve nezaman evraklari imzalamaya gidecegimizi soracagim. Aramiz suan iyi ama bu yuzden bozulurmu veya yaptigim sey ayipmi diye dusunmeden edemiyorum. Sizcede sormam gerekmiyormu? Yoksa siz olsaniz boyle birakirmiydiniz? Piskolojisi iyi degil bi bakiyorum melek gibi cok dusunceli yarim sever. Bi bakiyorum icinden seytan cikmis resmen tovbe tovbe. Yoruldum artik gelecekle ilgili kaygilarim cok var. Kafam hep sorular bu paralar nereye gitti ve simdiki geliriyle tam olarak ne yapiyor diye. Paramiz var cok olmasada cok sukur ama belkide daha coktur ama kendisi yine kumar oynuyordur diye korkuyorum. Hesabina bakamiyorum ve bakmak istiyorun dersem kavga cikar diyede korkuyorum. Ama kari koca arasinda bisey gizlenmez diye dusunuyorum. Uzun oldu kusura bakmayin cok stressliyim huzursuzum