- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo
varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi
işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm
söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo
varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi
işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm
canlarım ben evlenip ayrıldım,3 sene oldu ayrılalı
suan bi birlikteliğe basladım yeni,1ay olucak ama öyle bişeyki onu kaybetmek istemiyorum
daha yüzyüze gelmedik,o yüzden durumumu söylemedim.ama tutucu ve kıskanç biri bu durumu kabullenirmi bilmiyorumm(
ben onunla yasadığım duyguları cooook uzun zamandır yasamadım,hemde onu daha görmeden
yüzyüze görüştüğümüzde nası söliceğimi bilmiyorum
ilk görüşmede söylesemmi(
kızlar haklısınız sanal,ne olduğu belirsiz evet bana faceten öle yüzlerce mesaj arkadaslık isteği geliyor.
ama bununla çok başka oldu, çok yerde kesiştiğimiz zamanlar olmuş,aynı anda aynı seyleri yazıyoruz birbirimize,gercekten bende daha önceden duysam sacma gelirdi bu bağlılık,ama bu çok farklı...dün akşam saat 21.30dan sabah 5.00e kadar msndeydik,cam actık,zaten sürekli acıyoruz.bu durumu kaldıramadığını anladım,biz konusurken eskilerden bile bahsetmeye tahammülü olmuyodu,ama aramızda garip bi bağlılık var,ve ben sana çok alıştım dedi,çünkü biz hergün msnde saatlerce görüşüyoruz(cam acık)
yani aslında suan devam ediyoruz...bilmiyorum kızlar ya kafam karman çorman...
ben uzun süredir bu duyguları hissetmemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?