Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok istedik belkide o yuzden Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum3 kere regl olduysan biraz imkansiz gibi kendini sartlamissin
Hemen olacak diye bi kaide yok her nasip vaktine esirdir hayirlisini dileEvet cok istedik belkide o yuzden Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum
Haklısın Tesekkur ederim canımHemen olacak diye bi kaide yok her nasip vaktine esirdir hayirlisini dile❤
Evet dogru. Ama iste hislerime engel olamiyorum surekli icimde bu hisle yasiyorumCanım gebe olsan illa ki testlerden biri pozitif cıkardı bence bukadar kendini Üzme stres herseyin bası rahat ol bi doktora görün
Karnımda siskinlik var bunun icin doktoroda gittim hatta ultrasonla bakti apandistten suphelendi ama Temiz bi sorun yok dediBinde bir regli olduğu halde hamile olan kadınlar var bu ihtimalin binde bir olduğunu düşünerek hareket et bunun yanında herhangi bi hamilelik belirtin vs var mı yoksa sadece his mi?
destek almalısın o zaman çünkü yalancı hamilelik yaşıyorsun ve bunu yaşayan kadınlar varmış hamile olmadığı halde karnı 8 aya kadar şişen hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadığı halde hamile olmayanKarnımda siskinlik var bunun icin doktoroda gittim hatta ultrasonla bakti apandistten suphelendi ama Temiz bi sorun yok dedi
Kadın dogumamı gitmeliyimdestek almalısın o zaman çünkü yalancı hamilelik yaşıyorsun ve bunu yaşayan kadınlar varmış hamile olmadığı halde karnı 8 aya kadar şişen hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadığı halde hamile olmayan![]()
Haklısınız hayırlısı olsun hakkımda ne diyimBence bu kadar düşünme suan esinde yaninda olmadigi icin hassas bir donemdesin Allah ne zaman uygun gorduyse o zaman gelir zaten
Insallah canım ben yanlızlıktan Surekli bunu dusunuyorum o yzden bu duygu karmasam sanırım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallahAma hamile.hissedince hamile olunmuyor ki,sen istedigin icin oyle hissediyorsun.Herseyi zamana bırak illaki olacak.Olmayacak birsey degil.Ne kadar cok ustune gidersen o kadar çok hayal kırıklığına uğrarsın.Ustune düşme oluruna birak o insAllah o zamn guzel haberler alırsın![]()
Kesinlikle bu sekilde dua et,hayırlısını iste hep.Ben bir kere düşük yaşadım yedi haftalık civarıydı.Hemde ilk gebelik.İnsan ilk olunca baya hayal kırıklığına ugruyor,üzülüyor ama iste hayırlısı oyleymis.Yani hamile kalmak evet önemli ama sağlıklı ve hayırlı olmasi daha onemliInsallah canım ben yanlızlıktan Surekli bunu dusunuyorum o yzden bu duygu karmasam sanırım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah![]()
Evet dogru. Ama iste hislerime engel olamiyorum surekli icimde bu hisle yasiyorum
Çok geçmiş olsun canım tesekkur ederim Hersey icin bundan sonra dedigin gibi Dua edicem Elimden gelen bu sadeceKesinlikle bu sekilde dua et,hayırlısını iste hep.Ben bir kere düşük yaşadım yedi haftalık civarıydı.Hemde ilk gebelik.İnsan ilk olunca baya hayal kırıklığına ugruyor,üzülüyor ama iste hayırlısı oyleymis.Yani hamile kalmak evet önemli ama sağlıklı ve hayırlı olmasi daha onemli
canım Insallah Hersey istedigin gibi olur cok dusunme doktora git herseyden emin ol ve ona gore bi yol izle
Çok geçmiş olsun canım tesekkur ederim Hersey icin bundan sonra dedigin gibi Dua edicem Elimden gelen bu sadeceHersey gönlünce olsun seninde