- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
kızlar bana akıl verin yardımınıza ihtiyacım var belki çok büyütecek bişey değil ama yinede sinir oldum işte eşimle aynı yerde çalışıyoruz çoğu arkadaşımız ortak yani geçende hep beraber iftara falan gittikbugün bide perşembe günü yine hep beraber iftara gidilicekti müdürü demiş ki bayan bu arada müdürü sbry canı sıkılabilir iş arkadaşlarıyla gidicez ya demiş eşimde yok sıkılmaz zaten tanıyo falan demiş gldi bunu söledi bana ona bişey demedim ama idtara gidince bi konu arasında lafıda çarparım die düşündüm neyse dün akşam eve dönüyoruz eşim dedi ki onların bölümünde bi bayan var onunla iyi anlaşıyoruz dedi ki yasemin yarın başka yere iftara davetliymiş gelmicek bizimle seninde canın sıkılabilir dedi o da öle söleyince benim şarteller attı tabi dedim gelmicem git kiminle istiyosan ama sorarlarsada nie gelmedin die aynen sizin dediklerinizi sölücem dedim sölerimde hiç eşimin müdürü falan demem huyumu bilir ben öle söleyince yumuşamaya başladı yanlış anladın biz öle demek istemedik falan die ama ben dinler miyim bayabi akşam falan yumuşatmaya çalıştı ama geri adım atmadım sonrada bana kızdı yattı şimdi çıkışta iftara gidicekler ve bana ısrar edicek yine biliyorum çünkü gidince sorucaklar nie gelmedi die sizce uzatmayıp gidiyim mi yoksa gitmiyim mi aslında benim kararım kesin gibi bişey ben gitmeyi düşünmüyorum ama bide sizden akıl alıyim dedim