Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü