Kızlar bana bi akıl verin ilk defa yaşıyorum bu durumu

parlablbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
718
167
33
25
Düşük mü yapıyorum tutmadı sanırım ☹️ prodoctor test markası
IMG_6078.webp
bunu da bu sabah yaptım

IMG_6072.webp
IMG_6063.webp

Bence bu marka hiçte güvenli değil nasıl çok kullanan var nasıl güvenli anlamıyorum. Kaç kez bende böyle silik cikwrtti ve sonuç negatif... Bence söylenen kadar güvenli değil.. adet gecikmesi bekleyin acele etmeyin.

Bence bu marka hiçte güvenli değil nasıl çok kullanan var nasıl güvenli anlamıyorum. Kaç kez bende böyle silik cikwrtti ve sonuç negatif... Bence söylenen kadar güvenli değil.. adet gecikmesi bekleyin acele etmeyin.
Pcosluyum takvime göre 10 gün gecikti geç yumurtladım

Çünkü daha önce düşük yaşadım korkuyorum evde netleştirip öyle gitmek istiyorum ondan dolayı bu kadar test yapıyorum evde var ve her gün yapmak istiyorum.
Canım daha önce düşüğün varsa doktora erken gitmek daha mantıklı değil mi. Gebeliği başta yakalasın ki düşük önleyiciyi hemen başlasın

Geç döllenme diye düşünüyorum 17 martta yumurtlama gördüm
17 martta görülen yumurtlama şuana kadar baya koyu çıkarması gerekirdi bence ya kan verin yada direk doktora görünün bu testlere güven olmaz bende bariz belirgin çıkardı başka marka yaptığımda negatifti bu çok silik çizgilere güvenme canım

17 martta görülen yumurtlama şuana kadar baya koyu çıkarması gerekirdi bence ya kan verin yada direk doktora görünün bu testlere güven olmaz bende bariz belirgin çıkardı başka marka yaptığımda negatifti bu çok silik çizgilere güvenme canım
Peki teşekkür ederim

Geç döllenme diye düşünüyorum 17 martta yumurtlama gördüm
19 gün geçmiş şimdiye kadar yine köyü çizgi olması gerekir normalde zaten 14 -15 gün sonra belirgin çizgi oluyor ben kaset testle 15.gün görmüştüm gayet belliydi kan verdim betam 60, çıkmıştı ama kimyasal yaşadım .seninki erken gebelikte çok az silik. Kaset yapsan belki cikmayacak bile.. umudunu kırmak istemem ama çok güvenme derim belirtiler varsa ve çok baskinsa direkt kan verin en guzeli

Back
X