Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle çıkıyor güvenilir bi markaDüşük mü yapıyorum tutmadı sanırımprodoctor test markası Eki Görüntüle 3571013 bunu da bu sabah yaptım
Eki Görüntüle 3571014 Eki Görüntüle 3571015
Pcosluyum takvime göre 10 gün gecikti geç yumurtladımBence bu marka hiçte güvenli değil nasıl çok kullanan var nasıl güvenli anlamıyorum. Kaç kez bende böyle silik cikwrtti ve sonuç negatif... Bence söylenen kadar güvenli değil.. adet gecikmesi bekleyin acele etmeyin.
Çünkü daha önce düşük yaşadım korkuyorum evde netleştirip öyle gitmek istiyorum ondan dolayı bu kadar test yapıyorum evde var ve her gün yapmak istiyorum.Bu kadar test yapacağınıza neden kan vermiyorsunuz daha net bi sonuç için
O zaman daha kötü çünkü 10 günlük gecikmeyle bu kadar az bir silik çıkması imkansızPcosluyum takvime göre 10 gün gecikti geç yumurtladım
Geç döllenme diye düşünüyorum 17 martta yumurtlama gördümO zaman daha kötü çünkü 10 günlük gecikmeyle bu kadar az bir silik çıkması imkansız
Canım daha önce düşüğün varsa doktora erken gitmek daha mantıklı değil mi. Gebeliği başta yakalasın ki düşük önleyiciyi hemen başlasınÇünkü daha önce düşük yaşadım korkuyorum evde netleştirip öyle gitmek istiyorum ondan dolayı bu kadar test yapıyorum evde var ve her gün yapmak istiyorum.
Yarın randevu aldım gidicem canımCanım daha önce düşüğün varsa doktora erken gitmek daha mantıklı değil mi. Gebeliği başta yakalasın ki düşük önleyiciyi hemen başlasın
Hayırlı sonuçlarla gel inşallahYarın randevu aldım gidicem canım
İnşallah negatif kağıdı almaktan yoruldum açıkçası ayaklarım da hiç gitmiyorHayırlı sonuçlarla gel inşallah
Seni çok iyi anlıyorum ben de pcosluyum defalarca negatif görmekten insanın hevesi kaçıyor doğru zaman da hayırla gelsin inşallahİnşallah negatif kağıdı almaktan yoruldum açıkçası ayaklarım da hiç gitmiyor
Amin inşallahSeni çok iyi anlıyorum ben de pcosluyum defalarca negatif görmekten insanın hevesi kaçıyor doğru zaman da hayırla gelsin inşallah
17 martta görülen yumurtlama şuana kadar baya koyu çıkarması gerekirdi bence ya kan verin yada direk doktora görünün bu testlere güven olmaz bende bariz belirgin çıkardı başka marka yaptığımda negatifti bu çok silik çizgilere güvenme canımGeç döllenme diye düşünüyorum 17 martta yumurtlama gördüm
Peki teşekkür ederim17 martta görülen yumurtlama şuana kadar baya koyu çıkarması gerekirdi bence ya kan verin yada direk doktora görünün bu testlere güven olmaz bende bariz belirgin çıkardı başka marka yaptığımda negatifti bu çok silik çizgilere güvenme canım
19 gün geçmiş şimdiye kadar yine köyü çizgi olması gerekir normalde zaten 14 -15 gün sonra belirgin çizgi oluyor ben kaset testle 15.gün görmüştüm gayet belliydi kan verdim betam 60, çıkmıştı ama kimyasal yaşadım .seninki erken gebelikte çok az silik. Kaset yapsan belki cikmayacak bile.. umudunu kırmak istemem ama çok güvenme derim belirtiler varsa ve çok baskinsa direkt kan verin en guzeliGeç döllenme diye düşünüyorum 17 martta yumurtlama gördüm