Kızlar Bana Bi Akıl Verin Lütfen :(

Okynss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
18
13
286
İstanbul
Hanımlar merhaba, beni çok derinden etkileyen bir konu var. Ne yapacağımı, neyden medet umacağımı şaşırmış durumdayım.

Kısaca bahsetmem gerekirse yaşım 21, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Çift anadal öğrencisiyim, başarılı bi akademik yaşantım var. Annem ve babam ayrılar. Babamla hiç görüşmedik. (Tüm bu detayları konuyu değerlendirmenize yardımcı olması için veriyorum.) 3 yıldır benim gibi üniversite öğrencisi olan bir erkek arkadaşım var.

Sevgilimi çok seviyorum. Onunda beni sevdiğinden eminim. İlişkimizde çok sık kavga ediyorduk. Bu kavgaların onu soğuttuğunu bildiğim için karşılıklı olarak bazı huylarımızı törpüledik. Kavgalarımız seyrekleşti ve ilişkimiz gerçekten düzene oturdu. Gelecek vaadeden bir adam, okul okumama rağmen okumamış olsam bile bana bakabilir mesela. Düşünceli, saygılı, dört dörtlük bir adam benim gözümde. Ailesiyle aram çok iyi. Doğum günümde bana tek taş hediye etti, ilişkimiz evlilik niyetinde ciddi bir ilişki. Kendisi evliliği en az benim kadar istiyor. Sevgimden ve sevildiğimden eminim.

Fakat, kendini cinsel olarak benimle birlikte olmak istiyor. Ben annemden ötürü beklemek niyetimdeyim. Bu zamana kadar aramızda sadece sürtünme yoluyla sevişme oldu. Fakat o ilerisini istiyor. Bende sürekli reddediyorum. 4 gün önce bu nedenden dolayı ayrıldık. Ona beni sevse böyle yapmayacağını sürekli dile getirdim. Karşılığında bana '' Gerçekten beklemek istesen, ömrümün sonuna kadar beklerim ama sen beni cinsel olarak arzulamıyorsun, beni istemiyorsun o yüzden oyalıyorun. Bu istememek bana ağır geliyor ben böyle bi ilişki yaşayamam, aşk ve sevgi farklı ben aşk dolu bi kadın istiyorum. Seni istediğim için kavga etmekten sıkıldım'' diyor.

Kafam çok karışık. Ne yapmalıyım kızlar.. İlişkimi bitirmek istemiyorum, ama birlikte olmakta istemiyoum. Çok dertliyim :(

Hanımlar merhaba, beni çok derinden etkileyen bir konu var. Ne yapacağımı, neyden medet umacağımı şaşırmış durumdayım.

Kısaca bahsetmem gerekirse yaşım 21, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Çift anadal öğrencisiyim, başarılı bi akademik yaşantım var. Annem ve babam ayrılar. Babamla hiç görüşmedik. (Tüm bu detayları konuyu değerlendirmenize yardımcı olması için veriyorum.) 3 yıldır benim gibi üniversite öğrencisi olan bir erkek arkadaşım var.

Sevgilimi çok seviyorum. Onunda beni sevdiğinden eminim. İlişkimizde çok sık kavga ediyorduk. Bu kavgaların onu soğuttuğunu bildiğim için karşılıklı olarak bazı huylarımızı törpüledik. Kavgalarımız seyrekleşti ve ilişkimiz gerçekten düzene oturdu. Gelecek vaadeden bir adam, okul okumama rağmen okumamış olsam bile bana bakabilir mesela. Düşünceli, saygılı, dört dörtlük bir adam benim gözümde. Ailesiyle aram çok iyi. Doğum günümde bana tek taş hediye etti, ilişkimiz evlilik niyetinde ciddi bir ilişki. Kendisi evliliği en az benim kadar istiyor. Sevgimden ve sevildiğimden eminim.

Fakat, kendini cinsel olarak benimle birlikte olmak istiyor. Ben annemden ötürü beklemek niyetimdeyim. Bu zamana kadar aramızda sadece sürtünme yoluyla sevişme oldu. Fakat o ilerisini istiyor. Bende sürekli reddediyorum. 4 gün önce bu nedenden dolayı ayrıldık. Ona beni sevse böyle yapmayacağını sürekli dile getirdim. Karşılığında bana '' Gerçekten beklemek istesen, ömrümün sonuna kadar beklerim ama sen beni cinsel olarak arzulamıyorsun, beni istemiyorsun o yüzden oyalıyorun. Bu istememek bana ağır geliyor ben böyle bi ilişki yaşayamam, aşk ve sevgi farklı ben aşk dolu bi kadın istiyorum. Seni istediğim için kavga etmekten sıkıldım'' diyor.

Kafam çok karışık. Ne yapmalıyım kızlar.. İlişkimi bitirmek istemiyorum, ama birlikte olmakta istemiyoum. Çok dertliyim :KK43:
Sevgilin hızlı gitmis
İnsan sevdigini bir seye zorlayamaz
Bu sevgi degil, ben de seninle aynı yastayım, nisanlıyım, böyle bir sey icin ısrar edemez bana
Bu konudaki sınırlarım bellidir, bence sen de sınırlarını belli et
Anneni üzecek bir sey yapma, kadın senin gelecegin icin cırpınırken onu mahvetme
Hicbir his, hicbir erkek annelerimizden degerli degildir...

Cnm bence hiç gerek yok anlat guzelce evlendiğimiz zaman olsun özel olsun istiyorum evlendiğimiz zaman bi heyecan olur hayatımızda gibisine güzelce konuşularak çözülebilecek bise ben bunu isteyen erkekleri anlamıyorum aslında her erkek isteyebilir erkek ama ayrılma sebebi olamaz bana gore. Bu sebepten ayrilacaksa buyursun ayrılsın.

Kızlar bende sizin gibi düşünüyorum. Fakat empati kurduğum zaman, bende istenmediğimi düşünsem napardım diyorum. Herhalde bende devam etmezdim :( Bu nedenle kafam çok karışık. Bu zamana kada alışmasın vs diye kendimi ondan uzak tuttum, istemiyorum falan dedim. Bunların etkisinde kaldı.. Moralim çok bozuk. :(

İşin handikap kısmıysa, ben cinselliğe soğuk bakmıyorum. Evlilikle de şartlandırmamın sebebi sosyolojik sebeplerden ötürü. Annemi üzmek istemem, sevgilimide çok seviyorum. Herşey yolundayken böyle bişeyden dolayı bitmesi canımı çok yakıyor. Sanırım yazmayacağım ona da. Uzun bi süre ayrı kalacağız gibi :(

Evlilik öncesi iliski kısmı kimseyi ilgilendirmez, tarafların özgür iradesine baglı
Yarın bir gün ayrılırsan toplumsal olarak soyutlayabilirsin kendini, bunu düsün
Biz cinselligi evlenince yasayacagız insallah, su an el ele tutusmaktan öteye gitmedik
Bizim sebebimiz bu duyguların evlilikte yasanması gerektigine inanmamız.
Son olarak ve tekrar tekrar diyorum anneni üzecek bir sey yapma belli ki annen kendisini sana adamıs..

Peki sizce beni artık sevmiyor olabilir mi? Bi kız olarak öyle bi durum sezmiyorum. Aksine çok sevdiğini ve bu nedenden dolayı reddedilmenin onu çok hırpalayıp gururunu incittiğini zannediyorum. Ama kafamda bir acaba da yok değil :(

Peki sizce beni artık sevmiyor olabilir mi? Bi kız olarak öyle bi durum sezmiyorum. Aksine çok sevdiğini ve bu nedenden dolayı reddedilmenin onu çok hırpalayıp gururunu incittiğini zannediyorum. Ama kafamda bir acaba da yok değil :KK43:
Ya cok sevse buna hayır dediginde sana saygı duyardı bence saygı bile duymuyor sana
Ben mesela nisanlıma iliskiye girelim desem yarın bana bir sey olursa sen ne yaparsın, ben bunun vebalini alamam der, sen beni unutamazsın der.
Sevginin ölcütü bu degil, yani istedigi bir seyi yapmayınca senden soguyan adam defolup gitsin zaten.
Sen bu adam seni sevsin diye her istedigini yapacak mısın yani?

Peki sizce beni artık sevmiyor olabilir mi? Bi kız olarak öyle bi durum sezmiyorum. Aksine çok sevdiğini ve bu nedenden dolayı reddedilmenin onu çok hırpalayıp gururunu incittiğini zannediyorum. Ama kafamda bir acaba da yok değil :KK43:

Cnm sen onu istemiyor degilsinki zaten ilişkiye kadarki her şeyi yasiyorsun istemiyor olsan o kadar da yasamazsin istemezsin bunu da düşünmesi lazim tabiki karar senin ama ileride olur da ayrilirsaniz başka sebeplerden pişman olma olacağını düşünüyorsanda yapma...

Back
X