- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
Meraba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla huzurla dolu bi sene olsunn :) Benim sıkıntım iş
haziran ayında mezun oldum bi tanıdık vasıtasıyla bi iş ayarlandi iyi olmasina iyi bi yer ama hic düşünmediğim bi şekilde pat diye stajer olarak alındım. Böyle hayal etmemistim ayrıca nisanliyim ekim ayinda da dugunumuz olucak nasipse. Neyse stajer olmayı geçtim sonucta mezunum stajer olarak baslamak insanin zoruna gidiyo sonucta her sene birsuru insan mezun oluyo bi çoğu normal çalışan olarak giriyo. Sonra hem parasini aliyo hem isi öğreniyo tecrübe kazaniyo. Ama benim öyle olmadı biseler ogrenmesine ogreniyorum bocalaya bocalaya ama nisanliyim ayni zamanda aileme de yuk olmak istemiyorum kendi emegimle kendi paramla yapmak istiyorum herseyi aileme yardımcı olmak istiyorum. Maasim yok gidip geliyorum öyle is görüşmesinde patron resmen arada bi harçlığini veririm dedi bugun 1 ay oldu butun calisanlara gozumun onunde maasini verdi ve bana tek kurus para vermedi. Ciksam baska yerde calissam diyorum bu kez evlenince sehir disina gideceğim icin kimse almaz. Kendi isim disinda bi is yapsam diyorum bu kez gidecegim yerde deneyimim olsun diyorum. Buraya devam etsem sadece biseler ogrenicem para kazanamicam kendi eksiklerimi nasil halledicem varmi bana bi fikir vericek olan
biraz uzun oldu ve belki anlatimimda bi bozukluk olmustur kusuruma bakmayinn