- 30 Temmuz 2022
- 129
- 58
- 48
- Konu Sahibi Cancancan333
Kızlar şimdi şöyle özetliyim ben öğretmenim ve çalışma saatlerim 9 ile 3 arası. Eşim ise nöbet usulü çalışıyor vardiyalı şekilde yorucu da bi işi var nöbet, nöbet sonrası dinlenme mesaici şekilde. Ama sonuc olarak mesaici olduğu günler evde oluyor akşamları ya da dinlenme günleri sabah nöbetten çıkıp eve geliyor o günü boş oluyor. Benim derdim bu adam hiç doğru düzgün bana ev işlerinde yardımcı olmuyor tamam benim vaktim daha bol onunki daha yoğun falan ama burada işler hep bana biniyor yemek zaten kesinlikle bende yani öyle düzenli yemek yapacak biri değil ama en azından evde olduğu zamanlarda eve bi süpürge tutsa haftada bir tuvalet banyoyu yıkasa en azından balkonu falan yıkasa…. Ben demeden asla bi iş yapmıyor deli oluyorum gerçekten dediğimde ilk duymazlığa vuruyor ya da anlamamış gibi yapıyor benim sinirleneceğimi bildiği için yapıyor sonra kalkıp yapıyor ama sinir ediyor bilerek çünkü en başta da tartıştık bu konulardan madem öyle dedim evin maddi sorumluluğu sende olacak. Ama işte bi kira fatura ödemeyle sorumluluk alınmıyor onun olmadığı günler eve ben de bişeyler alıyorum . Kartlarımız zaten birbirimizde yok ayın 15 inde bende şu kadar kaldı bu buraya gitti diye kısa bi konuşma yaparız olay kapanır. Neyi nereye veriyor onu da bilmiyorum kaba hesap yapıyorum sadece onun adına sonucta bende de bi kazanç var ben de çalışıyorum emek edip ilerde ev falan alınacağında ben mi koyucam bu birikimleri ? E benim o kadar yaptığım ev işi emek nereye gidecek bunun karşılığı nerde ? Böyle olunca da ben kinleniyorum evleneli 3 yıl olacak artık şükür çocuk düşünmüyorum şu an kendisini seviyorum ama bu durum bende içten içe adaletsizlik haksızlık kullanılıyor hissiyatı veriyor. Ben ev kirasına ve giderlerine karışmıyorum sadece su faturası ve kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum canım isterse de eve alışveriş yapıyorum. Çoğunlukla eşime aldırıyorum bilerek… şimdi ben maaşımla iyi kötü 100 gr bilezik yaptım . Ve bundan sonra da birikimimi kendime yapmak istiyorum çünkü resmen çalışmayan biri gibi iş yapıyorum ben hem emeğimi hem maddiyatımı sömürmesini istemiyorum . Buna nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum ama kesinlikle birikimimden faydalansın istemiyorum çünkü böyle olursa madden manen sömürülmüş olucam. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce haksızlık mı yapıyorum?
Son düzenleme: