Kizlar bana bi care bulun ya

lulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
556
29
34
Benim sorunum cok yumusak yuzluyum bana ne kadar kotu davranirsan davran yine konusuyorum,tartisiyorum arkami dönünce unutup konusuyorum,özür dilenmesini bekleyemiyorum. cok sıkıntı cekiyorum,biraz sert durmam lazim kirildigimi unutmamam gerek hep düşünüyorum simdi küsüm o kisiye bi sey olursa vicdan azabi cekerim, ölümlü dünya diyorum bu kez kirmak isteyen herkes çok rahat davranıyor bu saf zaten barisir diyolar bu arada bnde kalp kiriyorum ama uyuyamiyorum sen bna bakma diye defalarca özür diliyorum hakli oldugum halde birlikte bi yol bulabilirmiyiz yardimci olursaniz sevinirim

yanlışı nerde yaptığını biliyorsun..ozaman çözümüde sende saklı...sana haksızlık yapıldığında sesini yükselt..kırıldığını belli et ona göre davran insanlara..

yanlışı nerde yaptığını biliyorsun..ozaman çözümüde sende saklı...sana haksızlık yapıldığında sesini yükselt..kırıldığını belli et ona göre davran insanlara..
Söylüyorm ben zaten susmam ama o anlik sonra konusuyorum benim küs kalmam gerek onu başaramıyorm

Ölümlü dünya sadece size ölümlü değil.Herkese.Bu sebeple insanların hatalarını anlamamalarını ve hata ısrar etmelerini sen sağlamış oluyorsun.Kalp kırmak başka bişey,kalbinin kırılması başka bişey.

Şöyle düşün; bir kişi hatalı bir eşy yapıyorsa,kırıyorsa,haketmediğin şeyler söylüyorsa, o insanı uyarmamak ona daha büyük bir kötülük bu.
Ben artık böyle düşünüyorum,aynen senin gibiydim,kısmen hala öyleyim ama büyük ölçüde kırdım bu problemimi.Ayrıca insan samimiyetsiz oluyor içinde tuttukları ile dışında yansıyan müsamahakar hali ile.

Sen bir bireysin ve iyi şeyler senin de hakkın.Öyle insanlara saygı duyduğun kadar senin de saygı duyulmaya ihtiyacın var, hatta ihtiyaçtan da öte bu bir zorunluluk.Ben saygılıysam o da olmak zorunda.

Bir anda olmaz birşey,bir huyu değiştirmek dağa tünel açmaktan zordur.Ama yavaş yavaş, hislerini ve yaptıkalrınla yapamadıklarını not ederek,kişisel gelişim yazıları oku, telkin cd.leri dinle.Sitelerden araştır bu problemi senin gibi çekenlerle dertleş,çözüm yolları ara.

Korkma kimse sen karşındakini rencide etmedikçe,açıksözlülüğün sebebiyle zarar görmezsin.Bırak bunu onlar düşünsün.

Konuya benim gibi değinen oldu mu bilmiyorum ama ben farklı bişey söylemek istiyorum çözümden ziyade. Ben senin tam tersin olarak oldukça kinci bi insanimdir. Kimin kalbimi kirdigini ve bana nasıl davrandığını asla unutmam. Çok kirilmamak adına da çok az insanla muhattap olurum. Şimdi tüm bu ozelliklere sahip biri olarak belli ki senin çok zıt bir karakterinim. Ama bil ki senin gibi aman kirilmasinci insanlar da etrafimizda olmasına rağmen insan kazanan hep ben oluyorum.neden biliyomusun? Çünkü insanlar kendilerine yapılan bişeyi unutan insanları lütfen yanlış anlama söz meclisten dışarı ama karaktersiz buluyorlar. Amaaan ezik derler ya, bu insanlara bakış açısı hep bu yönde. Herkes bilir ki Gözde'ye ters bişey söylersen karsiligini alırsın, senden sogursa bidaha yüzüne bakmaz. Bu çok net iki cümle benim için herkesin bildiği, aslında baktiginda senin gibi iyi niyetli biri varken insanlarin konuşmaya çalıştığı kişinin ben olmamam lazım. Dicegim o ki, bu tavrına devam edersen ne millet sana saygı duyar ne de sen kendine olan saygıni koruyabilirsin. Ayağa düşmek toz bezi olmak tabirleri varya, onlara gelirsin.çünkü insanlar iyi niyetli insanların kıymetini bilmiyor.gerçi bana sorarsanda hiç yüzüne bakmadigim sohbetimin olmadığı bi kıza bişey sormam gerekti, o da dönüp her zaman konusuyomusum onunla gibi yakın davraninca ben bile garipsedim. Kesin incelik olsun diye yapmıştır tabi ama ben dedim yani bu ne len arkadasimiyim ben bunun diye. Yani böyle olmaz olmaz olmazzzzz...

X