Erkek İnfertilitesi kızlar bana bi fikir verin bu değerler normal mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nihaltuncay2362

Hala umudum war ALLAH imm
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
188
122
63
33
Hacım :5 ml
Likerfikasyon süresi :25 dakika
Viskozite :normal
Ph:7.2
Spermotazoa sayisi:35 milyon
Toplam spermotazoa sayisi :175 milyon
Ileri hareketli :%40
Yerinde harekli:%15
Hareketsiz:%45
Toplam ileri hareketli spermotazoa sayisi :70 milyon
Morfoloji (kruger) :%5
Spermotazoa dış yuvarlak hücre sayısı :2 milyon
Lökosit sayısı :1 milyon

Bilgisi olan varsa yardimci olut mu

evet canım gayet normal

Canım, sayın fena degil ama morfolojin normal gebelik için alt sınırda. Eşine takviyeler yapmanı öneririm. Normaldende gebelik olur inş.
Birde Lökosit 1 milyon çıkmış, bildigim üst sınırda oldugu, spermi etkilermiş.bir araştır canım.

Canım, sayın fena degil ama morfolojin normal gebelik için alt sınırda. Eşine takviyeler yapmanı öneririm. Normaldende gebelik olur inş.
Birde Lökosit 1 milyon çıkmış, bildigim üst sınırda oldugu, spermi etkilermiş.bir araştır canım.
K bkmayin uzun zamandır giremedim yeni gördüm ya Bn gösterdim başka doktorlara bişeyi yok dediler yani hamile olmak için engel deil sadece az bişey değeri düşük buda ona engel deil dedi walla esim baya bi karisim yapıp kullandı ama yine bişey ykk hastalığım duzenliyken şimdi bozuldu hiç anlamıyorum ya

Canım sayı, hareketlilik iyi. Morfoloji biraz düşük gibi ama bu sayıyla o da çok sorun olmayabilir.Yalnız lokosit çıkmış. Bildiğim kadarıyla bu enfeksiyona işaret.

Canım sayı, hareketlilik iyi. Morfoloji biraz düşük gibi ama bu sayıyla o da çok sorun olmayabilir.Yalnız lokosit çıkmış. Bildiğim kadarıyla bu enfeksiyona işaret.
Hadi yaa :( biz deniyoduk olmuo artk bıraktım ya millet 3 4 günde bir denio biz o kadr denemiyoruz ki olsun tabi olmaz o kadr huzursuzum ki anlatamam kendi kendime diyorum nie olmuo die ama doktor bana folik asit verdi almadım acaba alsam olur mu dedi daha erken hamile kalırsın bnde şimdi düşünüyorum alsam bi olumlu sonuç alirmiyim ki kafam çok kaarisik

Hadi yaa :KK43: biz deniyoduk olmuo artk bıraktım ya millet 3 4 günde bir denio biz o kadr denemiyoruz ki olsun tabi olmaz o kadr huzursuzum ki anlatamam kendi kendime diyorum nie olmuo die ama doktor bana folik asit verdi almadım acaba alsam olur mu dedi daha erken hamile kalırsın bnde şimdi düşünüyorum alsam bi olumlu sonuç alirmiyim ki kafam çok kaarisik
Canım bence doktora bu lokosit meselesini bi sorun bence. Antibiyotik verir belki, belki gerek yok der bilemiyorum.

Folik asit de gebe kalmayı kolaylaştıran bir şey değil. Olası bir gebelik durumu için bebek düşünen kadınlara önerir doktorlar. İlk üç ayda bebeğin omurilik ve beyin gelişimi için gerekli. B vitaminin bir çeşidi, fazlası zaten vücuttan atılır, bir zararı olmaz. Al bence. Ben de kullanıyorum.

Hadi yaa :KK43: biz deniyoduk olmuo artk bıraktım ya millet 3 4 günde bir denio biz o kadr denemiyoruz ki olsun tabi olmaz o kadr huzursuzum ki anlatamam kendi kendime diyorum nie olmuo die ama doktor bana folik asit verdi almadım acaba alsam olur mu dedi daha erken hamile kalırsın bnde şimdi düşünüyorum alsam bi olumlu sonuç alirmiyim ki kafam çok kaarisik
Ha deneme meselesi de şöyle: adetin bitince hemen çalışmalara başlayın bence. İki günde bir olacak şekilde. Düzenli bir cinsel hayat sperm kalitesi için de gerekli. Bekledikçe bozuluyor çünkü.

Ha deneme meselesi de şöyle: adetin bitince hemen çalışmalara başlayın bence. İki günde bir olacak şekilde. Düzenli bir cinsel hayat sperm kalitesi için de gerekli. Bekledikçe bozuluyor çünkü.
Anladım çok saolun allah razı olsun o zmn bn folik asit aliyim belki bi faydası olur

Kızlar şütfen yardımcı olum değerler normal mi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 82
Canım, degerlerini görünce vaybe dedim , sayın çok güzel.
Ama aglutinasyon pozitif çıkmış. Googledn yaz , çıkan bu sitedeki sayfada da konuyla ilgili paylaşım var. Araştır canım, benim bilgim eksik kalır

Canım, degerlerini görünce vaybe dedim , sayın çok güzel.
Ama aglutinasyon pozitif çıkmış. Googledn yaz , çıkan bu sitedeki sayfada da konuyla ilgili paylaşım var. Araştır canım, benim bilgim eksik kalır
Bende araştırdım ve anlayamadım :( sperm sayısı yüksek olmasından çok hareketlilik önemliymiş yani hareketlilik yoksa sayının pek bi önemi yok anladığım kadarıyla aglitunastonun pozitif olması sanırım iyi bişey değil :(

İleri hareketlin top %39 bu düşük degil ki! Aglutinasyn baş-boyun, boyun-kuyruk gruplaşması gibi şeyler yazıyor. İyi bir üroloğa git canım.
her aglutnsyn gebelige engel degilmiş, miktari önemliymiş. Başka hiç bir sebep yoksa hâlâ da gebelik olmuyorsa bu durumun peşine düş canım

İleri hareketlin top %39 bu düşük degil ki! Aglutinasyn baş-boyun, boyun-kuyruk gruplaşması gibi şeyler yazıyor. İyi bir üroloğa git canım.
her aglutnsyn gebelige engel degilmiş, miktari önemliymiş. Başka hiç bir sebep yoksa hâlâ da gebelik olmuyorsa bu durumun peşine düş canım
Eşim ürolojiye göstermiş ilaç vs kullanmana gerek yok demiş ama bilemiorum kaç aydır bişey yok :(

Canım şuan aklima takılan kümeleşme çok olsaydi hareketlilik düşük olmaz mıydi! Önemli seviyede degıldir belki.
Bak "bayanyolcu" da senin gibiymiş.

Canım şuan aklima takılan kümeleşme çok olsaydi hareketlilik düşük olmaz mıydi! Önemli seviyede degıldir belki.
Bak "bayanyolcu" da senin gibiymiş.
İnşallah önemli bişey değildir :s forum sayfasına baktım ama kimse bişey yazmamış. Yarım kalmış konular.

Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır çocuk istiyoruz.Ben de bir sorun görünmüyor. Rahim filmi de çektirdim. Eşimin spermiyogramı da şöyle: miktar 4ml
ph:7.5
vizkozite(+)
Renk :opak
liquefaction: 50dk
ileri hareketli: %27
yavaş hareketli: %18
yerinde hareketli: %16
hareketsiz: %39
Ml'de sperm sayısı: 15 milyon
normal morfoloji yüzdesi: %70
anormal morfoloji yüzdesi: %30
mikroskobi: 3-4 lökosit
cinsel perhiz: 3 gün
Normal mi? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.