• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana bi fikir verir misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi No408
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar dert değil bu ama sadece bgn satışta olan bi ürün var yani akşama kadar karar vermek lazım bana bi fikir verir misiniz?? hangisini alayım...

alacağım şey ilk resimdeki yolluk size desen soracağım

---ilk resimdeki desen ama ortası açık renk yanları koyu renk olan var..

---bi de klozet takımı deseni var ya onun desenini yolluk olarak düşünün(biliyorum çok şey istedim ama hadi yardımcı olun şu kararsıza)

onunda ortadaki kalın yer koyu kahve yanları açık kahve en dışı çok koyu kahve

bi de farketmişsinizdir kendinden desenli halılar, ilk halı her renk için dümdüz çizgiler halinde bi desen var

ikincisinde ortada ki renk dalgalı desenli kenardaki renk çizgi şeklinde desenli...

şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• $00941702-aa78-48e1-80d6-2e8810d96476.webp
    $00941702-aa78-48e1-80d6-2e8810d96476.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $imagesCAX8WISG.webp
    $imagesCAX8WISG.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 71
ilki benim hoşuma gitti

çok sağol cnm yorumun için

ben de önce ikinci diye düşündüm ama aradaki bölümün deseni farklı yandaki bölümün deseni farklı acaba göz mü yorar diye kafam karıştı

kızlar bi yorum yazın
sadece 1 ya ad 2 bile yazsanız yeter:16::16:

kızlar dert değil bu ama sadece bgn satışta olan bi ürün var yani akşama kadar karar vermek lazım bana bi fikir verir misiniz?? hangisini alayım...

alacağım şey ilk resimdeki yolluk size desen soracağım

---ilk resimdeki desen ama ortası açık renk yanları koyu renk olan var..

---bi de klozet takımı deseni var ya onun desenini yolluk olarak düşünün(biliyorum çok şey istedim ama hadi yardımcı olun şu kararsıza)

onunda ortadaki kalın yer koyu kahve yanları açık kahve en dışı çok koyu kahve

bi de farketmişsinizdir kendinden desenli halılar, ilk halı her renk için dümdüz çizgiler halinde bi desen var

ikincisinde ortada ki renk dalgalı desenli kenardaki renk çizgi şeklinde desenli...

şimdiden çok teşekkür ederim

bunların ikisi de inan çok çirkin

madem illa yorum dedin.bende usttekı ark la aynı fıkırdeyım. ikisinin rengıde çok kötü.
ebemın evi rengi. kusura bakma.
bıraz canlı şıkır şıkır renkler seç

ikincisini tam hayal edemedim ama birincisi gayet kibar gözüküyor, birincisini alırdım ben olsam :34:

Back
X