Y Yusmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2016 1.802 830 123 22 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #1 Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem
Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.763 En iyi cevaplar 1 66.509 598 22 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #2 Pms olabilir. Gastroenterolojiye gitseniz iyi olur. Onlar bir sorun yok derse, o zaman psikolojik denebilir.
Pms olabilir. Gastroenterolojiye gitseniz iyi olur. Onlar bir sorun yok derse, o zaman psikolojik denebilir.
Simurgp Nirvana Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 4.646 8.194 683 22 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #3 Yusmer .!.: Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem Genişletmek için tıkla... Ben psikolojik oldugunu düşünüyorum. Bendede oluyor surekli depresyona girince. Doktor değilim ama bunun cevabını doktor verir anca.
Yusmer .!.: Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem Genişletmek için tıkla... Ben psikolojik oldugunu düşünüyorum. Bendede oluyor surekli depresyona girince. Doktor değilim ama bunun cevabını doktor verir anca.
F flower_rose Guru Kayıtlı Üye 31 Ekim 2010 2.427 3.360 333 İzmir 22 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #4 bir gastroya görünün isterseniz. daha sonrasında psikaytr ve psikolojik destek alırsınız. Benim de en ufak streste midem ağrır. ama baktırmıştım zamanında doktor da stres kaynaklı demişti. doktora gitmeden bilemezsiniz.
bir gastroya görünün isterseniz. daha sonrasında psikaytr ve psikolojik destek alırsınız. Benim de en ufak streste midem ağrır. ama baktırmıştım zamanında doktor da stres kaynaklı demişti. doktora gitmeden bilemezsiniz.
N nesrinerturk Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2018 1.461 544 123 43 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yusmer #5 Yusmer .!.: Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem Genişletmek için tıkla... psikolojik olabilir bence
Yusmer .!.: Kızlar benim midem bulanıyor sabahları,afedersiniz geğirme oluyo gun ıcınde, mutsuzum aglamak gelıyo içimden, süreklı yatmak istiyorum.. Psikolojik mi bunlar kafayı yıcem Genişletmek için tıkla... psikolojik olabilir bence