• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana bi yol gosterin yoksa kafayi yiycem :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsin :( sonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin:(

Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsin :( sonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin:(

Yaşı kaç bu insanın? Bu ne dengesiz tavırlar böyle. Sizi üzmek istemem ama biriyle berabermiş ve onla her arası bozulduğunda da size gelmiş. Suçlu siz değilsiniz o insanın karaktersizliği. Ama böyle insanlardan uzak durmak da sizin elinizde. Kendinize değer verin.

daha çok o kararsızmış sanki benim anladığım tek şey bu:44: çok karışık yazmışsınız malesef..

Sevdiğin kişinin yaşı kaç? Yaşı büyük olsa bile sanırım ' ergenlik ' döneminden çıkamamış. Çok dengesizmiş kusurabakma ama.. Gerçekleri yazmak , söylemek gerek. Sende de hata var. Yani tamam anlıyorum seviyor olabilirsin ama bunca dengesiz davranışa da müsaade etmemeliydin, tamam dememliydin. Yani şu an nişanı atsa, sana geri dönmek istese tekrar geri mi döneceksin ona?

Tel yapman gereken onu hayatından, kafandan silmek olacak.. Ve yeni bir hayata başlaman gerekiyor...

senin anan kadir gecesi doğurmuş ki böle bi adam başkasına gitmiş napıcaksın bunun sen birini bulup gidiyo olmayınca hop sana dönüyo ne kadar safsın ya

Onun karışıklığıda sizin yazınıza yansımış anlamakta güçlük çeksemde sanırım anladım ondan ne yol olur ne kasaba daha neye karar vereceğini bile bilmiyor:ssz:Arkadaşlarım birini bulmuş ayıp olur onlara demek ne demek evlilikten bahsediyoruz burada değil mi ? :53:bırakın gitsin dengesiz insanla uğraşılmaz:112:

bu adamdan sana hayır gelmez... çocuk oyuncağımı bu..

hem arkadaşlar birini bulmuş ben bi gideyim demiş sonra olmamış kürkçü dükkanına geri dönmüş, sonra yine başkasına gtmiş oyuncak mı bu arkadaş.. hem sen ne diye seni başkası için terkedeni döndüğünde kabul ediyorsun?? koca bi saçmalık senin hiç mi gururun yok!

olur da tekrar dönmeye kalkarsa bu sefer sakın kabul etme.. çünkü edersen yine aynısını yapacak hem diyecekki "amaaaan gitsem dönsem yine kabul edicek" diyerek seni ine terkedecek..

aklını başına al unut o karaktersizi arkadaşım..

başka kalıcı aşklara yelken aç... kurtulmuşsun sewinmelisin.....

Benim anlamadığım da adam gidip görüşücem ayıp olur diyor ve siz "defol git" demek yerine yalvarıyorsunuz? :53:

Nasıl sindirebiliyorsunuz. Ben defol gitle de kalmazdım ağzıma gelenis ayardım

evlilik için gelecek için sevgi veya aşkın yanında biraz da mantıgın devreye girmiş olması lazım.. Ama ilişkiniz bitti onu kaybettim diye sakın düşünmeyin bence sağlam br karar olmuş hem sizin hem onun açısından.. bn mutsuz o kişiyle evlendiğinizde mutsuz olacağınızı hissettim sadece bu okuduklarımdan

Bu ne ya?
Arkadaşlar bana gelcek ayıp olur çıkamam der gibi.

Neyi neden düşünüyorsun? Ne için mutsuz oluyorsun?
Böyle bir cinse bişeyler nasıl hisseder insan, enteresan..

Lafa bak, arkadaşlar başkasını bulmuş onlara söz verdim..İlk defa duydum böylesini.

senle çıkıyor ayıp olacak arkadaşlar birini bulmuş onla evleneceğim diyor gidiyor sonra geri dönüyor siz seviniyorsunuz bu böyle devam ediyor.
suçlu benmiyim demişsiniz ya evet sizsiniz.
ilk bunu dediğinde ve gittiğinde geri dönünce, yüzüne tükürüp, arkasına şöyle okkalı bir tekme atacağınıza sevindiğiniz için,evet sizsiniz suçlu.
bu arada kararsız sizmisiniz omu. sanırım ben kararsızım diyorsanıız sorun gerçekten sizde,şu yapılanlara rağmen hemde...
hayretle okudum bu konuyu.
. şok ki feci şok. :51:

Son düzenleme:
Karsindaki gidecegim diyor hem de arkadaslarinin hatiri icin baska biriyle gorusmek icin sen yalvariyorsun gitmr diye,yine de gidiyor.gezip geliyor yine bosluga dusuyor konu kisi kabul ediyorsun,ayriliyor,nisanlaniyor sen hala hata ve hatali ariyorsun.kendini hic degersiZ hissetmedin mi?tum kararlari o vermis sen de noter gibi onaylamissin.uzuldum senin adina.

seni çok iyi anlıyorum. benzer bişey bende yasadım. aldatıldım sevgimden affettim ama ona ramen bnmkisi o kızdan vazgecemedi
we suanda o kızla evlenmek üzere :((( bnd acı cektiğimle kaldım çok kötü bidurumdayım nefes alamıyorum bile. sende askından dolayı yapmaman gereken hataları yapmısınki bu onu affettmek onun peşinden ısrar etmek. tek gercek warki gercekten seven insan gitmez veya şöyle diim baskasını tercih etmez sevdiğiyle olur onu alır. sanırım sizinkide sizi gercek anlamda sevmemiş üzgünüm.. cok acı ama öyle durum gibi. bizede düşen unutmak he nasıl unutulucak onu bnd bilmiorum bilsem bnd iii olurum elbet :( :ssz:

Yaşı kaç bu insanın? Bu ne dengesiz tavırlar böyle. Sizi üzmek istemem ama biriyle berabermiş ve onla her arası bozulduğunda da size gelmiş. Suçlu siz değilsiniz o insanın karaktersizliği. Ama böyle insanlardan uzak durmak da sizin elinizde. Kendinize değer verin.

26 yaşında hala ona toz konduramıyorum ve kendimi suçluyorum. zaten başkasıla beraber olmasa bnle konuşmayı kestikten 1 hafta sonra nişan yapamazdı heralde :(

daha çok o kararsızmış sanki benim anladığım tek şey bu:44: çok karışık yazmışsınız malesef..

telefondan yazınca öyle oldu biraz ben ilk başta onu çok sevdim ama gidip geri dönünce çok soğudum beni kendine yakın etmek içinde hiçbişe yapmadı zaten

Sevdiğin kişinin yaşı kaç? Yaşı büyük olsa bile sanırım ' ergenlik ' döneminden çıkamamış. Çok dengesizmiş kusurabakma ama.. Gerçekleri yazmak , söylemek gerek. Sende de hata var. Yani tamam anlıyorum seviyor olabilirsin ama bunca dengesiz davranışa da müsaade etmemeliydin, tamam dememliydin. Yani şu an nişanı atsa, sana geri dönmek istese tekrar geri mi döneceksin ona?

Tel yapman gereken onu hayatından, kafandan silmek olacak.. Ve yeni bir hayata başlaman gerekiyor...

yaptığnın çok kötü olduğunu biliyorum ama atamıyorum içimden bana hayal kurdurdu ben bu benim eşim olcak die öyle benimsedimki :ssz:

bu adamdan sana hayır gelmez... çocuk oyuncağımı bu..

hem arkadaşlar birini bulmuş ben bi gideyim demiş sonra olmamış kürkçü dükkanına geri dönmüş, sonra yine başkasına gtmiş oyuncak mı bu arkadaş.. hem sen ne diye seni başkası için terkedeni döndüğünde kabul ediyorsun?? koca bi saçmalık senin hiç mi gururun yok!

olur da tekrar dönmeye kalkarsa bu sefer sakın kabul etme.. çünkü edersen yine aynısını yapacak hem diyecekki "amaaaan gitsem dönsem yine kabul edicek" diyerek seni ine terkedecek..

aklını başına al unut o karaktersizi arkadaşım..

başka kalıcı aşklara yelken aç... kurtulmuşsun sewinmelisin.....
evet çok büyük gurursuzluk yaptım farkındayım inanın ama o gidince hergün istisnasız ağladım :5:birileri görüşmek istedi yapamadım ağladım o neden yok diye aslına bakarsanız döndüğünde bende soğudum evetmi hayırmı desem diye bnde bocaladım bana desdek ol dedim yanındayım dedi sonrasındada senin kararsızlıkların beni yordu daha arama dedi beni

Back
X