• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana bi yol gosterin yoksa kafayi yiycem :(

bırakın Allah aşkına cemaat içinden evlenmeleri filan.
madem öyle bir düsturları var "k*çına uyan çöple oynasaydı"
sinir oluyorum bu tiplere

madem o kadar müslüman şu hadisi biliyor olmalı
"Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin." Hz. Muhammed (s.a.v)

Peygamber Efendimiz şaka amaçlı bile birini hatta bir çocuğu kandırmayı, umutlandırmayı kınamıştır.
kendi cehennemini yapıyor o şahıs.
sizin acınız geçici bir acı ama O'nun işi hesap gününde başlayacak.

Boyle bi muslumanlik olmaz olamaz da çok merak ediyorum oda ben gibi parcalancakmi umut verdi tabiki sonrada ama suc bna kaldi cunku kararsizmisim

Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsin :( sonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin:(

Arkadaşım, ne yargılarım ne büyük konuşurum, bir abla tavsiyesi bu sana sadece. Kendi değerini bil azıcık yahu, sen bile kendine değer vemezsen kim sana değer verir ki?

Konu başlığına, ve içerikde yazdıklarına bir bak..Hala mahvoldum, bittim, bir akıl... kafayı yiyeceğim

1- Sadece bir hafta tanıdığın adama niye kal diye yalvarıyorsun?
2- Gitti 6 ay sonra dönünce niye kabul ediyorsun?
3- Yine gitmiş, üzülüp ben mi hata yaptım diye mi düşünüyorsun? :53:
4- Hataydı diye bir kez daha dönse sen bu adama kucak mı açıcan, ne tavsiyesi daha istiyorsun?

Son düzenleme:
kendini delirtme noktasına getirme tatlım . adam artık sana ne yaparsa yapsın ona geri döneceğinden okadar emin olmuşki artık.emin ol evlendikten sonra bile arar seni hla unutamadım der . sen artık önüne bak eskileri bir tarafa at ve hayatında yenilikler yap ve bundn sonrada hayatına giren hiç bir erkeğede okadar değer verme bırak o seni kaybetmekten korksun .onlara iyi olamak yaramıyor ağızlarına yapıcaksın bak senden daha iyisi varmı. maalesef gerçek bu :44:

Yapacağın en iyi şey ona artık taviz vermemek yoluna çıkmamak

Arkadaşım, ne yargılarım ne büyük konuşurum, bir abla tavsiyesi bu sana sadece. Kendi değerini bil azıcık yahu, sen bile kendine değer vemezsen kim sana değer verir ki?

Konu başlığına, ve içerikde yazdıklarına bir bak..Hala mahvoldum, bittim, bir akıl... kafayı yiyeceğim

1- Sadece bir hafta tanıdığın adama niye kal diye yalvarıyorsun?
2- Gitti 6 ay sonra dönünce niye kabul ediyorsun?
3- Yine gitmiş, üzülüp ben mi hata yaptım diye mi düşünüyorsun? :53:
4- Hataydı diye bir kez daha dönse sen bu adama kucak mı açıcan, ne tavsiyesi daha istiyorsun?

İnanin konusmalarinizda o kadar haklisnizki bnde bu durumdan kurtulmak için akil istiyorum zorluyorum bakiyorum ayni noktadayim canima eziyet ediyorum farkindayim .sanki bi ucurumdayim bi bosluktym koskocaman bi bosluk

kendini delirtme noktasına getirme tatlım . adam artık sana ne yaparsa yapsın ona geri döneceğinden okadar emin olmuşki artık.emin ol evlendikten sonra bile arar seni hla unutamadım der . sen artık önüne bak eskileri bir tarafa at ve hayatında yenilikler yap ve bundn sonrada hayatına giren hiç bir erkeğede okadar değer verme bırak o seni kaybetmekten korksun .onlara iyi olamak yaramıyor ağızlarına yapıcaksın bak senden daha iyisi varmı. maalesef gerçek bu :44:

Bidaha hayatima birini alabilirmiyim şüpheli :(

Bidaha hayatima birini alabilirmiyim şüpheli :(

Canım kaç yaşındasın sen? İlk defa birine bu kişi özel olabilir diye yaklaştığın için seni bu kadar sarsmış olmalı, ama saçmalama lütfen. Çok da vakit kaybetmemişsinki bu lüzümsuz şahısla. Bu forumda okuyorsundur, senelerce nişanlı kalıp da ayrılanlar var, ilk evliliği bitip 2. ye daha güzel yuvalar kuranlar var...

Şimdi git o özgüveneni topla da doğru insaları hayatına çekebilesin. Paçayı kıl payı kurtarmışım diye sevinmen gereken bu hususta, üzülüp daha fazla vakit kaybetme. :3:

benimde yakın zamanda biten bir ilişkim oldu ve hayatımda kimseyi sevmediğim kadar sevdim onu ,kimseye değer vermediğim kadar değer verdim ama sonunda ne oldu ayrılk kaçınılmaz bir son oldu ilk zamanlar içimde bir boşluk oldu ve kalbimde bir acı çünkü ilk kez birini bu kadar seviyordum sonra zaman geçtikçe onunla geçen zamanlarımıda düşündüm ve en çok benim onu sevdiğimi ilişkide sadece benim fedakrlık yaptığımı anladım .bu süre boyunca hep kendimle konuştum kendime sorular sordum yine barışmalımıyım birlikte olmalımıyız diye ama hayır ben onu ne kadar sevsemde bazen sevgi yeterli olmuyordu çünkü karşı taraf senin ona olan sevgini rahatlıkla kullanabiliyor sıkılıncada rahatıkla bahaneler ile senden kurtulmak isteyebiliyor oyüzden şekerim ben artık hayatımdan yeniliklere açtım yeni bir işe başladım yeni arkadaşlar edindim herşeyi yeniledim kafamda dönüp duran sorularıda sildim attım .ve anladımki kimi ne kadar seversen sev karşındaki insana artık bunu belli etmiceksin ve kesinlikle götlerini kaldırmayacaksın .karşındaki insan seni kaybetmekten korkacak . yani anlayacağın hatayı biz çok sevip çok değer vermekle yapıyoruz nekadar kötü olursak erkekler için okadar iyi olacağımızı unutuyoruz.... sende hayatına yenileri al ama eski sen olma :54:

Canım kaç yaşındasın sen? İlk defa birine bu kişi özel olabilir diye yaklaştığın için seni bu kadar sarsmış olmalı, ama saçmalama lütfen. Çok da vakit kaybetmemişsinki bu lüzümsuz şahısla. Bu forumda okuyorsundur, senelerce nişanlı kalıp da ayrılanlar var, ilk evliliği bitip 2. ye daha güzel yuvalar kuranlar var...

Şimdi git o özgüveneni topla da doğru insaları hayatına çekebilesin. Paçayı kıl payı kurtarmışım diye sevinmen gereken bu hususta, üzülüp daha fazla vakit kaybetme. :3:

26 yasindayim ben ona çok anlam yukledim benimsedim iste evlenmek istediğim adam bu dedim bi haftada yakından tanimadan dedim hemde. Dini anlamda istedim kafamda kurdum kendi imam olur sandimki güzel bi hayat yasariz suç bnde bu kadar ona anlam yuklememde şimdide içinden cikamiyorum sonuç ona onu ulasilmaz çok değerli hssettrdm ve kendi değerimi yitirdim kendini bise sandi cnku ben sandirdim gitti giderknde ustme basarak gitti bana guvenmezsen boyle olursun diyerek gitti bidaha arama sakin diyip gitti iste

suçlu sensin evet.. en başında ne kadar ciddiyetsiz bi adam olduğunu zaten gstermiş, biriyle tanışcakmış ayıp olurmuş falan... gidene güle güle, ben olsam mutluluklar diler bi daha da asla muhattap olmazdım. sana başka biri mi yok sanki neden bu dengesize takılıp kaldın boşversene... güle güle demeyi bilceksn ve asla da geri adım atmıycaksın :46:

Peki sen unutabildinmi yani nasil atlattin cok zorlaniyorum çünkü yarinda salon tutmuş nişan yapiyomus :( çok üzgünüm bi insan nazil bu kadar vefasiz olur ki en kotusuda o daha benim ismimi bile agzina almzken ben hala onu konusuyorum

Unuttum. Ona verdiğim değeri de yasadıgım ilişkiye içimde verdiğim değeri de unuttum. E bunları unuttuktan sonra (zaten karsı taraf bunları unutturmak için kendini alçaltıyor sana pek bisey kalmıyor yani) geriye ne kalır ki? Yerine başkasını koymus ya ötesi var mı. Sevse senin yanında olurdu başkasıyla da ne bi ilişki yasardı ne de nişanlanırdı. Bırak nişanlansın evlensin sakın kendini üzme ve düşürme. Senin değerini anlayacak kişiyi bekle sabrederek ve dua ederek. Vefasızlıgı bir kenara bırak bunun adı sevgisizlik. Onun için ne gururunu harca ne de sevgini. Hayırlısı buymuş her şerde bir hayır vardır bunu da unutma. O nişanlanacak da sen bekar mı kalacaksın:) Unut gitsin ve önüne bak artık belki cok zor ama bunu kabullen. Eger üzüntüne, hırsına yenilip ona yazarsan ya da tepki verirsen egosunu şişirirsin, tepki verme ne yapıyorsa yapsın. Sen haklıysan hayır göremeyecek zaten. Allah yardımcın olsun.

Back
X