Merhabalar Papatya,
Ben de hamileliğimin 24. haftasındayım ve senin gibi ev iş arası uzak bir mesafedeyim. Aslında su an işe gidip gelemiyorum ve hatta evden dahi çıkamıyorum ama sorun farklı. Ben hamileliğimn başında dra gittiğimde aynı soruyu sormuştum. Bana eger beklenmedik bir durum olmazsa (ki oldu) (bu 4. hamileliğim ve ilk 3ü kayıp olmasına rağmen) hamileliğimin 32. haftasına kadar araba kullanabileceğimi söylemişti dr. Ancak Burada öenmli olan şey ne kadar yol gittiğin değil aslında, ne kadar sure ile trafikte kaldığın. Yaani İstanbulda oturuyorsan ve avrupa anadolu arası geçiş yapıyorsan sorun var ama benim gibi aynı bölgede ve 50 km yolu 15-20 dkda gidip geliyorsan 35. haftaya kadar izin var. Tabi hamileliğin nasıl geçtiği, kac kilo aldığın göbüşün büyüklüğü gibi faktörler var. Zaten yakında dr.a gideceksin. O sana en iyi ve doğru şeyi söyler.
Başarılı ve çoooook rahat bir hamilelik geçirmen ve miniş bebişinin çoook sağlıklı olması dileklerimle.
Hamilelik boyunca seni üzen, strese sokan herşeyden uzak kalmaya çalış. Hep gülümse ki miniş bebişinde sana bunu doğunca iade etsin

Unutma sen dünyadaki ilk ve son hamile kişisin

)))