Hayırlı olsun inşşalah başlarda olabilirmiş ya peki se adetin geciktikten sonra mı verdin verdiysen kaç gün geciktiMerhaba bende test yaptım pozitif kan verdim dün 15 çıktı gebesin dedi ama bugün kahverengi koyu siyaha yakın kuru lekelenmem oldu
Bilmiyorum hiç öyle bi kanama yaşamadım adetimden 3 gün önce bir kere adet oldum onda da zaten 5 gün sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim dış gebelikti o daAma sizin ki yerleşme kanaması oldunu sanmıyorum 3 gün kadar sürmez demişti ilk gebelimde ki doktorum
Korkutucu oluyor bende o yüzden endişeliyim zaten aynı senaryoyu yaşıyorum çünkü umarım olursa da sağlıklı olurBenim bir kızım var onda hıc böyle problemler yaşamadım ama geçen sene düşğk boş gebelık yaşadım çok korkuyorm oyuzden
Amin canım bu süreci erken öğrenince de insan stres oluyor ne kadar geç o kadar iyi :)) sende erken öğrenmişsinpazartesi tekrar kan vericem umarım lekelenme devam etmez sizde bilgi verin kan testi yaptırdogınızda hayırlısı diliyorum ikiniz için de
Pazartesi giderim beklediğim adetimin gecikmesinin 3. Günü olacak öyle eğer geme 0.5 çıkarsa zaten mevsimsel derim geçerimEvet diğer boş gebelik erken öğrendim oyuzden çok can sıkıcı gerçekten sen ne saman yaptırcaksın test
Olsun doktor progestoron için ilaç verir belki kanamaları durdurmak için veriyorlarmış inşaşlah güzel haberler alırsın canım yok ben daha gitmedim bekliyorum biraz daha yükselsin eğer varsa daBen bugün gittim kanamam arttı için seferin 13 dü ya 27 yükselmiş ama kanama var yarın kadın doğum bakıcak yani anlamadım değer iki katına çıkmış ama kanama var
Allah Allah ya valla şu kadınların çektiği stres cidden böyle olunca insan stres yada endişe duyuyor olsun stres yapma normaldir belki vücut değişiyor sonuçta git bakalım ne der doktorresmen adet gibi pıgtı yok ama siyah kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?