• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bir akıl verin ne olur

leonsct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
55
6
1
28
Arkadaşlar adetime 4 gün kala lekelenmem oldu tüm gün boyunca leke leke kahverengi geldi ertesi günü pembe akımtı 3. Gün de gene aynı ama bi tık yoğundu ama adet gibi de değildi hiç pıhtı yok biley yok tüm semptomlar yerleşme kanamasını gösteriyor diyebilirim yerleşme kanamasının 3. Günü kan testi yaptım 0.5 çıktı normalde de adetim 28 kasımdaydı olmadım o gün de kesildi tamamen herşey göğüslerim de çok şiş hissediyorum başta hassasları şimdi sadece şişliğim var bazı sayfalarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyor o yüzde 0.5 yanlış sonuç da göstermiş olabilir diyorlar sizce nedir

Merhaba bende test yaptım pozitif kan verdim dün 15 çıktı gebesin dedi ama bugün kahverengi koyu siyaha yakın kuru lekelenmem oldu

Merhaba bende test yaptım pozitif kan verdim dün 15 çıktı gebesin dedi ama bugün kahverengi koyu siyaha yakın kuru lekelenmem oldu
Hayırlı olsun inşşalah başlarda olabilirmiş ya peki se adetin geciktikten sonra mı verdin verdiysen kaç gün gecikti

Ama sizin ki yerleşme kanaması oldunu sanmıyorum 3 gün kadar sürmez demişti ilk gebelimde ki doktorum

Bende işte yerleşme kanaması 3. Günü verdim adetime de 1 gün vardı dün olacaktım normalde olmadım da kanamam sökülmedi hiç yani pıhtı falan da yok

Ama sizin ki yerleşme kanaması oldunu sanmıyorum 3 gün kadar sürmez demişti ilk gebelimde ki doktorum
Bilmiyorum hiç öyle bi kanama yaşamadım adetimden 3 gün önce bir kere adet oldum onda da zaten 5 gün sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim dış gebelikti o da

Benim bir kızım var onda hıc böyle problemler yaşamadım ama geçen sene düşğk boş gebelık yaşadım çok korkuyorm oyuzden

Benim bir kızım var onda hıc böyle problemler yaşamadım ama geçen sene düşğk boş gebelık yaşadım çok korkuyorm oyuzden
Korkutucu oluyor bende o yüzden endişeliyim zaten aynı senaryoyu yaşıyorum çünkü umarım olursa da sağlıklı olur

pazartesi tekrar kan vericem umarım lekelenme devam etmez sizde bilgi verin kan testi yaptırdogınızda hayırlısı diliyorum ikiniz için de

pazartesi tekrar kan vericem umarım lekelenme devam etmez sizde bilgi verin kan testi yaptırdogınızda hayırlısı diliyorum ikiniz için de
Amin canım bu süreci erken öğrenince de insan stres oluyor ne kadar geç o kadar iyi :)) sende erken öğrenmişsin

Evet diğer boş gebelik erken öğrendim oyuzden çok can sıkıcı gerçekten sen ne saman yaptırcaksın test

Evet diğer boş gebelik erken öğrendim oyuzden çok can sıkıcı gerçekten sen ne saman yaptırcaksın test
Pazartesi giderim beklediğim adetimin gecikmesinin 3. Günü olacak öyle eğer geme 0.5 çıkarsa zaten mevsimsel derim geçerim

Ben bugün gittim kanamam arttı için seferin 13 dü ya 27 yükselmiş ama kanama var yarın kadın doğum bakıcak yani anlamadım değer iki katına çıkmış ama kanama var

Ben bugün gittim kanamam arttı için seferin 13 dü ya 27 yükselmiş ama kanama var yarın kadın doğum bakıcak yani anlamadım değer iki katına çıkmış ama kanama var
Olsun doktor progestoron için ilaç verir belki kanamaları durdurmak için veriyorlarmış inşaşlah güzel haberler alırsın canım yok ben daha gitmedim bekliyorum biraz daha yükselsin eğer varsa da

Cuma 13 dü bugün 27 olmus yarın gidicem Salı tekrar kan vericem yani hemşire yukselmıs dedi artış normal dedi

Back
X