Kızlar bana bir akıl verin.

Haklısın biliyorum ama birgün böyle yaşamaktan bıkacağını biliyorum. Ben beklerim. Başka biriyle olmayı düşünemiyorum bile. Olsamda mutlu olamam.

Bazen boyle insanlar hayatlarini bu sekilde dewam ettiriyorlar , senin yasin henuz 19 ve emin ol ki sadece kanka dedigin insanlarla dolu olmayak hayatinda , yakin oldugunuz icin ona duydugun sevgiyi blki sen ask dye tanimliosun , varligi hosuna gidiyordur sadece olamaz mi? Ask cok bambska bi duygu bnce bekle ve dogru kisi seni bulsun , o kisi seninle birlikte olmak icin cirpinsin .

Öncelikle insanların kolay kolay değişmeyeceğine inanın. Değişmezler. Hele de buna niyetleri yoksa. Ama öncelikle yazınızdan kendinize güveninizin azaldığını hissettim. Neyi beğenmiyorsanız kendinizde önce onu düzeltmekle başlayın. Kanki muhabbetlerinden de sıyrılın. "Ben senin erkek /askerlik arkadaşın değilim hooop!" la başlayabilirsiniz :) Bir de kıskandırmak olayı var tabi o da dikkatin size kaymasını sağlayabilir.

Kilo vermem gerek. Gercekten cirkin değilim güzel bir kızım ama kilom var. Artık kanka falanda demiyorum. Çok iyi bir insan gerçekten harika bir arkadaş. Herkesin yardimina koşar ince düşünür. Benide çok sever ama ilişkilerde berbat işte

Bazen boyle insanlar hayatlarini bu sekilde dewam ettiriyorlar , senin yasin henuz 19 ve emin ol ki sadece kanka dedigin insanlarla dolu olmayak hayatinda , yakin oldugunuz icin ona duydugun sevgiyi blki sen ask dye tanimliosun , varligi hosuna gidiyordur sadece olamaz mi? Ask cok bambska bi duygu bnce bekle ve dogru kisi seni bulsun , o kisi seninle birlikte olmak icin cirpinsin .

Ben çok eminim. Yakın erkek arkadaşlarımda oldu. Hoşlandığım insanlarda oldu. Ama hiç böyle olmadım ben. Beklemekten başka çarem yok zaten.

konu sahibi konunuzu silmişsiniz bu yasaktır. konunuzu kapamamı istemişsiniz . kapatıyorum.

Back
X