Arkadaşım bende bu saçımla belada kaldım. Bilirim sıkıntısını ve keşke yardımcı olabilsem. Ama demişler ya kelin merhemi olsa başına sürer diye
Aynen öyle... Şimdiki aklım olsa o saçlarıma asla helede belli bir yaşa gelip aklarım çıkana kadar boya yapmazdım. Pamuk gibi açık kestane saçlarımı
Boyadim kazık gibi ettim. Şimdide alışmış olduğundan boyasiz olmuyo. Bazen o kadar kreme bakıma rağmen o kadar sert oluyorki , şekil almıyor
diyorum ki vernel mi döksem ;-) mahvediyoruz saçlarımızı yakında peruk beğeniriz birbirimize sorarız diye korkuyorum vallahi ...
Senin saçını da güzel yapmış ilk foto da ama dip boyası gelmiş hali daha iyiymiş mahvetmiş son resimde. Tek palet te altın karamel mi yapsan acaba
kızlar saçlarımı 2 ay önce açtırdım ve boyattım rengini tam olarak bilmiyorum ama dorelikleri olan koyu bir sarıydı.daha sonra dipleri gelince tekrar dip boyası yaptırdım.kuaför diplerimi boyadı ve saçlarımdaki doreliği alacağını söyledi.tek renk olucak dedi.diplerimi bakır yaptı uçlarımı küllü sarı yaptı.boyayı ayarlayamamış olucak ki saçımda yer yer yeşillenmeler oldu.kaç gün o yeşilmtırak saçla gezdim her gün her gün yıkadım.baya aktı yeşillik ama şimdi saç diplerim bakır gibi uçları doreli küllü sarılı iğrenç bir şey oldu.ben bu saçı koyultmadan nasıl adam edebilirim.ne olur yardım edin.6.0 ve 7.0 karıştırıp sürsem çokmu koyu olur acaba??
Eki Görüntüle 775537 Eki Görüntüle 775538
ojelerimin kusuruna bakmayın yenileyemedim :)
canım yok malesef arkadaşımın burda gitmediği kuaför kalmadı ama yapamıyorlarnerede yasıyorsun ki hiç mi yok iyi bir yer.
risk alırım sorun değilde istediğim gibi olmazsa kesin simsiyah yapıcam bu saçı o zaman kötü olucakMerhababence 6.0 ve 7.0 cok koyu kalir 8.0 düşünebilirsiniz. o da riskli ama tabi.
önerilerin için teşekkürderim.küllü boyalar yeşillendirmezmi saçımı.bu tarz durumlar için en iyi yardımcı marketten alacağın 7.1 kodlu herhangi bir küllü kumral renktir. ama dersen ki o koyu olur 8.1 al ve kendin boya. loreal önerebilirim..
slm cnm geldim :)) saçlarının ana rengi gayet hoş diplerinede asla 6 7 8 kullanmıcaksın 9 10 ları kullanıcaksn diplerin hoş bir yabancı kızların ki hani grimsi oluyor o tarz istersen 9.1 10.1 (bnm kullandgm dip rengidr) ve bu renkleri içine azcık inci sarısı garnier karıştırabilirsn daha 2 gun once annemin dibini yaptım :) bu garnier inci sarısı ve 9.1 ile mükemmel bir dip rengi cıktı tavsiye ederm cnm.. karar senin öptüm
acıcı tavsiyesine uycaksan palette 3-4 ton acıcı al cnm diplere sür beklet oda olur ama turunculuk olur uzerine yine boya yapman gerekli o yuzden direk 9 veya 10lu serilerden boyarsan bunlarn açma etkiside var açıcıya gerek kalmıcaktır :)
kızlar saçlarımı 2 ay önce açtırdım ve boyattım rengini tam olarak bilmiyorum ama dorelikleri olan koyu bir sarıydı.daha sonra dipleri gelince tekrar dip boyası yaptırdım.kuaför diplerimi boyadı ve saçlarımdaki doreliği alacağını söyledi.tek renk olucak dedi.diplerimi bakır yaptı uçlarımı küllü sarı yaptı.boyayı ayarlayamamış olucak ki saçımda yer yer yeşillenmeler oldu.kaç gün o yeşilmtırak saçla gezdim her gün her gün yıkadım.baya aktı yeşillik ama şimdi saç diplerim bakır gibi uçları doreli küllü sarılı iğrenç bir şey oldu.ben bu saçı koyultmadan nasıl adam edebilirim.ne olur yardım edin.6.0 ve 7.0 karıştırıp sürsem çokmu koyu olur acaba??
Eki Görüntüle 775537 Eki Görüntüle 775538
ojelerimin kusuruna bakmayın yenileyemedim :)
slm cnm geldim :)) saçlarının ana rengi gayet hoş diplerinede asla 6 7 8 kullanmıcaksın 9 10 ları kullanıcaksn diplerin hoş bir yabancı kızların ki hani grimsi oluyor o tarz istersen 9.1 10.1 (bnm kullandgm dip rengidr) ve bu renkleri içine azcık inci sarısı garnier karıştırabilirsn daha 2 gun once annemin dibini yaptım :) bu garnier inci sarısı ve 9.1 ile mükemmel bir dip rengi cıktı tavsiye ederm cnm.. karar senin öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?