Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana bir çağre medet :(( (resimli)

jelyb10

++MaVi BerEliM++
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.471
2
358
39
Yalova
kızlar saçlarımı 2 ay önce açtırdım ve boyattım rengini tam olarak bilmiyorum ama dorelikleri olan koyu bir sarıydı.daha sonra dipleri gelince tekrar dip boyası yaptırdım.kuaför diplerimi boyadı ve saçlarımdaki doreliği alacağını söyledi.tek renk olucak dedi.diplerimi bakır yaptı uçlarımı küllü sarı yaptı.boyayı ayarlayamamış olucak ki saçımda yer yer yeşillenmeler oldu.kaç gün o yeşilmtırak saçla gezdim her gün her gün yıkadım.baya aktı yeşillik ama şimdi saç diplerim bakır gibi uçları doreli küllü sarılı iğrenç bir şey oldu.ben bu saçı koyultmadan nasıl adam edebilirim.ne olur yardım edin.6.0 ve 7.0 karıştırıp sürsem çokmu koyu olur acaba??

$1016970_10151799118654198_1936556002_n.webp $543839_10151799120669198_1948772515_n.webp

ojelerimin kusuruna bakmayın yenileyemedim :)

Arkadaşım bende bu saçımla belada kaldım. Bilirim sıkıntısını ve keşke yardımcı olabilsem. Ama demişler ya kelin merhemi olsa başına sürer diye
Aynen öyle... Şimdiki aklım olsa o saçlarıma asla helede belli bir yaşa gelip aklarım çıkana kadar boya yapmazdım. Pamuk gibi açık kestane saçlarımı
Boyadim kazık gibi ettim. Şimdide alışmış olduğundan boyasiz olmuyo. Bazen o kadar kreme bakıma rağmen o kadar sert oluyorki , şekil almıyor
diyorum ki vernel mi döksem ;-) mahvediyoruz saçlarımızı yakında peruk beğeniriz birbirimize sorarız diye korkuyorum vallahi ...
Senin saçını da güzel yapmış ilk foto da ama dip boyası gelmiş hali daha iyiymiş mahvetmiş son resimde. Tek palet te altın karamel mi yapsan acaba

bence güzel bir kestane rengine boyat ya da çikolata kahve biraz dinlerdir.daha sonra kaliteli iyi bir kuaföre git arastır.

kızlar burda öyle dediğiniz gibi iyi kaliteli bir kuaför yok malesef.küçük bir yerde yaşıyorum zaten gittiğim bütün kuaförlerde berbat.ilk saçımıda memleketimde yaptırmıştım zaten.saçımı koyultursam bir daha açtıramam ben :(

Arkadaşım bende bu saçımla belada kaldım. Bilirim sıkıntısını ve keşke yardımcı olabilsem. Ama demişler ya kelin merhemi olsa başına sürer diye
Aynen öyle... Şimdiki aklım olsa o saçlarıma asla helede belli bir yaşa gelip aklarım çıkana kadar boya yapmazdım. Pamuk gibi açık kestane saçlarımı
Boyadim kazık gibi ettim. Şimdide alışmış olduğundan boyasiz olmuyo. Bazen o kadar kreme bakıma rağmen o kadar sert oluyorki , şekil almıyor
diyorum ki vernel mi döksem ;-) mahvediyoruz saçlarımızı yakında peruk beğeniriz birbirimize sorarız diye korkuyorum vallahi ...
Senin saçını da güzel yapmış ilk foto da ama dip boyası gelmiş hali daha iyiymiş mahvetmiş son resimde. Tek palet te altın karamel mi yapsan acaba

doğru söylüyorsun ama dayanamıyoruz biz kadınlar malesef.değişiklik istiyoruz keşke kuaförlerde işlerini iyi yapsalarda bizde bu kadar üzülmesek:(

kızlar saçlarımı 2 ay önce açtırdım ve boyattım rengini tam olarak bilmiyorum ama dorelikleri olan koyu bir sarıydı.daha sonra dipleri gelince tekrar dip boyası yaptırdım.kuaför diplerimi boyadı ve saçlarımdaki doreliği alacağını söyledi.tek renk olucak dedi.diplerimi bakır yaptı uçlarımı küllü sarı yaptı.boyayı ayarlayamamış olucak ki saçımda yer yer yeşillenmeler oldu.kaç gün o yeşilmtırak saçla gezdim her gün her gün yıkadım.baya aktı yeşillik ama şimdi saç diplerim bakır gibi uçları doreli küllü sarılı iğrenç bir şey oldu.ben bu saçı koyultmadan nasıl adam edebilirim.ne olur yardım edin.6.0 ve 7.0 karıştırıp sürsem çokmu koyu olur acaba??

Eki Görüntüle 775537 Eki Görüntüle 775538

Merhaba :3: bence 6.0 ve 7.0 cok koyu kalir 8.0 düşünebilirsiniz. o da riskli ama tabi.:31:

bu tarz durumlar için en iyi yardımcı marketten alacağın 7.1 kodlu herhangi bir küllü kumral renktir. ama dersen ki o koyu olur 8.1 al ve kendin boya. loreal önerebilirim..

slm cnm geldim :)) saçlarının ana rengi gayet hoş diplerinede asla 6 7 8 kullanmıcaksın 9 10 ları kullanıcaksn diplerin hoş bir yabancı kızların ki hani grimsi oluyor o tarz istersen 9.1 10.1 (bnm kullandgm dip rengidr) ve bu renkleri içine azcık inci sarısı garnier karıştırabilirsn daha 2 gun once annemin dibini yaptım :) bu garnier inci sarısı ve 9.1 ile mükemmel bir dip rengi cıktı tavsiye ederm cnm.. karar senin öptüm

nerede yasıyorsun ki hiç mi yok iyi bir yer.
canım yok malesef arkadaşımın burda gitmediği kuaför kalmadı ama yapamıyorlar:(
Merhaba :3: bence 6.0 ve 7.0 cok koyu kalir 8.0 düşünebilirsiniz. o da riskli ama tabi.:31:
risk alırım sorun değilde istediğim gibi olmazsa kesin simsiyah yapıcam bu saçı o zaman kötü olucak:(
bu tarz durumlar için en iyi yardımcı marketten alacağın 7.1 kodlu herhangi bir küllü kumral renktir. ama dersen ki o koyu olur 8.1 al ve kendin boya. loreal önerebilirim..
önerilerin için teşekkürderim.küllü boyalar yeşillendirmezmi saçımı.
slm cnm geldim :)) saçlarının ana rengi gayet hoş diplerinede asla 6 7 8 kullanmıcaksın 9 10 ları kullanıcaksn diplerin hoş bir yabancı kızların ki hani grimsi oluyor o tarz istersen 9.1 10.1 (bnm kullandgm dip rengidr) ve bu renkleri içine azcık inci sarısı garnier karıştırabilirsn daha 2 gun once annemin dibini yaptım :) bu garnier inci sarısı ve 9.1 ile mükemmel bir dip rengi cıktı tavsiye ederm cnm.. karar senin öptüm

teşekkürederim ilgin için.pekiben boyaları karıştırıp tüm saçımamı sürücem yoksa sadece diplerinemi.arkadaşım kuaför saçlarımı çekip yolladım açıcı olmadan o dipler açılmaz diyor.ben açıcıyı daha önce kullanmadım hiç.korkarım riske atamam bu şekilde.bir an önce şu saçlarımı adam etmem lazım.hiç hoşlanmadım saçımdaki turunculardan:(

acıcı tavsiyesine uycaksan palette 3-4 ton acıcı al cnm diplere sür beklet oda olur ama turunculuk olur uzerine yine boya yapman gerekli o yuzden direk 9 veya 10lu serilerden boyarsan bunlarn açma etkiside var açıcıya gerek kalmıcaktır :)

arkadaşım gitsene kuaföre bu saçın hali ne? sokağa çıkamıyorum ..desene..o uğraşsın sen ne uğraşıcan?

o gun biz o kuafore 3 arkadas gittik iclerinde en normal cikan bendim dusun.arkadasimin kafasi yandi kabuk bagladi.diger arkadasima otur duzeltwyim ama yanarsa sacin koparsa karismam demis.korkuyorum mahvedicek gidince.

acıcı tavsiyesine uycaksan palette 3-4 ton acıcı al cnm diplere sür beklet oda olur ama turunculuk olur uzerine yine boya yapman gerekli o yuzden direk 9 veya 10lu serilerden boyarsan bunlarn açma etkiside var açıcıya gerek kalmıcaktır :)

butun sacima surucem dimi cnm normal boya yapar gibi.

kuaförlerin kendi kattıkları kül oranı fazla geldiği için yeşillenir saç. ama kozmetik mağazalarında satılan kit boyalar yeşillendirmez. benim saçlarım koyu kestaneydi kuaföre güvenemedim evde kendim kolestonun açıcısı ile açtım sonrada loreal 8.1le boyadım. ne yanma var ne yıpranma. :)

Eki Görüntüle 775537 Eki Görüntüle 775538

Bunu yapan da kuaförüm diye ortada dolaşıyor ? Boyayla çözülecek gibi görünmüyor.dipteki turunculuğu alsan uçlar yeşillenecek.bence en yakın şehre gidip iyi bir kuaförde düzelttirin.illa kendim deneyeceğim derseniz de diplere arkadaşın söylediği gibi açıcı uygulayın, ardından sadece dipleri küllü açık sarıya boyayın, sonra da komple sarıya boyayın.

Sahiden mahvetmis:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

julyy açtığın topıcte sorumu yanıtlamıştın.turunculuktan nasıl kurtulurum diye...
benımde ana rengım sanırım 5 gıbı bı tonda. sımdı burda dıplerde 8 kullanmayacaksın demıssın arkadaşa.. burda belırttıgın sekılde boyama yapsam kı bende o yabancı kızların kulllu renklerine hastayım dırekt o rengı elde eder mıyım? ayrıca ıncı sarısından ne mıktarda eklıyoruz oranlarını belırtır mısın ve son olarak (yıne cok sordum) annecıgının sacında beyaz var mı? koyuyla beyaz renkte farklı sonuçlar çıkıyor ya nasıl olur merak ettım. annecıgının dıp rengını görmek ıcın rıca etsem foto ekller mısın? cokkkk sevınırım:16:

Son düzenleme:
Back
X